AD elektro Motorola EDGE 50

Vikingská sekera Thrones of Britannia

Zobraziť katalóg
Vikingská sekera Thrones of Britannia
Replika zbrane – ručne vyrábaná bojová sekera, kovaná, vyvážená, celková dĺžka zbrane 57cm, násada z jaseňa, neostrená
86,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  GMERCHKA3a Produktové číslo:  SE035 Stránky výrobcu
Vikingská sekera Thrones of Britannia 86,90 € Použité

Vikingská sekera Thrones of Britannia

Vikingská sekera Thrones of Britannia je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Ste fanúšikovia hry Thrones of Britannia? Potom je táto bojová ručne vyrábaná sekera presne pre vás. Kovaná jednoručná sekera Thrones of Britannia s lešteným povrchom je určená predovšetkým na scénický šerm alebo tiež k dekoratívnym účelom. Sekera je kovaná a veľmi dobre vyvážená. Násada je vyrobená z jaseňa. Vikingovia sekery používali v hojnej miere, pretože nie všetci sa zmohli na meč. Drahé meče opatrené kvalitnou franskou čepeľou si mohli dovoliť iba ich predáci - náčelníci, jarlovia a králi, ktorí svoje bohato zdobené sekery používali skôr výnimočne. Lacnejších, domácich a menej kvalitných mečov bolo už medzi bojovníkmi relatívne dosť, ale boli predsa len drahšie ako sekery a ich výroba nestačila priebežne pokryť ohromné ??potreby vikingských vojsk. Naopak jednoduchá sekera bola relatívne lacná a dostupná zbraň širokým vrstvám bojovníkov a zároveň dostatočne účinná. Vikingovia používali ako jednoručné, tak obojručné ťažké sekery. V oboch prípadoch ide o jednočepeľové sekery s dvojitým typom používaného ostria. Tento nádherný kus železa je pre milovníkov fantasy a historických sekier.

Kľúčové vlastnosti vikingskej sekery Thrones of Britannia

  • Kovaná ručne vyrobená sekera Thrones of Britannia
  • Určená na scénický šerm alebo na dekoratívne účely
  • Jednoručná bojová sekera je dobre vyvážená
  • Násada vyrobená z jaseňa
  • Leštený povrch
  • Vyrobená v tupom prevedení
  • Dvojročná záruka

Kvalitná čepeľ

Čepeľ zbraní je vyrobená z pružinovej ocele STN 14260/DIN 1.7103 (6 % C; 0,5 - 0,85 Mn; 1,3 - 1,6 % Si; 0,8 - 1,05 Cr). Čepeľ je kalená a následne popúšťaná v peciach. Tvrdosť čepelí je v rozmedzí 53 - 55 HRC.

Rozmery:
Celková dĺžka 57 cm
Dĺžka oceľového plátu 28 cm

Hmotnosť:
cca 1 800 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií