AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vstavané rúry AEG

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Programy rúry
Gril
(20)
Pravý horúci vzduch
(17)
Rozmrazovanie
(17)
Stupeň na pizzu
(15)
Spodný ohrev
(13)
Príkon
2100 W
3500 W
-
Vysúvanie plechu
Teleskopické
(17)
Závesné rošty
(1)
Farba
Čierna
(8)
Antikorová
(5)
Strieborná
(4)
Energetická trieda
A++
(8)
A+
(4)
A
(6)
Objem
42 l
72 l
-
Filtrovať
AEG rúra

AEG rúry: najnovšie technológie pre dokonalé varenie

Firma AEG si zakladá na prepojení pokročilých technológií s maximálnou kvalitou a skvelým dizajnom. Vďaka týmto technológiám posunú AEG rúry vaše kulinárske schopnosti na nové úrovne. Spoľahnúť sa môžete na vysoký výkon s nízkou spotrebou energie, rýchlosť a obrovské možnosti prispôsobenia. Špecialitou je potom parná rúra AEG, vďaka ktorej sa mnohonásobne zvýši kvalita vašich pokrmov.

Vstavaná rúra AEG

AEG rúra s parnou funkciou pre krehké, šťavnaté aj chrumkavé pokrmy

AEG rúra s parnou funkciou vám pomôže zdokonaliť vaše kulinárske schopnosti. Umožní piecť, grilovať, ale aj pripravovať jedlo vo vákuu technikou Sous-Vide. Tento typ AEG rúry vám naservíruje pokrmy na profesionálnej úrovni z pohodlia vašej domácej kuchyne. Para dodá krehkosť a šťavnatosť pečenému mäsu a zároveň zachová dokonalú chrumkavú kôrku. Pečivu pomôže vykysnúť vyššie a zelenine dosiahnuť perfektnú chrumkavosť.

AEG rúry oslnia inovatívnymi vlastnosťami a funkciami

AEG rúry sa pýšia radom moderných technológií, ktorými vynikajú na trhu. Rúru tak možno vďaka konektivite ovládať aj na diaľku z mobilného zariadenia. V aplikácii My AEG docielite maximálne prispôsobenie nastavenia rúry, a navyše sa môžete nechať inšpirovať a poradiť si od profesionálov. Teplotná sonda zaistí perfektne prepečené pokrmy podľa vašich predstáv. Pyrolytické čistenie zas uľahčí údržbu AEG rúry stlačením jedného tlačidla. Nečistoty potom jednoducho zotriete handričkou.

Vstavaná rúra AEG

Pozrite sa, ako vybrať parné rúry AEG.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
26 položiek
4,7
AEG Mastery BES351110M
Vstavaná rúra – rozmery 59 × 56 × 55 cm (V׊×H), objem 71 l, vybavená grilom, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3500 W, časovač, displej, dotykové ovládanie, ochladzovací systém, povrch proti odtlačkom prstov a vnútorné osvetlenie, 1 plech v balení, čistenie rúry vodou, energetická trieda A, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, nerez a strieborná farba
551,26 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AEGTR003
1,0
AEG Sous-vide bags A3OS1
Doplnok na varenie – na prípravu a uchovanie jedál v rozmedzí teplôt 0 °C – 120 °C
20,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: AEGPRIS018
12
 

Vstavané rúry AEG

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vstavané rúry AEG Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vstavané rúry AEG
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií