AP+ nový vizuál AD homeoffice

Xiaomi Mi4 16GB White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi4 16GB White
4,7 3 hodnotení
Mobilný telefón 5" IPS 1920 x 1080, Procesor Qualcomm Snapdragon 801 Quad core 2.5 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 16 GB, fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/ac/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, Android 4.4
Kód:  XI003a5

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi4 16GB White

Čínsky drak Xiao vtrhol aj do európskych krajín s maximálnou silou a na zlatom podnose vám prináša poriadne vypečený model. MI4 sa totiž pýši dokonalou stavbou tela z kvalitnej antikorovej ocele a vyhladené okraje rámčeka majú nástrek z odolnej farby, ktorá zabráni zachytávaniu odtlačkov prstov. Do tatko exkluzívneho tela je osadený displej tej najvyššej kvality z produkcie firmy Sharp. Celých 5 palcov s Full HD rozlíšením jednoducho rozžiari každý váš deň.

Zaujímavý kúsok pre náročných

Vysoko výkonný a zároveň úsporný štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 801 na frekvencii 2,5 GHz sa v spojení s grafickým procesorom Adreno 330 postará o skvelý zážitok zo všetkej multimediálnej zábavy. Aj tie najnáročnejšie hry pôjdu na plné obrátky. Tento top model bol navyše obdarený Androidom vo verzii 4.4.4 KitKat, ktorý je doslova vyšperkovaný jedinečnou nadstavbou MIUI. Pestré užívateľské rozhranie ponúka celú škálu modifikácií a rozhodne vzbudí príjemný pocit pri jeho používaní.

Nabíjačku nechajte doma

Je nutné oceniť, že vo výbave nechýba prakticky nič a napríklad 13 Mpx fotoaparát dosahuje nadpriemerné kvality. Jeho spustenie trvá iba 0,3 sekundy a rozhodne vám teda nič neutečie. Zároveň vie aj nahrávanie videa v HDR a v neskutočne kvalite 4K. O prísun blahodarnej energie sa stará akumulátor s kapacitou 3080 mAh . V dnešnej dobe sa určite ide o nadštandardnú hodnotu a počas výdatného používania sa bude určite hodiť. Jedinečnosť prístroja možno ešte navýšiť pomocou vymeniteľného zadného krytu. V ponuke príslušenstva sa nachádza už niekoľko skvostov z pravej kože alebo dreva.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

S tou cenou si delate legraci? U konkurentnich obchodu lze koupit za 5600kc NOVY pristroj. Pouzity za bezmala 10tisic je opravdu hodne.....

Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi4 16GB White
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi4 16GB White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi4 16GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi MI4 16 GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi MI4 16 GB Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi4 16GB White.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií