AlzaPlus+ pet AP+ plus nový vizuál

Krmivo pre akváriové ryby – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Tropical
(1)
Určené pre
Jazerné ryby
(1)
Morské ryby
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné krmivo pre akváriové ryby. Cenových hitov v kategórii krmivo pre akváriové ryby máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší krmivo pre akváriové ryby? Potom sa pozrite do kategórie lacné krmivo pre akváriové ryby.
1 položka
Tropical Africa Carnivore M 250 ml 130 g
Krmivo pre akváriové ryby – kompletné krmivo, typom krmiva sú granuly, určené pre jazerné ryby a morské ryby, hmotnosť 0.13kg, objem 0.25l, na zvýraznenie farebnosti
Cenová bomba
11,14 € Ušetríte 6,48 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: KRMA0107

Krmivo pre akváriové ryby – cenové bomby, akcie

radcaAko odstrániť riasy v akváriu? (NÁVOD) Ako sa rýchlo a účinne zbaviť rias v akváriu? Aké sú príčiny vzniku, ako postupovať pri ich likvidácii a ako rozmnoženiu rias v akváriu predísť? Dozviete sa v našom článku.
Krištáľovo čistú vodu v akváriu môžete mať pri správnej starostlivosti aj vy. Ako často meniť vodu v akváriu, ako odstrániť zákal a ako vodu účinne ochladiť? Všetko sa dozviete v našom článku.
Bojovnica pestrá je atraktívna a obľúbená akváriová rybka známa svojou bojovnou povahou. Aké má nároky na chov, na čo si dať u betty pozor a zvládne jej chov aj začiatočník? Poradíme v článku.
radcaAké rybičky chovať v akváriu? (RADY A TIPY) Ako si vybrať rybičky do akvária? Na čo dať pri výbere pozor, ktoré druhy rýb do akvária sa hodia do toho vášho a aké sú riziká spoločného spolužitia rôznych druhov rýb v jednom akváriu? Poradíme v našom článku.
Akvárium potrebuje pravidelnú starostlivosť. Pripravili sme návod na údržbu a čistenie akvária. Ako sa zbaviť zákalu, čo všetko musíte vyčistiť a ako často meniť vodu?
Riasoguľa je nielen originálna dekorácia, ale aj obľúbený a nenáročný domáci maznáčik. Ako sa o ňu správne starať a na čo si pri pestovaní riasogule dať pozor?
Viac článkov
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií