Rapture AlzaBoxy Q1

29" LG 29MT49VF

Zobraziť katalóg
29" LG 29MT49VF
LCD monitor HD Ready 1366x768, VA, LED, 5ms, 250cd / m2, 1000: 1, DVB-T / T2 / C, HDMI, SCART, D-SUB (VGA), USB, Repro 2x 5W, VESA, čierny
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK060a1j53 Produktové číslo:  29MT49VF-PZ.AEU Stránky výrobcu

29" LG 29MT49VF

29" LG 29MT49VF je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

S televíznym monitorom LG si vychutnáte multimediálny obsah zo širokej palety zdrojov. Využite LG 29MT49VF ako klasickú televíziu s tunerom DVB-S2/C/T2 H.265/HEVC, či ako monitor k počítaču. Jasné vykreslenie farieb zaistí moderné LED podsvietenie. Pýchou je kvalitný panel VA s LED podsvietením, preto sa tešte na verné vykreslenie farieb a príjemne široké pozorovacie uhly. Čakajte nádherný obraz za každej situácie. Filmový režim sa postará o navodenie správnej atmosféry detailným vykreslením, zatiaľ čo herný režim pustí signál čo najskôr k vám.

Kľúčové vlastnosti monitora LG 29MT49VF

  • VA panel pre verné vykreslenie farieb
  • Rovnaká kvalita obrazu pri pohľade z uhla
  • Pripojíte širokú paletu zdrojov
  • Príjem televízneho vysielania DVB-S2/C/T2H.265/HEVC
  • Režim pre hranie hier aj sledovanie filmov
  • Hlasné stereo reproduktory (2 × 5 W)

PC monitor aj televízia v jednom

Aby bolo sledovanie dokonalé, sú v monitore LG 29MT49VF vstavané stereo reproduktory s nadštandardným výkonom 2× 5 W, teda nie je nutné dokupovať ďalšie. Poteší celá rada vstupných rozhraní, medzi ktorými je možné nájsť napríklad digitálne HDMI pre pripojenie herných konzol alebo PC. Nesmie chýbať ani USB pre jednoduché prehrávanie filmových trhákov. To všetko v slušnom prevedení s ladnými krivkami.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1366 × 768 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tento monitor připojit k PC? Nikde tam nevidím výstup na PC IN. Jaký kabel je k tomu třeba? Děkuji

Dobry den, co potrebuji dokoupit, aby mi monitor fungoval jako tv? Jiz nekolik let tv nemam:), tak jsem mimo deni. Dekuji i za konkretni tipy z vaseho eshopu.

Má tento monitor výstup na sluchátka?

Pokue má monitor tv DVB-T2 - H.265/HEVC bude mi přijímat signál v HD full??? nebo jen v DH redy??? To by znamenalo značné snížení počtu přijímaných programů. Lze přehrávat soubory nahrané na USB??

Dobry den, da sa prosim Vas tento monitor/televizor zavesit na stenu? Ak ano, da sa kupit drziak aj u vas, tu na alze? Mozte mi poradit aky/ktory presne? Dakujem!

Dobrý den, prosím o potvrzení, že tento model opravdu umožňuje příjem televizního vysílání DVB-T2 H.265 / HEVC. V manuálu je totiž poznámka " Only DVB-T2/C/S2 support models", tak se chci před koupí ujistit. Děkuji!

Je tento monitor vhodný na hranie hier

Príslušenstvo pre 29" LG 29MT49VF
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií