AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

32 "Philips BDM3275UP

Zobraziť katalóg
32 "Philips BDM3275UP
LCD monitor IPS-AHVA, 16: 9, 1000: 1, 350cd / m2, 4ms GTG, UHD 4K 3840x2160, funkcie MultiView, Display Port, HDMI, 4x USB, VGA, MHL, repro 2x 3W, VESA 100x100
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WC130b55 Produktové číslo:  BDM3275UP/00 Stránky výrobcu
32 "Philips BDM3275UP 727,63 € Rozbalené

32 "Philips BDM3275UP

32 "Philips BDM3275UP je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Tento monitor sa podbízí extra náročným grafickým vyznávačom svojím 10-bitovým farebným podaním technológie IPS a rozlíšením Ultra HD. Ultra HD znamená veľkú hustotu pixelov pre 4x jemnejšie obraz, a tak bude obraz aj na veľké 32 "uhlopriečke bezkonkurenčne ostrý. Je jedno či ste profesionál CAD / CAM, 3D grafiky alebo skúmate ohromné ??finančné grafy a tabuľky, s prémiovým modelom Philips zažijete v každom prípade dokonalej vyobrazenia. Miliardová paleta farieb je konzistentné pri pohlede zo všetkých uhlov.

kľúčové vlastnosti

  • Skvele podané farby na uhlopriečkou 32 "(81,3 cm)
  • Ultra HD rozlíšenie pre 4násobnou ostrosť oproti Full HD
  • Uspôsobenie výšky stojanom aj otočenie na výšku
  • Výber zo 4 obrazových vstupov
  • Súčasné zobrazenie zo 2 zdrojov (PIP / PBP)
  • Pripojenie príslušenstvo do USB 3.0 hubu

Viac zdrojov, viac obrazov

Vo svojom arzenálu má pripravené hneď 4 vstupy signálu - HDMI, DisplayPort, DVI-D a klasický VGA. HDMI s podporou MHL zrkadlí displej kompatibilných zariadení, a pritom dokáže cez rovnaký kábel dobíjať batériu. MultiView umožňuje zobrazenie zo 2 zdrojov súčasne. Pokojne pracujte na stolnom PC i notebooku zároveň. Plnenie viacerých úloh naraz sa stane hračkou. Alebo sledujte živý televízny prenos zo set-top boxu a medzitým buďte online. Záleží len na vašich požiadavkách.

Menšie únava očí

Dlhé pobyty pred bežným monitorom unaví oči. Preto bola v tomto monitore použitá technológia Flicker-free, ktorá znižuje blikanie obrazu a reguluje jas. Sledování je pak mnohem komfortnější a vydržíte u monitoru déle ve střehu a produktivní.

So všetkou parádou

Užívateľský komfort podporuje stojan s výškovou nastaviteľnosťou v rozmedzí 180 mm, takže si displej vyzdvihnete do správnej výšky práve pre vás. K tomu sa poddá aj naklápaním, otáčaním do strán alebo otočením do vertikálnej polohy (pivot). Monitor má tiež zabudované reproduktory a USB 3.0 hub, aby ste mali po ruke konektory pre pripojenie často používaných periférií či dobíjanie mobilného telefónu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tento monitor antireflexni povrch?

Príslušenstvo pre 32 "Philips BDM3275UP
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií