AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

43" Samsung QE43Q60C

Zobraziť katalóg
43" Samsung QE43Q60C
4,8 34 hodnotení
Televízor SMART QLED, 109cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti F
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR176l4 Produktové číslo:  QE43Q60CAUXXH Informačný list Stránky výrobcu

43" Samsung QE43Q60C

43" Samsung QE43Q60C je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor Samsung z radu Samsung QLED. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+ a HLG. Potešení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming prináša potešenie aj tým najväčším herným nadšencom. Smart TV Samsung je založený na modernom operačnom systéme Tizen a jeho vydarený dizajn dolaďuje vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný spolu s výrobkom.

Televízor 43
Televízor 43

Hlavné vlastnosti televízora 43" Samsung QE43Q60C

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor Samsung radu Samsung QLED
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+ a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung je založený na modernom operačnom systéme Tizen
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Krištáľovo čistý zvuk má na starosti Dolby Digital Plus
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Medzi vyhľadávané funkcie ďalej patrí zvuk sledujúci pohyb
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je Canal+, Xbox Game Pass a Vodafone TV

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Samsung vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, čo umožní prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez straty kvality. Technológia Edge LED má umiestnené LED diódy iba na okrajoch obrazovky a je zaujímavou možnosťou pre tých, ktorí hľadajú TV s tenkým profilom a vkusným vzhľadom.

Televízor 43
Televízor 43

QLED technológia na dokonalý obraz

Zasadnite pred televíznu obrazovku, na ktorej ožíva miliarda rôznych farieb a odtieňov, a vychutnajte si obraz presne tak, ako ho tvorcovia dych berúceho dokumentu či napínavého trileru natočili. Práve na taký obraz sa totiž môžete tešiť pri televízoroch Samsung s QLED technológiou. Tá využíva kvantové body, ktoré ihneď po dopade svetla začnú vyžarovať farby s ideálnou teplotou a zvýšeným jasom. Táto vrstva s vysokoodolnými kvantovými bodkami je navyše doplnená špeciálnymi modrými LED svetlami. Výsledkom je to najčistejšie biele svetlo s neuveriteľným jasom, aké ste kedy na televíznej obrazovke zažili. Pohodlne sa usaďte a QLED technológia televízora 43" Samsung QE43Q60C sa postará o nevšedný zážitok aj u vás doma.

Podpora HDR formátov

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+ a HLG. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením. HDR10+ znamená dynamickú zmenu jasu obrazu pre každú snímku.

Televízor 43
Televízor 43

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru Samsung

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hranie naozajstný zážitok. Televízor Samsung pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Samsung

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV 2.0. S televízorom môžete ľahko prechádzať internet pomocou webového prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Inovatívnym prvkom je prehrávanie 360° videa. Pri prehrávaní 360° videa si môžete pozrieť video zo všetkých smerov. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QLED televízor Samsung si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Keď vás televízny program omrzí, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Revolučný zvukový zážitok s technológiou Object Tracking Sound

OTS je inovatívna technológie vyvinutá spoločnosťou Samsung, ktorá posúva hranice zvukového priestoru. Vďaka pokročilému spracovaniu zvuku a strategickému rozmiestneniu reproduktorov technológia OTS umožňuje vytvoriť neuveriteľne pútavý zvukový zážitok priamo z vášho TV. OTS, inými slovami Object Tracking Sound, sleduje pohyb objektov na obrazovke a dynamicky prispôsobuje zvukové stopy tak, aby sa vám zdalo, že zvuk prichádza priamo z daného objektu. To vytvára neuveriteľne reálny zvukový priestor a zapája vás do deja či hudobného zážitku naplno.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

59,8 × 96,6 × 25,5 cm (V × Š × H)

Výška bez podstavca:

55,9 cm

Hmotnosť:

9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC

Vstupy a výstupy:

HDMI 2,1

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
HDMI 2.1 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,6 cm Hotovo!
Výška
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka
25,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
51 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
102 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu poprosit o informaci jaká šířka podstavce? Děkuji Vám.

Dobrý den, ráda bych se dotázala, zda tato televize umí přehrávat staré AVI soubory. Děkuji

Dobry den, rad bych se zeptal, zda tento model zvladne soucasne prehravat zvuk do sluchatek (pripojenych pres BT) i do TV reproduktoru? Predem dekuji za odpoved

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda-li model Q60C nabízí automaticky aplikaci Netflix či zda je nutné si ji do televize instalovat.

dobro den let tam preheat Netflix hbo max neon YouTube ?

Zdravím, platí že model QE43Q60C nemá LAN? U větších úhlopříček v popisu je...

Dá se k této televizi pořídit jiný ovladač (klasický s čísly)???

Dobrý den, jakou rozteč mají nožičky u této televize.

Dobrý den. Je možné na této TV používat aplikaci Eurosport a obsahuje prohlížeč? Děkuji, J.

Dobrý den, lze na teto TV spustit aplikaci Kodi? Děkuji.

12
Príslušenstvo pre 43" Samsung QE43Q60C
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií