AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

55 "Philips 55PUS7502

Zobraziť katalóg
55 "Philips 55PUS7502
5 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor ANDROID SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, 2200 PPI (100Hz FR), Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, HDR Premium, Ambilight 3, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Quad Core, 4x HDMI, 2x USB, WiFi, DTS HD Premium sound II 45W, A
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WC389o7 Produktové číslo:  55PUS7502/12 Stránky výrobcu

55 "Philips 55PUS7502

55 "Philips 55PUS7502 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Philips 55PUS7502 je Android Smart televízor s veľkým množstvom funkcií a nádherným minimalistickým dizajnom, vďaka ktorému sa stane ozdobou každého interiéru. Ďalej potom svojim užívateľom môže ponúknuť špičkové rozlíšenie 4K Ultra HD a vynikajúci zvuk v podaní integrovaného SoundBar s wooferom. Televízor beží na platforme Android, užijete si tak oveľa viac zábavy než kedykoľvek predtým.


Kľúčové vlastnosti

  • Micro Dimming Pro - inteligentné stmievanie
  • 4K Ultra HD rozlíšenie - obraz ostrý ako britva
  • Pamäť 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou úložiska USB
  • Trojstranné podsvietenie Ambilight
  • Podpora HDR Premium
  • Integrovaný soundbar so subwooferom
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Quad Core a Android

Vychutnajte precízny výkon v podaní štvorjadrového procesora a systému Android. S touto kombináciou bude obsluha televízora maximálne rýchla, intuitívna a zábavná. Ovládajte, spúšťajte aplikácie a užívajte si multimediálnu zábavu na plné obrátky.


Nekonečná zábava

Obchod Google Play a galéria aplikácií Philips vám ponúkajú nespočetné množstvo filmov, televíznych relácií, hudby, aplikácií a hier. Rozšíriteľná pamäť o kapacite 16 GB poskytuje dostatok priestoru pre všetky vaše obľúbené programy a pre inštaláciu nových aplikácií. Samozrejmosťou je tiež podpora služby Netflix.


Elektrizujúca Ambilight

Jedným z dôvodov prečo mať tento model doma je predovšetkým technológia podsvietenia Ambilight, ktorá prehlbuje nielen obrazový zážitok. Široká žiara svieti z troch strán obrazovky na okolité steny a vytvára vzrušujúce farebné kombinácie zintenzívňujúce divácky zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru vo svojej obývačke.



Philips P5 Perfect Picture

Špičkový algoritmus digitálne optimalizuje všetko, čo vidíte. Výrazne zvýšený procesný výkon enginu P5 umožnil dosiahnutie celkového nárastu kvality obrazu až o 50%. Vychutnáte si tak hlbšiu čiernu, jasnejšiu bielu, celkovo živšie a jasnejšie farby či prirodzené, realistické tóny pleti. Algoritmus tiež zabezpečuje plynulý a ostrý obraz s neuveriteľnými detailmi a hĺbkou, a to bez ohľadu na žáner a zdroje.


HDR Premium

High Dynamic Range Premium je novinkou v oblasti štandardov videa, ktorú ocenia predovšetkým filmoví nadšenci. Prináša revolúciu v domácej zábave - vďaka tomuto štandardu si užijete dokonalý jas, bohatý kontrast či skutočne živé farby, ktoré ste nikdy predtým na televízore nevideli. Už nemusíte chodiť do kina, špičkový obraz si teraz užijete v pohodlí svojho domova. 


Inteligentné podsvietenie

Micro Dimming Pro analyzuje obraz v reálnom čase, a to v 6 400 rôznych zónach. Na základe tejto analýzy následne prispôsobuje intenzitu podsvietenia. Výsledkom je zdôraznenie kontrastu, ostrosti a celkovej špičkovej kvality. 


Prémiový zvuk

Neuveriteľné výšky a živé stredy poskytuje úhľadný integrovaný soundbar. Strategicky umiestnené zadné reproduktory naopak oslnia hlbokými a bohatými tónmi. Funkcia DTS HD Premium Sound vám umožní počuť každý detail - skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,7 cm Hotovo!
Výška
79,93 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
73,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,24 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,24 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěli jsme si koupit televizi, ale dnes už zmizel dárek, který k tomu byl včera, je možné ještě nejak získat žárovky a phillips hůř? Nebo už jsme akci zmeškali?? Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám dotaz, zda lze TV i zavěsit na zeď, nebo je jen na stojánek.

Má tato 4K televize upscaling?

Doporučíte prosím někdo domácí datové uložiště ze kterého by tv v pořádku přehrávala 4k obsah? Mám starší Seagate Personal Cloud a veškeré 4k video se seká. Koupil jsem nový WD My Cloud Home 4TB a to je horor totální. Vůbec neumí Dlna a musí se tam instalovat tzv. Plex a to je totální příšerný šmejd. Preferoval bych něco co Dlna umí samo o sobě jako ten Seagate a bude to "oficiálně" podporovat 4k obsah. Dá se něco najít?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je k televizi vhodný tento držák na stěnu, děkuji. https://www.alza.cz/connect-it-t3-cerny-d4300809.htm?o=39

Přivezl jsem ji domů a zarazilo mne že v ní je tři roky starý systém Android 6. jak to vypadá s aktualizací?

Dobrý den, máme pár týdnů tuto televizi, je výborná, jen se už několikrát sama zapla. Klasicky sme ji vyplní ovladačem, několik minut byla vypnutá a pak se sama od sebe zapla. V programu TV nebylo nic zaskrtnute, žádný naplánovaný program. Ani vypnutí a znovu zapnutí elektřiny. Nevíte čím by to mohlo být? Ještě nás napadlo, jestli by to nemohlo být počítačem připojeným přes HDMI - chápu, že to jde odpojit a tak vyzkoušet, ale jestli s tím nemate zkušenost, jestli je to tím, nebo čím konkrétně. Děkuji

Máte ji někdo doma a máte praktickou zkušenost s prehravanim 4k hdr 10bit videa z domácí sítě? Jde mi o to jestli v pořádku zvládá videa o běžné velikosti 70 gb a bitrade taky okolo 70gb? Koupil jsem Sony 8596 a video se sekalo tak jsem ji vrátil. Starší Samsung mi je přitom přehraje bez chyb. Utp6 kabelem to mám zapojeno do 1000 Mbit switche a z něj do 1000 Mbit Seagate disku.

Prosím někoho kdo ji má o praktickou zkušenost s hbbtv a přehráváním 4k videa z domácí sítě? Funguje vám v pořádku hbbtv iVysílání bez sekání a 4k video ze sítě také bez sekání? Pořídil jsem Sony KD-55XE8596 a obojí se mi stále seká, tak řeším jestli měnit za Philips nebo Samsung. Moc děkuji.

Dobrý deň, je možné nainštalovať aplikáciu HBO GO priamo z Google play alebo treba stiahnuť apk na USB kľúč a nainštalovať to z USB. Má s tým niekto skúsenosti funguje vôbec na Android tv HBO GO? Ďakujem

123
Príslušenstvo pre 55 "Philips 55PUS7502
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií