AD elektro Aplikace

65" LG OLED65C38

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65C38
4,0 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor SMART OLED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti G
1 269 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WK612e167a Produktové číslo:  OLED65C38LA Stránky výrobcu

65" LG OLED65C38

65" LG OLED65C38 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
  • .

Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii OLED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spolu s odozvou 0,001 s nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV LG využíva pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora navyše doplní sivá farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 65
Televízor 65

Kľúčové vlastnosti televízora 65" LG OLED65C38

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV vám poskytne 0,001 s odozvu
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG je založený na modernom operačnom systéme WebOS
  • K výbave patrí HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer a Facebook Watch

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality.

Televízor 65
Televízor 65

OLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia OLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. OLED displej sa vyznačuje vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou reakciou aj sýtymi farbami. Vďaka možnosti individuálne zapínať a vypínať jednotlivé pixely dosahuje naozaj sýte čierne odtiene. Displej OLED je energeticky účinný, keďže je energia spotrebovávaná iba pri aktívnych pixeloch.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Táto inteligentná technológia umožňuje prostredníctvom senzora na televízore detegovať množstvo svetla v okolí televízora a obraz podľa toho prispôsobiť.

Televízor 65
Televízor 65

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru LG

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. V hrách sa kladie dôraz na kvalitné vizuálne podanie, rýchlosť reakcií a minimálnu odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS ponúka rôznorodé funkcie, napríklad Amazon Alexa. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť využijú deti. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku aj bez zložitého vyťukávania jej názvu na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. S televízorom si ľahko nastavíte aj webový prehliadač. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Majte prístup k smart funkciám, ktoré vám umožnia prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a pod. Originálnym prvkom je možnosť prehrávania videa s 360° obrazom. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. To vám umožní preskúmať prostredie a objaviť detaily, ktoré by inak zostali v klasickom videu skryté.

Skvelý výber televízora pre každého z vás

Zaisťuje kompatibilitu a integráciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos prináša 3D reprodukciu priestorového zvuku s využitím rozšíreného množstva kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to znamená, že umiestnenie zvuku v priestore bude omnoho presnejšie a reálnejšie.

Televízor 65
Televízor 65

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

OLED televízor LG si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ z časových dôvodov nestíhate pozerať svoj obľúbený televízny program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, môžete si pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a pustiť si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

88 × 144,1 × 23 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

82,6 × 4,51 cm (V × H)

Hmotnosť:

18,5 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Odozva
0 s Hotovo!
Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,1 cm Hotovo!
Výška
88 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,51 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
47 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
52 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi C31, C32, C38? V popisu u modelu C38 máte C31. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi modelem 65” OLED evo C32 a C38. Ve specifikacích jsem nic nenašel. Děkuji

Co se stane, když teplota v místnosti s televizorem klesne pod 0°C?

Príslušenstvo pre 65" LG OLED65C38
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií