AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

65" Sharp LC 65CUG8052

Zobraziť katalóg
65" Sharp LC 65CUG8052
5 1 hodnotení
Televízor – SMART LED, 164m, 4K Ultra HD 3840×160, 400Hz, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 3× USB, SCART, CI+, SD, LAN, DLNA, WiFi, HbbTV, Sharp Aquos Net+ Apps store, webový prehliadač, Miracast, NETFLIX, USB nahrávanie, VESA, Repro 2× 10 + 15W, A+
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WSA386W Produktové číslo:  LC 65CUG8052 Stránky výrobcu

65" Sharp LC 65CUG8052

65" Sharp LC 65CUG8052 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Kúpte si moderný a inteligentný televízor Sharp LC 65CUG8052 s LED podsvietením, ktorý vás ohromí krásne čistým obrazom. Rozlíšenie Ultra HD (4K) zabezpečí, že aj ten najmenší detail na obrazovke budete vidieť jasnejšie, než kedykoľvek predtým. Doplnené o presné a verné farby, ktoré vám v spojení s perfektnou ostrosťou obrazu vyrazí dych.

Kľúčové vlastnosti Sharp LC 65CUG8052

  • 4K Ultra HD rozlíšenie
  • Active Motion 600 – plynulá zobrazovacia frekvencia
  • Bezdrôtové technológie WiDi a Miracast
  • ACE PRO – vylepšené spracovanie obrazu
  • Príjem signálu cez tuner DVB-T2/S2/C s podporou H.265/HEVC
  • DTS TruSurround systém – zážitok z priestorového zvuku
  • Ozvučenie v réžii harman/kardon
  • Zrkadlenie Miracast a podpora Netflix
  • Moderný dizajn v kombinácii s hliníkovým podstavcom

Sharp LC 65CUG8052 je nabitý technológiami

Televízor sa môže pochváliť rozlíšením 3 840 × 2 160 pixelov, ktoré je až štvornásobné oproti klasickému Full HD. K jasnému a plynulému obrazu prispieva technológia Active Motion, ktorá zaistí 600 Hz frekvenciu spracovania. Obraz Sharp LC-55CUF8372 je tak pri sledovaní dynamických scén či športových zápasov krásne vyhladený. O zvukovú kulisu sa stará dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 20 + 15 W. Vďaka technológii TruSurround zažijete priestorový zvuk, ktorý vás ešte viac vtiahne do deja.

Aplikácie a zábava na 4K Ultra HD obrazovke Sharp

Technológia AQUOS NET+ vám otvorí brány do sveta aplikácií a internetových služieb, ktoré sú prístupné prostredníctvom televízora Sharp LC 65CUG8052. Na vyskúšanie čaká celý rad aplikácií. Nechýba ani možnosť ovládania z aplikácie na vašom inteligentnom zariadení. S týmto televízorom si užijete množstvo hodín zábavy. Ako bohatý prameň sa ponúka Netflix, kde budete mať za poplatok aj filmy a svetovo preslávené seriály.

DVB-T2/S2/C prijíma anténou, satelitom aj káblom

Súčasťou televízora je trojica digitálnych tunerov pre príjem káblového DVB-C vysielania a digitálneho DVB-T2 s podporou vyspelejšieho kódovanie HEVC/H.265, ktorý bude štandardom anténneho vysielania. Nesmie chýbať podpora DVB-S2 pre príjem satelitného vysielania. Doplnené CI+ slotom pre vloženie platenej karty, čo určite ocenia používatelia káblovej televízie.

Bezproblémová konektivita k televízoru Sharp LC 65CUG8052

Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia televízor obsahuje trojicu rozhrania HDMI. Nesmú chýbať ani 3 USB porty pre priame prehrávanie obsahu (fotografií, videa i hudby). Bonusom je Bluetooth pre bezdrôtové periférie. Pomocou integrovaného pripojenia WiFi začleníte televízor do domácej siete. S technológiou Miracast si užijete hranie hier či sledovanie médií z vášho inteligentného zariadenia, ktoré sa prenáša na televízor.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,2 cm Hotovo!
Výška
90,1 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
85,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
28 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, rozhoduji se mezi touto tv, nebo Hitachi 65HL15W64. Vidět obě naživo, jak ukazují, nemám šanci. Co by jste doporučili.

Dobrý den, vážně uvažuji o koupi této televize, ale zajímá mě, jestli v operačním systému této televize je AppMarket nebo něco podobného, a tudíž možná instalace aplikací jako je VOYO, Stream apod. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaké jsou rozměry zabaleného přístroje?

Dobrý den, televizi jsem zakoupil, ale nastavení připojení periferií přes Bluetooth jsem nikde v menu nenašel. Mohl bych Vás poprosit o radu?

Dobrý deň, chcel by som sa informovať aká je obnovovacia frekvencia panela. Dakujem

Dobrý den. Skutečně má tento televizor DisplayPort? Na fotografiích konektorů vidět není. Zato je vidět konektor mini SCART, který v popisu neuvádíte.

Dobrý deň, rád by som sa opýtal či je možné k TV Sharp bezdrôtovo pripojiť (bluetooth) myš & klávesnicu kvôli pohodlnejšiemu využívaniu internetu. Rád by som sa tiež dozvedel ako sa rieši po-záručný servis TV Sharp, resp. či existuje niečo ako "autorizovaný servis" na televízory tejto značky na Slovensku. Ďakujem

Príslušenstvo pre 65" Sharp LC 65CUG8052
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií