AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

75" TCL 75C645

Zobraziť katalóg
75" TCL 75C645
4,8 18 hodnotení
Televízor Google TV, QLED, 191cm, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Google Assistant, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK690f71 Produktové číslo:  75C645 Informačný list Stránky výrobcu

75" TCL 75C645

75" TCL 75C645 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
        
                     
    

Televízor TCL C645 - 4K QLED TV so systémom Google TV pre veľa zábavy

NEKONEČNÉ MNOŽSTVO FARIEB, NEKONEČNÁ ZÁBAVA

Televízor TCL C645 má úžasne živý a ostrý obraz obraz vďaka kombinácii QLED, 4K HDR Pro, 60 Hz Motion Clarity a najpokročilejším obrazovým formátom Dolby Vision HDR a HDR10+. Skvele si tak vychutnáte filmy a seriály, športy aj hry. Práve vďaka funkciám Game Master a FreeSync a podpore najnovších formátov HDR (vrátane HDR10+, Dolby Vision) je televízor TCL C645 skvelou voľbou pre moderných hráčov. Séria TCL C645 je založená na najpokročilejšom systéme Smart TV: Google TV, ktorý obsahuje aj vstavaný Google Assistant a tiež Hands-Free Voice Control pre ovládanie hlasom bez ovládača, ale zároveň je dodávaná s inteligentným ovládačom, ktorý má vstavaný mikrofón pre hlasové ovládanie. Skvelý obraz je tu doplnený aj perfektným zvukom z kvalitných reproduktorov a taktiež podporou priestorového zvuku Dolby Atmos a DTS-HD. To všetko v elegantnom a tenkom bezrámčekovom kovovom dizajne. Veľkosti 55“, 65“ a 75“ pri televízore série C645 umožňujú aj dvojitú pozíciu stojana – úzku a širokú. Ľahko tak umiestnite aj väčší televízor na menší nábytok, prípadne medzi nožičky umiestnite priamo pod televízor napríklad soundbar.

Výnimočné farby televízora QLED TV

TELEVÍZOR TCL C645 S TECHNOLÓGIOU QUANTUM DOT

Realistická kvalita obrazu so širokým spektrom živých farieb a výrazným kontrastom. Vďaka najmodernejšej technológii Quantum Dot ponúka tento televízor TCL skutočné filmové farby zložené z viac ako miliardy farieb a odtieňov. Práve podľa technológie Quantum Dot sa táto kategória televízorov nazýva QLED. Všetky farby, ktoré dokážu zachytiť filmové kamery. Vďaka nim je možné dosiahnuť takú úroveň reprodukcie farieb, detailov a hĺbky, akú nemá žiadny iný televízor LED alebo OLED. Jasné a brilantné: televízor TCL C645 poskytuje jas až 450 nitov*. Krištáľovo čistý displej funguje dobre v rôznych svetelných podmienkach, vrátane jasného slnečného svetla. Dokonca aj uprostred leta, kedy do miestnosti svieti slnko, môžete stále vidieť jasný obraz so živými farbami. Vychutnajte si detaily skryté v slnečnej alebo tmavej scéne.
*55' ', 65' ', 75' ', 85' '

Televízor TCL C645 ponúka 4 K HDR PRO - živé a presné farby a najjemnejšie detaily

4 K HDR PRO v kombinácii s technológiou Quantum Dot poskytuje vynikajúci zážitok z vysokého dynamického rozsahu (HDR), ktorý má presné farby a najjemnejšie detaily

Najnovším štandardom pre UHD obsah je vysoký dynamický rozsah. HDR PRO poskytuje vynikajúci zážitok z vysokého dynamického rozsahu so skvelým kontrastom, detailmi tieňov a živými presnými farbami. S inteligentným televízorom TCL C645 si vychutnáte neuveriteľné detaily obrazu tak, ako to zamýšľali autori filmov. Obraz, ktorý vidíte, je rovnako detailný ako v skutočnosti. Ponorte sa hlbšie do detailov. Technológia 4 K HDR PROV v kombinácii s technológiou Quantum Dot televízora TCL C645 poskytuje vynikajúci zážitok z vysokého dynamického rozsahu (HDR), ktorý ponúka presné farby a najjemnejšie detaily.

Motion Clarity pre plynulý obraz a lepší pohyb

V rýchlych scénach nechcete prísť o žiadny detail. Inteligentný televízor TCL C645 disponuje vlastným softvérovým algoritmom MEMC TCL, ktorý sa postará o to, aby ste pri sledovaní športových prenosov alebo rýchlo sa meniacich scén relácií či filmov boli v obraze. Pomáha znižovať rozmazanie pohybu a obmedzuje pohybové stopy na minimum. Zážitok zo sledovania obsahu v televízore TCL C645 bude vždy krištáľovo čistý.

Televízor TCL s podporou HDR MULTIFORMAT

Úžasné HDR z akéhokoľvek zdroja

Existuje mnoho spôsobov, ako získať najlepšiu kvalitu obrazu 4 K HDR v televízore TCL: HDR10, HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. Televízor TCL C645 ich podporuje všetky. Uistite sa, že môžete plne využiť maximálnu kapacitu televízora 4 K HDR: či už využívate obsah Dolby Vision na Netflixe, Disney+ alebo HDR10+ na Amazon Prime Video, tento televízor 4 K HDR TCL bude vždy podporovať ten najlepší formát. Dôležitý je najmä formát Dolby Vision, pretože je podporovaný mnohými streamovacími službami.

Inteligentný televízor TCL s funkciou Game Master 2.0

Optimalizovaný zážitok pri hre vďaka súboru herných funkcií v balíčku Game Master 2.0

Pre hráčov je rovnako dôležitá rýchla odozva televízora ako dobrý obraz. S rozhraním HDMI 2.1 a funkciou ALLM získate automaticky najnižšiu latenciu a najlepšie nastavenie obrazu pre hry. Funkcia ALLM automaticky hernou konzolou alebo grafickou kartou počítača prepína televízor TCL C645 na herný režim a zaistí tak mimoriadne rýchlu odozvu televízneho vstupu do hry pod 15 ms*.


* Vyžaduje sa najnovšia generácia herných konzol HDMI 2.1 alebo herné zariadenie HDMI 2.1 pre PC. Game bar umožní zostať na vrchole hry a zároveň prehľadne sledovať obrazovku a parametre hry. Herné technológie Dolby Vision ponúkajú najlepší možný obraz pri hre. Získajte prístup ku každému detailu a hĺbke, ktoré hra ponúka. Vylepšite si obraz a objavte viac v Dolby Vision. 

Televízor TCL C645 s Dolby Atmos

Všade okolo vás prúdi pohlcujúci, pohyblivý zvuk

Zvuk ešte nikdy neznel tak dobre. Precíťte hlbšie spojenie s príbehmi a hudbou, ktoré máte radi vďaka zvuku, ktorý sa pohybuje všade okolo vás s realistickosťou vyrážajúcou dych. Televízor TCL s podporou Dolby Atmos realisticky zachytáva pohyb každého objektu a ponúka 360° priestorový zvuk. Spolu s kvalitou obrazu Dolby Vision vytvára inteligentný televízor TCL C645 skutočne skvelý filmový zážitok.


*Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories. 

Televízor 75" TCL 75C645 Google TV

Google TV

Zábava, ktorú máte radi - s malou pomocou spoločnosti Google

Google TV združuje filmy, programy, televízne programy a ďalší obsah z rôznych aplikácií a predplatných a organizuje ich priamo pre vás. Niektoré aplikácie, obsah alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých štátoch. Pozrite si viac ako 700 000 filmov a televíznych relácií na jednom mieste. Vyhľadávanie je ľahké - stačí sa opýtať Googlu. Objavujte nové filmy a programy s návrhmi na základe toho, čo ste sledovali a čo vás zaujíma. Môžete dokonca pridávať do zoznamu sledovaných filmov priamo z telefónu, takže vaše odporúčania budú vždy aktuálne. Televízor TCL C645 je teraz užitočnejší než kedykoľvek predtým. Spýtajte sa Googlu na počasie, športové výsledky a ďalšie informácie a získajte odpovede priamo z obrazovky. Zobrazte a ovládajte kompatibilné zariadenie inteligentnej domácnosti hlasom.

Televízor 75" TCL 75C645 Google TV

Hands-Free Google Assistant

Google Assistant s Hands-Free: nechajte zaznieť hlas

Vďaka pokročilému hlasovému ovládaniu Hands-Free v kombinácii s Google Assistant* umožňuje televízor TCL C645 s operačným systémom Google TV inteligentný a jednoduchý život. Položte mu otázky. Povedzte mu, aby niečo urobil. Je to váš osobný Google, vždy pripravený pomôcť s viac ako 1 miliónom akcií. Čím viac ho používate, tým viac sa učí a pomáha vám. Okamžite nájdete obľúbené aplikácie a získate prístup k svojmu obsahu. Spýtajte sa ho na čokoľvek - na zajtrajšie počasie, nájdite ďalšie zápasy svojho obľúbeného futbalového tímu a ďalšie informácie. Povedzte asistentovi, aby vám pustil najnovšiu sériu na Netflixe alebo ovládal hlasitosť zvuku na televízore, otvoril hudobný playlist z YouTube a ďalšie funkcie.

* Hlasové ovládanie Hands-Free a Google Assistant nemusí byť v niektorých jazykoch a štátoch dostupné. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet a k dátam. Môžu byť účtované sadzby za prenos dát. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb závisí od služby, zariadenia a siete a nemusí byť k dispozícii vo všetkých oblastiach. 

Inteligentný televízor TCL C645 umožní používať Google Meet

Buďte spolu v danom okamihu

Bezplatné, jednoduché a vysokokvalitné hlasové hovory alebo videohovory** s televízorom TCL C645. Tvárou v tvár, až s 32 ľuďmi. Vďaka skupinovému volaniu môžete spojiť všetkých ľudí, na ktorých vám záleží, aj keď ste od seba vzdialení. V televízore TCL s operačným systémom Android funguje služba Google Duo dokonale. Už nikdy nezmeškáte žiadny okamih s nikým zo svojich priateľov a rodiny. Či už ide o individuálny alebo skupinový hovor, konverzácie v aplikácii Duo zostanú vždy súkromné vďaka koncovému šifrovaniu.

*Vyžaduje prihlásenie účtom Google
**Videohovory vyžadujú zakúpenie voliteľnej kamery podporujúce UVC

Televízor TCL C645 je kompatibilný s Amazon Alexa

Alexa umožňuje hlasom ovládať svet* 

Amazon Alexa je služba v cloude a neustále sa zdokonaľujúca a učiaca sa nové veci. Požiadajte Alexu o prehranie hudby, zistenie správ, predpovede počasia, zmenu kanálu či hlasitosti v televízore a ovládajte ňou inteligentnú domácnosť.

*Niektoré aplikácie, obsah alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých štátoch. Kompatibilita s Alexou umožňuje využívať zariadenia Amazon Alexa vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpiteľné zvlášť) na ovládanie televízora. 

Nekonečná zábava v najvyššej kvalite HDR

Všetok obsah, ktorý máte radi, presne podľa vašich predstáv

TCL Google TV umožní sledovanie ľubovoľného obsahu a vždy v najvyššej kvalite: Netflix, Disney+, Amazon Prime, YouTube, HBO MAX, Spotify, Twitch, Kodi, Plex, filmy Google Play, Apple TV a ďalšie. Skvelú kvalitu docielite vďaka podpore najmodernejších HDR formátov Dolby Vision HDR a HDR10+. Najmä formát Dolby Vision je nielen najdokonalejším formátom obrazu, ale taktiež je podporovaný mnohými službami ako napríklad, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV a ďalšími.

Ultra tenký prémiový kovový bezrámčekový dizajn televízora TCL C645

Bez rámčeka na prednej strane - pre väčšiu obrazovku a väčší obraz, ktorý si obľúbite

Tento ultra tenký dizajnový koncept využíva skutočný kov, čím je televízor nielen elegantný, ale aj odolný remeselný produkt, ktorý sa hodí do každej domácnosti. Nadčasový výrobok Art Designu, povznesie vzhľad inteligentného televízora TCL C645 a umožní perfektné splynutie s interiérom domácnosti.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), AMD FreeSync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
166,8 cm Hotovo!
Výška
101,9 cm Hotovo!
Hĺbka
32,9 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
95,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
28,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Titán Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
280 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám stejný model, ale menších rozměrů. TCL 55C645. U O2 TV eviduji problém s pomalým přechodem v této aplikaci. Resp. s rychlostí pohybu v programovém menu. Obecně aplikace neběží svižně. Chci se zeptat, zda je možné někde zjistit, jaký HW je v televizi použit. Čipová sada, RAM, apod. Jinak pro mne koupě této větší TV nemá smysl.

Dobrý den, půjde u této televize zrcadlit iPhone přes AirPlay? Nepochopil jsem, když píšete, že má Apple TV, ale nemá AirPlay? Díky za odpověď.

Ma televize ARC port a lze tedy soundbar ovladat ovladacem tv?

Dobrý den, je možné televizi připevnit na zeď? Případně, můžete doporučit vhodný držák na zeď?

Funguje to s modulom IRDETO CI+ pre Skylink?

Dobry den. Podporuje CI slot aj Skylink?

Príslušenstvo pre 75" TCL 75C645
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií