Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Samsung Galaxy AI

Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka

Zobraziť katalóg
Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka
4,5 69 hodnotení
Mobilný telefón ľahko ovládateľný s prehľadným veľkým TFT displejom 2.2 "220x176, vstavaná baterka, VGA fotoaparát, Bluetooth, MicroSD, FM rádio, SOS tlačidlo, SOS LOCATOR
19,06 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RT110l5a1c Produktové číslo:  A680R Stránky výrobcu
Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka 19,06 € Použité

Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka

Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

S týmto telefónom sa nikdy nestratíte

Mobilný telefón Aligator A680 Senior s praktickými rozmermi a kvalitným spracovaním vyniká predovšetkým jednoduchou obsluhou a SOS vybavením. Automatické odoslanie správy SMS možno vyvolať stlačením jediného tlačidla a príjemca správy si potom ľahko prehliadne v mape, kde sa telefón nachádza. Nabíjanie je  automatické - stačí len ukladať telefón na nabíjacie miesto do stojanu. Okrem toho možno tento model používať ako baterku - napríklad pri odomykaní dverí, alebo pre signalizáciu SOS.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché a intuitívne ovládanie bez zbytočných funkcií
  • Vyhradené SOS tlačidlo (päť predvolieb) a SOS lokátor
  • Svietidlo, kalkulačka
  • Budík, rádio FM, prehrávač hudby a videa
  • Veľký displej s veľkými pozorovacími uhlami
  • Pamäť kontaktov v telefóne 100, pamäť SMS 50
  • Jednoduché nabíjanie a neuveriteľná výdrž batérie

Jednoduchá obsluha a jednoduché zamykanie

Telefón má robustnú konštrukciu a zároveň je ergonomicky tvarovaný a ľahký. Váži len 85 g. Konštrukcia s hliníkovým krytom padne dokonale do ruky. Vďaka pohodlnému ovládaniu bez zbytočných funkcií je vhodnou voľbou nielen pre seniorov, ale aj pre začiatočníkov. K príjemnému užívaniu telefónu aj pre osoby s nižšou pohyblivosťou a citlivosťou prstov napomáhajú veľké, hmatom odlíšiteľná tlačidlá a zamykanie klávesnice pomocou posuvného prepínača, zamedzí nechceným zmenám po náhodných dotykoch.

Pohodové multimediálne vybavenie

Vďaka telefónu môžete kdekoľvek počúvať rádio na frekvencii FM, alebo počúvať svoju obľúbenú hudbu, rozhlasové hry, alebo meditácie. Zachytené snímky z digitálneho fotoaparátu alebo krátke video zábery dôležitých alebo príjemných udalostí môžete zaznamenávať na vloženú kartu až do obsahu 32 GB a potom prezerať na displeji aj z veľkých pozorovacích uhlov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Klasické Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
1 × Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

chcem kúpiť novú batériu do telefonu ale neviem aké je typové označenie baterie alebo ktorá bateria je kompatibilná. dakujem

Príslušenstvo pre Aligator A680 Senior Red + Stolná nabíjačka
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií