MS hokej

Volná místa

Práčka Bosch so žehličkou zadarmo, víťazky dTestu, poznáte z TV

V akcii spoločnosti Bosch si môžete kúpiť kvalitnú práčku WAT24360BY so žehličkou TDA502412E úplne zadarmo a ušetriť tak pekných 79,99 €. Obidva produkty získali prestížne víťazstvo v testovaní renomovaného časopisu dTest, sú teda detailne prepracované a vo svojej cenovej kategórii budú len ťažko hľadať protivníka.

Multifunkčný náramok Xiaomi Mi Band 2

Netrpezlivo očakávaný krokomer Mi Band 2 je konečne tu. Novinka prináša množstvo atraktívnych funkcií, nízku cenu a výbornú batériu. Ak práve premýšľate o zariadení, ktoré dokáže monitorovať váš pohyb a spánok, ste na správnom mieste. Viac informácií v našom dnešnom článku!

Parné pranie, praktická technológia k vám domov

Novinky v oblasti prania a starostlivosti o bielizeň znamenajú spravidla ušetrený čas a minimum spotrebovanej energie, preto je nákup nového spotrebiča vždy príjemnou záležitosťou. Privítajte parné pranie aj vo vašej domácnosti!

Recenzia slúchadiel Beats Solo2 Wireless

Bezdrôtové slúchadlá sú stále populárnejším nástrojom na počúvanie hudby z telefónov, tabletov a iných zariadení. V reakcii na to Beats Audio predstavilo vylepšený model Beats Solo2 Wireless. Ten ponúka všetko čo základný model, navyše však umožňuje na kvalitné počúvanie hudby a telefonovanie využiť bezdrôtové pripojenie cez bluetooth. Ako sa slúchadlá podarili? Dozviete sa v našej recenzii!

WiFi extendery Asus rozšíria dosah vašej WiFi siete

Nedokáže váš súčasný WiFi router dostatočne uspokojiť signálom celý váš rozľahlý byt či dom? Ak áno, nemusíte zúfať. Spoločnosť Asus si pre vás pripravila elegantné riešenie – kompaktné rozširovače (extendery) signálu. Viac informácií v našom článku!

Alza Little Monster – herná beštia v kompaktnom šasi

Značkové herné počítače Alza sú dobre známe pre svoj vynikajúci pomer ceny a výkonu. Význačným zástupcom je rad Little Monster, ktorý zaujme aj svojím elegantným vyhotovením. Ak si o týchto diabloch, ktorí si poradia aj s virtuálnou realitou, chcete prečítať viac, ste na správnom mieste!

Philips VisaCare: Pre zdravú a mladistvú pleť

Ktorá žena by netúžila po dokonalej pleti? Povzbuďte a udržte si prirodzený mladistvý vzhľad pokožky tváre vďaka pneumatickému liftingu a peelingu VisaCare. Masíruje pokožku, podporuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté pleťové bunky a umožňuje ich prirodzenú obnovu.

Objavte kúzlo jedinečného kapsulového systému Tchibo Cafissimo

Túžite po jednoduchej, rýchlej a čistej príprave lahodnej kávy v stále rovnako vysokej kvalite? Práve pre vás bude vhodný niektorý z kávovarov Tchibo Cafissimo, vďaka ktorým si doprajete tú pravú domácu pohodu. Všetko podstatné sa dozviete z nášho výstižného článku.

Samsung cashback - chladničky a práčky

Ak kúpite jeden z vybraných modelov chladničiek a práčok spoločnosti Samsung môžete získať späť 37 až 185 €. Akcia platí od 15. 4. - 31. 7. 2016 pre prvých 3 000 produktov registrovaných na stránkach Samsung Bonus.

K vybraným chladničkám Bosch mixér v hodnote 149 €

Kúpte si v období od 1. 7. do 31. 8. 2016 jednu z vybraných kombinovaných chladničiek Bosch so systémami NoFrost a VitaFresh a získajte zadarmo antikorový kuchynský mixér Bosch SilentMixx v hodnote 149 €. Poponáhľajte sa, akcia platí do vypredania zásob!

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií