AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár)

Zobraziť katalóg
OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár)
Chrániče páčok – vhodné pre oceľové aj zliatinové riadidlá, univerzálne aplikácie, materiál ľahká zliatina hliníka, kotvenie k riadidlám pomocou kónusu v rozsahu priemeru 12 – 22 mm
77,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Moto21320 Produktové číslo:  M440-630
OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár) 77,90 € Momentálne nedostupné

OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár)

Solídny chránič OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár) chráni pri páde pred širokou škálou zranenia. Chrániče OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár) sú nutnou výbavou pre všetkých, ktorí sa pri športe nechcú vystavovať riziku úrazu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, zajímalo by mě proč máte takový problém doručit mi tento produkt společně s ostatními mnou zakoupenými věcmi? Proč jej nemůžete poslat do alza boxu, nebo pokud si vyberu možnost doručit společně, mám na výběr pouze osobní odběr celého nákupu na vaší pobočce (ne alzaboxu), což je pro mě nerealizovatelné? Děkuji

Diskusia a poradňa k OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár)
Príslušenstvo pre OXFORD Chrániče páčok Premium ALU (čierne, pár) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oxford Chrániče Páček Premium Alu, Černé, Pár. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OXFORD Premium ALU karvédő (fekete, pár).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií