Baby Einstein - Vankúš podporný valec Rhythm of the Reef

Zobraziť katalóg
Baby Einstein - Vankúš podporný valec Rhythm of the Reef
vhodný od narodenia
Kód:  HRAa10822 Produktové číslo:  074451906488
Baby Einstein - Vankúš podporný valec Rhythm of the Reef Predaj skončil

Baby Einstein - Vankúš podporný valec Rhythm of the Reef

Podpůrný válec Bright Starts Rhythm of the Reef je vhodný pro miminka již od narození. Vyniká svým krásným designem, pestrými barvami a spoustou pěkných hraček, které jsou na něm zavěšeny. Neslouží pouze jako měkký plyšový polštářek k mazlení, ale díky různým zajímavým prvkům rozvíjí motoriku dítěte a zároveň stimuluje jeho smysly. Na válci nalezne červené chrastítko ve tvaru kraba, zelené kousátko ve tvaru listu či bezpečnostní zrcátko na žlutém sluníčku, ve kterém se bude rádo pozorovat. Nechybějí ani šustivé lístky, které svým zvukem dokážou miminko na dlouho zaujmout.

Hlavní přednosti

  • Vhodné pro děti již od narození
  • Pestrobarevný design se spoustou zavěšených hraček
  • Měkký plyšový polštář
  • Rozvoj motoriky a stimulace smyslů dítěte
  • Chrastísto, kousátko a zrcátko
  • Veselé barevné obrázky zvířátek

Nádherná hračka, ale i pomůcka k rozvoji dítěte

Polštář je vyzdoben veselými barevnými obrázky, jako je například želva, ryby či ptáci. Dítě se tak učí rozlišovat barvy a seznamuje se s různými druhy zvířátekNejprve bude miminko válec jen pozorovat, a až trošku povyroste, nadšeně se pustí do prozkoumávání všech hraček, a to nejen svými prstíky, ale i jazýčkem, kterým musí vše ochutnat. Pořiďte svému děťátku tento jedinečný podpůrný válec, se kterým si vyhraje po celé dlouhé hodiny a který napomáhá k jeho správnému rozvoji.

Parametre a špecifikácia

Šírka
43,18 cm Hotovo!
Výška
17,78 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,83 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
43,18 cm Hotovo!
Výška
17,78 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,83 kg Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baby Einstein - Vankúš podporný valec Rhythm of the Reef Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baby Einstein – Polštář podpůrný válec Rhythm of the Reef. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Einstein - Kissenstützzylinder Rhythm of the Reef. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Einstein - Kissenstützzylinder Rhythm of the Reef. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Baby Einstein - Párna alátámasztó henger Rhythm of the Reef.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií