AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml
5 1 hodnotení
Kondicionér bezoplachový, účinok: lesk, hydratácia a výživa a regenerácia, typ vlasov: všetky typy vlasov - 139,33 €/1 l
Kód:  KSVL3289 Produktové číslo:  873509022787
ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml Predaj skončil

ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml

Bezoplachový kondicionér ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk v spreji s objemom 150 ml je špičkový vlasový prípravok špeciálne vyvinutý pre starnúce vlasy. Bojuje proti starnutiu vlasov a poskytuje im hĺbkovú hydratáciu a výživu. Chráni vlasy pred poškodením a zanecháva ich hodvábne jemné a hladké, pôsobiace zdravým a mladistvým dojmom. Dodáva im zamatovú hebkosť a žiarivý lesk. Uľahčuje rozčesávanie vlasov a ich konečnú úpravu. Prípravok je určený pre všetky typy vlasov, ideálny je najmä pre normálne a suché vlasy. Neobsahuje parabény, sulfáty a ftaláty.


Účinná látka:
Extrakt z kaviáru vyniká svojimi omladzujúcimi účinkami. Posilňuje vlasové vlákna, hydratuje a vyživuje ich do hĺbky.

Použitie:
Pred použitím prípravok pretrepte a aplikujte na umyté a uterákom presušené vlasy. Potom vlasy rozčešte. Neoplachujte.

Zloženie:

Water, Dimethicone, Propanediol, Cetearyl Alcohol , Glycerin, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Sea Water (Maris Aqua), Kappaphycus Alvarezii Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Polyquaternium-55, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Selaginella Lepidophylla Extract, Lactobacillus Ferment, Amodimethicone, Superoxide Dismutase, Polysilicone-15, Caviar Extract, Ascorbic Acid, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Methoxy PEG-16 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Algae Extract, PEG-4 Laurate, PEG-4 Dilaurate, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Trideceth-12, Citric Acid, PEG-4, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Bio , Profesionálne Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Milk, 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií