AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml

Zobraziť katalóg
Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml
Krém na nohy – na boľavé nohy, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku
13,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSHaaa0037 Produktové číslo:  OA117
Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml 13,90 € Momentálne nedostupné

Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml

Chcete svojim nohám dopriať tú najlepšiu starostlivosť? Potom vyskúšajte krém na nohy Havlíkova apotéka. Je určený predovšetkým na boľavé nohy, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku. Prírodné látky sú hlavnou zložkou krému na chodidlá. Jeho zloženie neobsahuje žiadny alkohol.

Hlavné vlastnosti krému na nohy Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml

  • Krém na nohy zaistí, že sa vaše nohy budú cítiť ako v bavlnke
  • Vhodný najmä na boľavé nohy, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku
  • S najkvalitnejšími prírodnými látkami

Zloženie

Aqua (demi voda), Helianthus Annuus Seed Oil (bio slnečnicový olej), Isoamyl Laurate (prírodné zmäkčovadlo, uľahčuje roztieranie produktu), Glycerín (prírodné zvlhčovadlo), Glyceryl Stearate Citrate (emulgátor prírodného pôvodu), Cetyl Alcohol (regulátor viskozity), Propanediol (hydratačná látka z kukurice), Butyrospermum Parkii Butter (bio bambucké maslo), Glyceryl Stearate (regulátor viskozity), Sodium Levulinate (konzervant pre prírodnú kozmetiku), Caprylyl Glycol (emolient), Cera Alba (včelí vosk), Xanthan Gum (prírodná gélotvorná látka), Sodium Anisate (konzervant pre prírodnú kozmetiku), Litsea Cubeba Fruit Oil (esenciálny olej vavrín), Citral (prirodzená súčasť esenciálnych olejov), Sodium Hyaluronate (nízkomolekulárna kyselina hyalurónová), Tocopherol (vitamín E), Sodium Phytate (látka prírodného pôvodu, viaže ióny kovov do zlúčenín), Limonene (prirodzená súčasť esenciálnych olejov), Equisetum Arvense Extract (extrakt z prasličky, súčasť aktívnej látky Antiperspirant Natural Complex), Biosaccharide Gum-1 (aktívna látka Fucocert®), Acacia Senegal Gum, Curcuma Longa Root Extract, Maltodextrín (prírodné farbivo kurkuma), Glyceryl Caprylate (prírodný emolient), Linalool, Geraniol (prirodzené súčasti esenciálnych olejov), Alcohol (súčasť kyseliny fytovej, podporuje konzervačný systém), Salvia Officinalis Oil (olej zo šalvie, súčasť aktívnej látky Antiperspirant Natural Complex).

Parametre a špecifikácia

Problémy

Problémy
Na boľavé nohy, Na stvrdnuté päty, Na suchú pokožku Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S kyselinou hyalurónovou, S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Havlíkova apotéka Ladné nôžky 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Havlíkova apotéka Ladné nožky 50 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií