AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

BEZTROSKA Podložka do kočíka ľan denim

Zobraziť katalóg
BEZTROSKA Podložka do kočíka ľan denim
Podložka do kočíka z pamäťovej peny, zmierňuje dopady jazdy, kompatibilná s takmer všetkými kočíkmi, priedušná, rozmery 83×33cm
Kód:  BABY11386 Produktové číslo:  5903641427159

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEZTROSKA Podložka do kočíka ľan denim Predaj skončil

BEZTROSKA Podložka do kočíka ľan denim

Spríjemnite vašej ratolesti jazdu kočíkom za pomoci mäkkej podložky od značky Beztroska. Táto elastická podložka je univerzálna, takže sa hodí takmer do každého kočíka, v ňom sa bude malý nezbedník cítiť ako v bavlnke. Obojstranná podložka je detailne prepracovaná a ušitá z prírodných materiálov, ktoré sú k detskej pokožke veľmi jemné. Bavlnený lem je pružný a nevytvára žiadne nepríjemné hrany. Vďaka podložke Beztroska ľan denim môžete s kočíkom vyraziť aj do poriadneho terénu. Tento krásny doplnok totiž nielen vystužuje sedadlo, ale tiež minimalizuje nárazy. Navyše je aj priedušný, takže sa dieťatko nepotí a bude si v kočíku pohodlne hovieť po celý výlet. Vertikálne otvory sú na suchý zips a nájdete tu aj otvor na prichytenie vankúšika.

Kľúčové vlastnosti podložky do kočíka Beztroska ľan denim

  • Mäkká podložka Beztroska spríjemní dieťaťu jazdu v kočíku
  • Elastická podložka Beztroska je univerzálna a vhodná takmer na všetky kočíky
  • Obojstranná podložka je detailne prepracovaná a ušitá z prírodných materiálov
  • Bavlnený lem podložky je pružný a nevytvára žiadne nepríjemné hrany
  • Podložka do kočíka vystužuje sedadlo a minimalizuje nárazy
  • Priedušná podložka Beztroska ľan denim zaistí dieťaťu maximálne pohodlie
  • Vertikálne otvory podložky sú na suchý zips
  • Podložka má otvor na prichytenie vankúšika

Podložka Beztroska bude vaše dieťa rozmaznávať

Univerzálna podložka Beztroska ľan denim je vyrobená z prírodných materiálov označených certifikátom Öko-Tex Standard, ktorý zaručuje kvalitu produktu. Jej spodná časť, kam si dieťa pokladá nôžky, je z nepremokavého materiálu, takže je chránená pred prípadným ušpinením. Údržba podložky je veľmi jednoduchá a stačí ju len zotrieť vlhkou handričkou alebo vyprať v práčke. Podložka do kočíka je aj vizuálne atraktívna a použiteľná z oboch strán. Ručne šitými popruhmi ju ľahko uchytíte k pásom, ktoré podložku držia na svojom mieste aj pri zložení kočíka.

Rozmery:
Dĺžka chrbta: 45 cm
Dĺžka sedacej časti s vodoodolnou časťou pre nohy: 38 cm
Šírka na bedrách: 25 cm
Šírka u nožičiek: 33 cm (zužuje sa smerom dolu)

Údržba:
Podložku Beztroska perte pri teplote 30 °C na jemný program a nesušte ju v sušičke. Podložku sušte v rozprestretom stave a môžete ju žehliť pri teplote 100 °C. Nepoužívajte pri praní bielidlá ani zmäkčovadlá a nečistite ju chemicky.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Priedušná, Zmierňuje dopady nerovného terénu, Prateľná, Univerzálna (kompatibilná s väčšinou kočíkov), Z pamäťovej peny Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
83 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Priedušná, Zmierňuje dopady nerovného terénu, Prateľná, Univerzálna (kompatibilná s väčšinou kočíkov), Z pamäťovej peny Hotovo!

Rozmery

Šírka
33 cm Hotovo!
Výška
83 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEZTROSKA Podložka do kočíka ľan denim Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEZTROSKA Podložka do kočárku len denim. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BEZTROSKA Babakocsi alátét, csak farmer.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií