PET AlzaBoxy Q1

Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave

Zobraziť katalóg
Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave
Smart zámok ovládaný cez Bluetooth a Z-Wave, aplikácia pre Android a iOS, v angličtine, AES256 šifrovanie, zdieľanie prístupu, monitoring príchodov a odchodov a možnosť naprogramovania niekoľkých používateľov
Kód:  VCuniV3zw Produktové číslo:  DL-02031305 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave Predaj skončil

Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave

Najinteligentnejší zámok na trhu

Zdĺhavé hľadanie kľúčov či zložité zadávanie kódov je minulosťou. S inteligentným zámkom Danalock V3 na otvorenie dverí postačí jediný dotyk displeja vášho inteligentného telefónu alebo Apple Watch. Zámok bez problému nainštalujte na všetky bežné typy dverí a nastavením vás prevedie intuitívna mobilná aplikácia, pomocou ktorej obe zariadenia ľahko skalibrujete.


Kľúčové vlastnosti inteligentného zámku Danalock V3 Bluetooth & Z-Wave

  • Inteligentný zámok ovládaný cez Bluetooth 4.0 a Z-Wave
  • Určené na montáž s certifikovanou cylindrickou vložkou Gerda
  • Odomknutie prostredníctvom mobilnej aplikácie (Android, iOS) či Apple Watch
  • Vhodný na všetky typy štandardných dverí
  • Jednoduchá montáž a kalibrácia
  • Až 100 používateľov s rôznymi úrovňami prístupu
  • Monitoring príchodov a odchodov
  • Svetelná LED indikácia aktuálneho stavu
  • Funkcia Twist-Assist na manuálne odomknutie/zamknutie
  • Automatické zamknutie zámku v intervale 1 – 180 sekúnd
  • Pokročilé šifrovanie algoritmom AES 256

Jednoduchá integrácia modulu Bluetooth & Z-Wave do inteligentnej domácnosti

Tento model zámku Danalock V3 je vybavený certifikáciou Z-Wave Plus™, takže ho môžete bez problémov integrovať do systému inteligentnej domácnosti a otvárať domové dvere cez internet odkiaľkoľvek na svete či programovať ďalšie akcie, ktoré sa spustia pri odomknutí dverí.


Automatické odomykanie a zamykanie

Vďaka cylindrickej vložke funguje Danalock V3 zvonku ako bežný zámok, ktorý odomknete štandardným kľúčom. Po obdržaní signálu zámok automaticky otočí špeciálne upravenú cylindrickú vložku Gerda a ponechá jazýček zámku otvorený počas stanovenej doby (1 – 180 sekúnd), po jej uplynutí sa zámok automaticky zablokuje.


Zdieľanie prístupov a detailný prehľad

Prostredníctvom mobilnej aplikácie môžete na diaľku nielen ovládať a kontrolovať aktuálny stav zámku, ale navyše je možné prideľovať rôzne úrovne prístupov jednotlivým používateľom, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o tom, kto a kedy dvere odomkol.


Rôzne úrovne prístupov

Ak potrebujete vpustiť do bytu opravára, zvolíte jednorazový prístup. Pre pravidelne dochádzajúcu upratovačku možno zvoliť opakovaný prístup a pre rodinných príslušníkov alebo spolubývajúcich je k dispozícii trvalý prístup. Povolenie na prístup je možné zaslať formou emailu alebo SMS. Používateľ si stiahne mobilnú aplikáciu, pomocou ktorej zámok odomkne iba v definovanom časovom úseku.


Pokročilé zabezpečenie systému

Na maximálne zabezpečenie využíva inteligentný zámok Danalock V3 šifrovaný prenos dát s algoritmom AES 256, ktorý používajú napríklad banky alebo systémy s najvyšším stupňom zabezpečenia. Čip s podporou TPM ukladá šifrovacie kľúče na vysokej úrovni zabezpečenia a v žiadnom prípade nedochádza k zdieľaniu osobných informácií.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia, Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti

Šifrovanie
AES256 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky inteligentné zámky Smart Lock

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobý den, vlastním zámek danalock v3 bluetooth a z-wawe momentálně mi zámek funguje pouze na wifi. Toto zařízení mí tedy umožní zámek ovládat vzdáleně po internetu a zároveň se k tomu dá připojit i další jako například žaluzie ( které nejsou od firmy danalock ) atd ? je někde nějaký návod na zapojení ? stačí to někde napíchnout na elektrický rozvod aby to fungovalo ? je tu k tomu hrozně málo informací .....

Diskusia a poradňa k Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave
Príslušenstvo pre Danalock V3 univerzálny modul – Bluetooth & Z-Wave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danalock V3 univerzální modul - Bluetooth & Z-Wave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Danalock V3 Universal Module - Bluetooth & Z-Wave. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Danalock V3 Universal Module - Bluetooth & Z-Wave. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danalock V3 univerzális modul - Bluetooth & Z-Wave.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií