AlzaBoxy Q1 MS hokej

De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa

Zobraziť katalóg
De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa
5 1 hodnotení
Automatický kávovar tlak 15 bar, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, s parnou tryskou, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, časovač, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie, režim úspory energie a cappuccino a latte, objem nádržky na vodu 1.8 l, veľkosť zásobníka mlynčeka 150 g, stupne hrubosti mletia 13, príkon 1450 W, šírka 23.8 cm, výška 33.8 cm, hĺbka 43 cm, hmotnosť 9 kg, farba strieborný
Kód:  EAN3018hh Produktové číslo:  ECAM23420SW Stránky výrobcu
De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa Predaj skončil

De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa

Talianska značka De'Longhi predstavuje plne automatický kávovar ECAM 23.420 SW Intensa v elegantnej strieborno-bielej kombinácii s tlakom 15 barov a možnosťou individuálneho nastavenia podľa toho, ako máte svoju kávu radi. Hlavnou prednosťou luxusného kávovaru je nová ručne nastaviteľná tryska na výrobu Cappuccina či Caffe Latte, vďaka ktorej je možné presne nastaviť prúd pary pre napeňovanie mlieka. Nechýba ani možnosť „predparenia“. Vďaka možnosti pripraviť dve kávy naraz si navyše môžete vychutnať svoj nápoj s partnerom pri spoločných raňajkách.

Hlavné prednosti kávovaru De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa strieborno-biely

  • Nová ručne nastaviteľná tryska pre napeňovanie mlieka
  • Kávovar De'Longhi je možné naplniť zrnkovou aj mletou kávou
  • De'Longhi ECAM Intensa je vybavený tichým mlynčekom
  • Kávovar má prehľadný digitálny displej
  • Nastaviteľné množstvo kávy a vody – od 86 do 142 ml
  • Funkcia „Moja káva“ – možnosť uložiť do pamäte prístroja navolenú kávu
  • Možnosť naprogramovať zapnutie a vypnutie prístroja šetrí spotrebu energie
  • Elegantný dizajn kávovaru

Kávovar s individuálnym nastavením a vlastnou pamäťou

De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa strieborno-biely má dvojriadkový displej v češtine či slovenčine, ktorý vám poskytne prehľad o všetkých vami zvolených nastaveniach. K dispozícii je nastavenie veľkosti kávy, od malej až po veľkú šálku, ďalej intenzita chuti vašej kávy podľa toho, či pijete kávu jemnú či silnú, a v neposlednom rade teplota nápoja. Nový patentovaný thermoblock udržuje ideálnu a stálu teplotu nápoja. Signálny tón oznamuje zahrievanie prístroja. Iste si zamilujete funkciu „Moja káva“, ktorá umožňuje uložiť do pamäte kávovaru vami navolený nápoj. Pri ďalšom použití potom stačí len zvoliť uloženú kávu, a nápoj si pripravíte bez zložitého nastavovania. Prístroj navyše vytvára štatistiku vydaných šálok.

Zachcelo sa vám zrnkovej alebo mletej kávy? 

Záleží len na vás, či zvolíte kávu mletú, alebo zrnkovú, a necháte ju namlieť priamo v kávovare. De'Longhi ECAM disponuje zabudovaným tichým mlynčekom s až trinástimi nastaveniami hrubosti kávy. Obvod mlynčeka je pokrytý tesniacou gumou, ktorá slúži k dokonalému zachovaniu arómy vašej kávy. Kapacita nádoby na kávovú usadeninu je 14 šálok – to zodpovedá plným 72 hodinám prevádzky bez nutnosti čistenia prístroja.

Kávovar De'Longhi pripraví nápoj skôr, než vstanete z postele

Samozrejmosťou je možnosť naprogramovania zapnutia a vypnutia prístroja. Nastaviteľné vypnutie prístroja umožňuje redukovať spotrebu energie a radí kávovar De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa k energeticky úsporným prístrojom.

Jednoduchá údržba a samočistenie

Kapacita nádoby na vodu s integrovaným vodným filtrom je 1,8 l. Kávovar De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa v strieborno-bielej farebnej kombinácii je vybavený automatickou čistiacou a odvápňovacou funkciou, ktorá zaručuje stálu kvalitu kávy. Nastaviteľná tvrdosť vody chráni prístroj pred nadbytočnou tvorbou vodného kameňa. Všetky časti kávovaru sú prispôsobené ľahkej údržbe. Odnímateľná odkvapkávacia mriežka s indikátorom hladiny tekutiny, vyberateľná sparovacia jednotka aj odkladacia plocha na šálky sú ľahko umývateľné.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!
Materiál
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
43 cm Hotovo!
Šírka
23,8 cm Hotovo!
Výška
33,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
14 cm Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECAM 23.420 SW Intensa.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií