AlzaBoxy Q1 Aplikace

Elektrobock BT 012

Zobraziť katalóg
Elektrobock BT 012
4,2 7 hodnotení
Termostat – izbový, pripojenie cez Rádiové vlny, programovateľný, ku kotlu, analógový, vstupné napätie 3 V
37,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ELBOCK013 Produktové číslo:  0603 Stránky výrobcu

Elektrobock BT 012

Elektrobock BT 012 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Ak máte dojem, že váš klasický bimetalový termostat zastaráva, možno je najvyšší čas ho vymeniť. Kvalitnou náhradou by sa mohol stať bezdrôtový termostat Elektrobock BT 012, ktorým bez problémov môžete regulovať teplotu po celom dome. Má široký dosah signálu – až 35 metrov a nezastavia ho ani dve steny. Termostat je napájaný batériami, nie je preto  potrebné špeciálne vedenie. Má jednoduché komfortné ovládanie pomocou kolieska. Montáž je jednoduchá, nie je nutné sekať do múru kvôli vodičom.

Kľúčové vlastnosti termostatu Elektrobock BT 012

  • Silné pokrytie, v uzavretom priestore 35 m, na voľnom priestranstve až 200 m
  • Batériové napájanie – nepotrebuje zásuvku
  • Jednoduché programovanie aj regulácia teploty
  • Systém samoučenia kódov uľahčuje prácu s termostatom

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, moje maminka (92 let) žije v malém rodinném domě, kde jsem nechala předělat koupelnu a kuchyni tak, aby byla bezbariérová se sprchovým koutem. Během zednických prací však zedníci odstřihli drát k termostatu a zabetonovali zbytek. Plynař mi doporučil pořídit bezdrátový termostat s týdenním nastavením. Potřebuji poradit jaký pořídit , když mamka je doma celý den a potřebovala by topit každý den stejně, nejlépe od 6/7 do 10hod a odpol. 15 až 21hod. Existuje nějaký takový termostat? a pokud ano jaký. Máme kotel Viadrus starý asi dva roky. Předem děkuji za vaši pomoc a radu. Dortová Marcela [email protected]

Príslušenstvo pre Elektrobock BT 012
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií