Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO StrongPhone WiFi

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone WiFi
4,2 124 hodnotení
Mobilný telefón - Dual SIM, vodotesný IP67, odolný, 2.4" farebný displej, WiFi + WiFI HotSpot, 3G, Opera Mobile, Bluetooth 2.0, JAVA, 2.0 Mpx foto, batéria 1700 mAh, microSDHC, svietidlo
70,54 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  JD164m Produktové číslo:  SGP-WIFI Stránky výrobcu

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Extrémne odolný telefón pripravený nasledovať vás na miesta, o ktorých si ostatné telefóny netrúfnu ani uvažovať. Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach, a tak si svoj ??názov StrongPhone rozhodne zaslúži. Aj napriek svojej enormnej odolnosti sa však dokáže pripojiť k Wi-Fi sieťam, prenášať dáta cez 3G a mať aktívne dve SIM karty, čím sa z neho stáva doslova unikát na svetovom trhu, na ktorom nemá žiadnu konkurenciu.
 

Nikdy nesklame


Vyrazte do divočiny alebo na stavbu a majte telefón stále so sebou. Enormná odolnosť sa skvele dopĺňa so zvýšenou výdržou batérie, takže ani pri niekoľkodňových pobytoch mimo elektrickú sieť nebudete musieť hľadať nabíjačku. V pohotovostnom stave udrží batéria s kapacitou 1700 mAh telefón dlhých 170 hodín. Evolveo StrongPhone vás jednoducho nenechá v štichu, keď to budete najmenej potrebovať.

Nezastaví sa pred ničím


Vezmite si telefón so sebou na stavbu, k moru, na púšť, do lesa alebo napríklad k rieke a nestrachujte sa o neho. Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani pre ostatné telefóny veľmi nepríjemné vibrácie. Poriadnou odolnosťou disponuje aj farebný displej s uhlopriečkou 2,4" vybavený tvrdeným dvojvrstvovým ochranným sklíčkom. Predstavte si, kde všade vám telefón poslúži bez rizika poškodenia.


Zábavný a s podporou Dual SIM


Ani ostatná hardvérová výbava nebola kvôli extrémnej odolnosti nijako výrazne ochudobnená a prekvapí vás tak napríklad prítomnosť 2 Mpx fotoaparátu, bezdrôtová technológia WiFi a rýchle 3G pripojenie.

Čím telefón rohodne zaujme ešte viac, je podpora Dual SIM - jednoducho tak môžete prepínať medzi osobnou a pracovnou SIM kartou bez toho, aby ste museli používať dva telefóny, alebo museli karty zdĺhavo vymieňať.

Ďalej poteší aj FM rádio a MP3 prehrávač, s ktorými si vaše obľúbené skladby môžete ihneď pustiť na pribalených stereofónnych slúchadlách s handsfree. Na prenos dát medzi telefónom a počítačom poslúži bezdrôtový Bluetooth alebo môžete využiť micro USB konektor, ktorý zároveň slúži na nabíjanie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
0,3 Mpx Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
2,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
320 × 240 Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
0,3 Mpx Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
1 700 mAh Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
USB micro Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kod výrobku JD164m Dobrý den Lze se připojit k internetu bez WiFi. Děkuji Tejnora

Príslušenstvo pre EVOLVEO StrongPhone WiFi
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií