AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

LG Optimus L9 II (D605) Black

Zobraziť katalóg
LG Optimus L9 II (D605) Black
4,2 45 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" TFT IPS 1280 x 720, procesor Qualcomm Snapdragon 400 1,4 GHz Dual core, interná pamäť 8 GB, 1 GB RAM, MicroSD až 32 GB, fotoaparát 8 Mpix, GPS, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G, FM rádio, micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RL663c Produktové číslo:  LGD605.ACZEBK Stránky výrobcu
LG Optimus L9 II (D605) Black 130,72 € Použité

LG Optimus L9 II (D605) Black

LG Optimus L9 II (D605) Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Inteligentný telefón od juhokórejskej spoločnosti LG je vzorovým príkladom precízneho skĺbenia štýlového vzhľadu a pokročilých vlastností. V elegantnom tele sa skrýva moderný hardvér na čele s dvojjadrovým procesorom a nechýba žiadny z moderných prvkov, ako je napríklad navigácia GPS, kvalitný fotoaparát či brilantný displej s technológiou IPS a jemným HD rozlíšením. Ruka v ruke so všetkou výbavou ide tiež obľúbený a rozšírený operačný systém Google Android, s ktorým sa rozhodne nikdy nebudete nudiť.

Majstrovské dielo v dlani

Objavte bránu do úplne nového vizuálneho sveta. Zapnite telefón LG a zažite tú nevídanú krásu dokonalého obrazu IPS displeja. Na uhlopriečke 4,7" s jemným HD rozlíšením je každučký zobrazený okamih jedinečný a vy získate pocit, ako by ste vo vašej dlani mali celý svet.

Zábava plnými dúškami

Užívajte si zábavu s telefónom LG naozaj naplno. Dvojjadrový procesor Qualcomm si poradí so všetkými bežnými úkonmi. Prehliadanie internetových stránok, sledovanie filmov, chatovanie s priateľmi či prehliadanie fotografií vás bude baviť ako nikdy predtým.

Skrytá energia

Užívajte si všetko, čo máte radi oveľa dlhšie. Vďaka vstavanej batérii s kapacitou 2150 mAh vydrží telefón naplno fungovať dlhšie než konkurencia.

Aj napriek zvýšenej kapacite si však batéria vďaka technológii SiO+ zachováva malé rozmery a nízku hmotnosť.

Stále v obraze

S revolučnou funkciou QTranslator môžete okamžite prekladať cudzie slová, celé vety aj frázy v cudzom jazyku. Stačí telefón namieriť a začať tak spoznávať nových ľudí a kultúry a zároveň štýlovo prehlbovať svoje vedomosti.

Múdra klávesnica

Zdá sa vám uhlopriečka telefónu príliš veľká na písanie jednou rukou? Klávesnica LG sa dokáže prispôsobiť tomu, či preferujete na používanie telefónu jednu alebo obe ruky, a ponúkne vám tak riešenie pre obe situácie.

Nezabudnuteľné okamihy

Urobte všetky vaše nápady významnejšími, jasnejšími a nezabudnuteľnejšími s funkciou QMemo. Je to jednoduché - stačí vyfotiť, čo chcete, napísať krátku poznámku priamo na fotografiu a o všetko sa jednoducho podeliť s priateľmi a rodinou.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG Optimus L9 II (D605) Black
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií