Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

Sunar Expert HA 1+ - 6× 700 g

Zobraziť katalóg
Sunar Expert HA 1+ - 6× 700 g
Dojčenské mlieko - hypoalergénne, počiatočná mliečna dojčenská výživa určená pre deti od narodenia - 16,98 €/ks - Od 24,26 €/1 kg
Kód:  BABY5225 Stránky výrobcu

Sunar Expert HA 1+ - 6× 700 g

Hoci je pre bábätko najlepšou a najprospešnejšou potravou materské mlieko, môžu nastať situácie, keď dojčenie nie je možné. V takom prípade je najlepšou voľbou umelé dojčenské mlieko, ktoré čo najvernejšie kopíruje zloženie mlieka materského. Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už bezmála 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie, a premietol tieto znalosti do Sunaru Expert HA. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako sú probiotocké oligosacharidy GOS, nukleotidy či nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA. Samozrejmosťou sú tiež všetky potrebné vitamíny a minerálne látky v presnom vyváženom pomere. Variant H.A. s hydrolyzovanou mliečnou bielkovinou je navyše vhodný pre deti s predpokladaným sklonom k ??alergii.

Kľúčové vlastnosti

  • Umelé dojčenské hypoalergénne mlieko
  • Vhodné od narodenia keď nie je možné dojčenie
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Probiotické oligosacharidy GOS
  • Nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA
  • Nukleotidy
  • Vitamíny a minerálne látky
  • Vhodné pre deti s rizikom vzniku alergie
  • Hydrolyzovaná bielkovina
  • 6 × 700 g

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte - najneskôr do 1 hodiny.
Z 90 ml vody a 3 zarovnaných odmeriek prášku pripravíte 100 ml obnoveného mlieka. Vždy používajte len priloženú odmerku. Plná odmerka obsahuje 4,7 g Sunar Expert HA 1+ a zodpovedá 22,9 kcal.

Vek / Počet mliečnych dávok na 24 hodín
1-2 týždne / 6
3-8 týždňov / 5
9 týždňov - 2 mesiace / 5
3-4 mesiace / 5
5-6 mesiacov / 5

Príprava jednej dávky
Voda (ml) / Počet zarovnaných odmeriek na dávku / Množstvo obnoveného mlieka
90/3/100
120/4/135
150/5/165
180/6/200
210/7/233

Zloženie:
Laktóza (z mlieka)
Rastlinné oleje (sójový, kokosový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, palmový)
Hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka)
Maltodextrín
Galaktooligosacharidy (z laktózy)
Emulgátor: estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, sójový lecitín
Minerálne látky (ortofosfáty vápenatý, citran horečnatý, chlorid draselný, hydroxid vápenatý, citrát vápenatý, ortofosfáty disodný, uhličitan vápenatý, chlorid vápenatý, citran draselný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný)
Vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa tokoferylacetát, retinylacetát, nikotínamid, cholekalciferol, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, D-biotín)
Rybí olej
Olej z Mortierella alpina
Chlorid cholínu
Nukleotidy (sodná soľ cytidín 5'monofosfátu, sodná soľ uridín 5'monofosfátu, sodná sůladenosin 5'monofosfátu, sodná soľ guanozín 5'monofosfátu, sodná soľ inozín 5'monofosfátu)
L-karnitín
Taurín
Inositol

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 200 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
4 200 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Expert HA 1+ - 6× 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Expert HA 1+ - 6× 700 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií