PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Chcete si naplno vychutnať videohry novej generácie? Potom asi nie je lepšie riešenie ako PlayStation 5. Okrem veľkých herných sérií si vychutnáte aj špičkové exkluzívne tituly, aké inde nenájdete. To všetko až v 4K rozlíšení pri 60 snímkach za sekundu. Ak sa chcete o PlayStation 5 dozvedieť všetko dôležité, čítajte ďalej.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 506 položiek
5,0
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, detský a virtuálna realita, – pomocou súpravy PlayStation VR musíš spojiť bláznivé vtáky a prasiatka, vydať sa na podvodnú výpravu a nájsť ostrov Eagle Island... a po ceste si nahrabať nejaký ten poklad
Zľavnené -5 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1037
4,8 138×
Horizon Forbidden West - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi.
27,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PSV0007
Mixture – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – v tejto hre s dvojitým ovládaním postáv striedavo hráte za majstra alchymistu Sephairosa a vyhnaného rytiera Sola, a to z pohľadu prvej i tretej osoby, ako podivná dvojica musíte plošinovať, miešať materiály, odlievať a bojovať zblízka, riešiť hádanky a porážať obrích bossov, aby ste prežili tento atmosférický príbeh
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0663
Cry Babies Magic Tears: The Big Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Mimča z obľúbeného animovaného seriálu Cry Babies Magic Tears sú pripravené súťažiť! Každé víťazstvo v turnaji o zlatý cumlík ich zavedie do nového prostredia zasadeného do sveta ich seriálu, od údolia Detských fľašiek cez horu Fantasy, záliv Tutti Frutti, Icy World až po úplne nové prostredie – planétu Tear!
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1548
Asterix & Obelix: Heroes – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, – strhujúca kartová hra s mechanizmami RPG, ktorá hráčom umožňuje zbierať svojich obľúbených galských hrdinov a pripraviť sa na epické bitky proti Rimanom. V priebehu dobrodružstva budú mať hráči príležitosť získavať nové karty s jedinečnými vlastnosťami, zúčastniť sa napínavých výziev a zapojiť sa do udalostí po celej mape.
Zľavnené
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0528
The Light Brigade – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita, – Roguelike VR strieľačka s reálnym strieľaním a pohlcujúcou svetelnou mágiou. Stúpajte v radoch Svetelnej brigády a odomykajte si nové zbrane, vylepšenia, triedy a schopnosti v boji za navrátenie svetla v temnote.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0515
Dead Cells: Return to Castlevania Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a arkády, – Roguelite akčná plošinovka žánru metroidvania. Skúmajte rozľahlý, neustále sa meniaci hrad. za predpokladu, že sa v brutálnych 2D súbojoch inšpirovaných hernou sériou Dark Souls dokážete prebojovať cez jeho strážcu.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0509
BigBen Essential Pack 5 v 1 – PS5
Príslušenstvo k ovládaču – obsahuje headset, nabíjaciu stanicu pre ovládače, USB-C kábel, stojan na slúchadlá a 2 čiapočky na joysticky
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NAC076ps5
Harvest Moon The Winds of Anthos – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra,
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0578
Trepang2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Staňte sa najväčším drsňákom zo všetkých v hre Trepang2 – v krvavej, akcii nabitej strieľačke z vlastného pohľadu, zasadenej do vzdialenej budúcnosti. Uhýbajte strelám nepriateľov, urobte im peklo zo života a zanechajte za sebou v tejto drsnej a frenetickej strieľačke spúšť nebývalého rozsahu.
Zľavnené -3 %
26,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0554
5,0
War Hospital – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Ošetrujte strašné vojnové zranenia ako veliteľ poľnej nemocnice. Vybudujte zariadenie a vyliečte ich, zatiaľ čo okolo vás v ohlušujúcej blízkosti vybuchujú delostrelecké granáty. Používajte reálne prvovojnové vybavenie a sledujte, ako sa vaše nástroje a metódy vyvíjajú. Vaše rozhodnutia budú mať dlhodobý vplyv.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0532
5,0
The Texas Chain Saw Massacre – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vži sa do úlohy jedného z členov neslávne známej rodiny Slaughterovcov alebo ich obetí v hre The Texas Chain Saw Massacre, asymetrickom hororovom zážitku pre viacerých hráčov z pohľadu tretej osoby, ktorý vychádza z prelomového a kultového hororu z roku 1974.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1494
Rainbow High Runway Rush – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – vitajte vo svete Rainbow High; ide nám o to, aby sme dali vyniknúť svojej pravej farbe prostredníctvom kreativity, módy a priateľstva. Pokiaľ zvládnete dúhovú strednú, zvládnete čokoľvek
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1491
My Fantastic Ranch – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – My Fantastic Ranch je herný manažér pre mladých hráčov, zasadený do kúzelného sveta obývaného fantastickými tvormi. Hráč musí adoptovať nových drakov a jednorožcov, starať sa o nich, organizovať lekcie jazdectva a priraďovať správnych študentov k správnym zvieratám a mnoho ďalšieho.
Zľavnené -3 %
25,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0305
Session: Skate Sim – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0257
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 3,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0231
Synth Riders – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: virtuálna realita,
Zľavnené -28 %
19,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1210
Greedfall – Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – ostrov GreedFall je živý, neustále sa rozvíjajúci svet. Vaše činy, od zdanlivo triviálnych volieb až po tie najzásadnejšie politické rozhodnutia, ovplyvnia jeho chod a nakoniec utvoria aj celý váš príbeh.
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0090
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – Vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara. Skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce.
52,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1559ce
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
Flashback 2 – Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Zľavnené
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0453
PGA Tour 2K23 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0315
5,0
POGA Pro – PlayStation 4 Pro, cestovný kufor s LCD monitorom – biely
Cestovný kufor - Kompatibilný s konzolou PlayStation 4 Pro. Neobsahuje hernú konzolu.
644,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: pog002PS4P
Arcade Game Zone – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a párty,
Novinka
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0615

PlayStation 5

PlayStation 5

V kategórii PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1506 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 5 recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií