Doručení zdarma Alzaboxy

Hry zo série Call of Duty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Call of Duty séria je jednou z najvýraznejších strieľačiek z prvého pohľadu (FPS) histórie. Svojich fanúšikov si už takmer 20 rokov drží chytľavou hrateľnosťou a módom pre každého. Či už preferujete online prestrelky, skvelý príbeh pre jedného hráča alebo PvE režim, v ktorom kosíte zástupy nemŕtvych, CoD má to pravé aj pre vás.

Pokračovať

Čo všetko ponúka herná séria Call of Duty?

Call of Duty (CoD) je klasická séria FPS, ktorej tempo sa z roka na rok zrýchľuje, na čo sa občas sťažujú milovníci starších dielov. Každý nový diel predstavuje nové prostredie, postavy, zbrane aj rôzne schopnosti. Väčšina CoD hier obsahuje príbehovú kampaň a multiplayer, ale niektoré ponúknu aj sólo alebo kooperačný zombie mód.

Séria Call of Duty vás zoberie bojovať do minulosti aj budúcnosti

Napriek tomu, že mnoho hráčov považuje kampaň v Call of Duty len za príjemný bonus, pre niektorých hrá primárnu rolu. Rozhodne sa nebudete nudiť, singleplayer vás zavedie na Blízky východ, do svetových vojen, ale aj do neďalekej fiktívnej budúcnosti a ponúkne intenzívny zážitok v relatívne krátkom hernom čase.

i

Mnohé diely CoD nadväzujú na predchádzajúce dejové linky a pre ich úplné pochopenie si ich určite zahrajte. Ide najmä o príbehy z Druhej svetovej vojny, Modern Warfare a Black Ops.

Multiplayer alebo duša Call of Duty série

Pre veľkú väčšinu fanúšikov je hlavným lákadlom a dušou celej Call of Duty série extrémne chytľavá hra pre viacerých hráčov. Tempo hry je rýchle, a preto musíte byť permanentne v pohybe, inak sa stávate ľahkým terčom. Veľkou súčasťou Call of Duty multiplayer módu je prispôsobiteľnosť. Zvoliť môžete zbrane, vybavenie, ale aj schopnosti.

Herné módy v online CoD

Hry CoD ponúkajú často niekoľko rôznych herných módov. Niektoré vás dajú dokopy s niekoľkými spoluhráčmi, zatiaľ čo v iných bude každý sám za seba, takže si každý nájde svoj obľúbený mód. Aké sú tie najčastejšie a najobľúbenejšie herné módy v multiplayer režime série CoD?

  • Team Deathmatch je klasikou, v ktorej proti sebe nastúpia dva tímy, ktoré súťažia o eliminácie.
  • V Domination je cieľom každého tímu obsadzovať kontrolné body na mape.
  • Free-For-All ruší všetky tímy a každý hráč hrá iba seba.
  • Gun Game dá všetkým rovnaké zbrane a každá eliminácia ich vymení za nové, kým niekto nezíska poslednú.
  • Search and Destroy je tímový mód s bombou, jeden ju musí aktivovať a druhý zneškodniť.
  • Capture the Flag je o ukradnutí súperovej vlajky a jej doručení k vlastnej.

Pokiaľ sa vám počas multiplayer hry darí, potom môžete aktivovať rôzne bonusy zadarmo. Tie vám dočasne prezradia lokáciu súperov, zošlú letecký úder alebo vás nechajú ovládať útočného drona.

V Call of Duty Zombies ide o prežitie viac ako kedykoľvek predtým

Call of Duty séria má aj intenzívny kooperatívny mód. Pokiaľ by vás teda už nebavilo zbesilo kosiť skutočných hráčov, máte možnosť si v niektorých hrách pustiť zombie režim, kde budete spolu s priateľmi čeliť horde nemŕtvych. Tešiť sa môžete na adrenalín, spoločné taktizovanie a upgradovanie svojej postavy, napríklad pomocou špeciálnych nápojov.

Prežiť môže iba jeden alebo Call of Duty battle royale je konečne tu

Pre fanúšikov populárneho žánru battle royale môžeme odporučiť Call of Duty: Warzone. Rovnako ako pri ostatných hrách tohto žánru je vaším cieľom prežiť ako posledný hráč alebo tím. Rozdielom oproti hlavným hrám zo série CoD je cena – tento diel je totiž úplne zadarmo. Stačí ho nainštalovať, zoskočiť na ostrov, nájsť vybavenie a vyhrať!

CoD aj do vrecka

Hry CoD si dnes môžete zahrať aj na smart telefónoch Android či iOS. Ide síce o odľahčené verzie, ale napriek tomu sa dočkáte krásnej grafiky aj intenzívnych bitiek. Najpopulárnejšou vlajkovou loďou je Call of Duty: Mobile, ktorá ponúkne klasické online režimy, battle royale proti 100 hráčom, ale aj zombie mód. Navyše je hra úplne zadarmo.

História Call of Duty série

Zaujíma vás, ako šli hlavné diely Call of Duty hry po sebe? Pozrite sa na našu prehľadnú tabuľku.

Názov titulu Rok vydania Platforma
Call of Duty 2003 PC, Xbox 360, Playstation 3
Call of Duty 2 2005 PC, Xbox 360, Xbox One
Call of Duty 3 2006 Xbox 360, Playstation 2, 3, Wii
Call of Duty 4: Modern Warfare 2006 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, 4, Wii
Call of Duty: World at War 2008 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 2, 3, Wii
Call of Duty: Modern Warfare 2 2009 PC, Playstation 3, Xbox 360
Call of Duty: Black Ops 2010 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Wii
Call of Duty: Modern Warfare 3 2011 PC, Xbox 360, Playstation 3, Wii
Call of Duty: Black Ops II 2012 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Wii U
Call of Duty: Ghosts 2013 PC, Xbox 360/One, Playstation 3/4, Wii U
Call of Duty: Advanced Warfare 2014 PC, Xbox 360/One, Playstation 3/4
Call of Duty: Black Ops III 2015 PC, Xbox 360/One, Playstation 3/4
Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: WWII 2017 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Black Ops 4 2018 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Modern Warfare 2019 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Warzone 2020 PC, Xbox One/Series, Playstation 4/5
Call of Duty: Black Ops Cold War 2020 PC, Xbox One/Series, Playstation 4/5
Call of Duty: Vanguard 2021 PC, Xbox One/Series, Playstation 4/5
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
93 položiek
5,0
Stray – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: logický, – Dívajte sa na svet mačacími očami a pohybujte sa prostredím s hravosťou sebe vlastnou. Buďte nenápadní, rýchli, pochabí a občas aj čo najotravnejší pri kontakte s podivnými obyvateľmi toho to záhadného sveta.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0454
1,0
Call of Duty: Vanguard – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Svet celé roky trpí kvôli doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vyvolených, aby dokončila svoju úlohu a raz a navždy zmenila podobu vojny.
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0114
4,7
Call of Duty: Vanguard – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – svet celé roky trpí kvôli tej doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a raz navždy zmenila podobu vojny.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0136
Lets Sing 2024 + 2 microphones – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordních hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0446b
Animal Hospital – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Spravujte veterinárnu nemocnicu a starajte sa o svojich rozkošných pacientov v tejto videohre pre milovníkov zvierat!
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1531
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor; potom, čo do Barcelony dorazíte a nemáte nič viac ako auto a svoj sen, jazdite po rušných uliciach slávneho mesta a prevážajte cestujúcich z bodu A do bodu B, ponúkajte im bezchybnú službu; budete musieť dodržiavať dopravné predpisy, riešiť netrpezlivých turistov, premenlivé počasie aj dopravnú špičku.
Zľavnené -10 %
27,90 € 30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0466
Lets Sing 2024 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Kúpiť s kódom ALZADNI50 19,45 €
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0446
Animal Hospital – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: detský, – Spravujte veterinárnu nemocnicu a starajte sa o svojich rozkošných pacientov v tejto videohre pre milovníkov zvierat!
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0428
4,6 13×
PS3 - Call Of Duty: Ghosts
Hra na konzolu – PlayStation 3, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný a strieľačky,
12,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MS275g1
Welcome to ParadiZe – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Chceš mať vlastného zombie parťáka? Verného priateľa, ktorý ťa ochráni pred svojimi vrstovníkmi a bude ťa sprevádzať na tvojich dobrodružstvách? ParadiZe ti toto splní! U nás robia zombíci všetku špinavú prácu. Toto je ParadiZe! Vitaj!
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0594
Bomb Rush Cyberfunk – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Red je autor graffity, ktorý stratil hlavu a miesto toho používa kyber-hlavu. Počas pátrania po svojich koreňoch sa pridá k Bomb Rush Crew, kde účinkujú Tryce a Bel. Spoločne sa rozhodnú, že vyrazia do All City, aby sa stali tou najlepšou graffity partou v meste.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0455
5,0
Welcome to ParadiZe – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Chceš mať vlastného zombie parťáka? Verného priateľa, ktorý ťa ochráni pred svojimi vrstovníkmi a bude ťa sprevádzať na tvojich dobrodružstvách? ParadiZe ti toto splní! U nás robia zombíci všetku špinavú prácu. Toto je ParadiZe! Vitaj!
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0468
Teardown Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Naplánujte dokonalú vlámačku pomocou kreatívneho riešenia problémov, hrubej sily a všetkého okolo seba. Teardown obsahuje úplne zničiteľné a skutočne interaktívne prostredie, kde hnacími mechanizmami sú hráčska sloboda a inovatívna hrateľnosť. Strhávajte steny pomocou výbušnín či vozidiel a vytvárajte skratky, ktoré by nikoho ani nenapadli.
Zľavnené -8 %
23,90 € 25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0453
5,0
War Hospital – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Ošetrujte strašné vojnové zranenia ako veliteľ poľnej nemocnice. Vybudujte zariadenie a vyliečte ich, zatiaľ čo okolo vás v ohlušujúcej blízkosti vybuchujú delostrelecké granáty. Používajte reálne prvovojnové vybavenie a sledujte, ako sa vaše nástroje a metódy vyvíjajú. Vaše rozhodnutia budú mať dlhodobý vplyv.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0532
Catan Super Deluxe Console Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Zahrajte si oficiálnu videohru CATAN na konzolu! Získavajte suroviny, ovládnite nové stratégie a vybudujte svoju osadu na celej ploche, ktorá ožíva.
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0548
Call of Duty: Black Ops Cold War - Propaganda - Podložka pod myš a klávesnicu
Podložka pod myš a klávesnicu – herná, rozmery 80 × 35 cm (Š×H), modrá farba
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHb973
Call of Duty: Black Ops Cold War Mug – Top Secret Documents – hrnček
Hrnček materiál: keramika, s motívom: Call of Duty, objem 400ml, farba čierna, 1ks v sade
12,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHb971b
Od  11,92 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHb901
Classified: France '44 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Taktická ťahová stratégia odohrávajúca sa za druhej svetovej vojny počas mesiacov predchádzajúcich spojeneckej invázie do Francúzska z júna 1944.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0477
Contra: Operation Galuga – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Prevezmite kontrolu nad elitnými komandami Contra Billom Rizerom a Lancem Beanom, ktorí bojujú proti teroristickej skupine Red Falcon, ktorá premenila kedysi mierumilovné ostrovy Galuga v totálnu vojnovú zónu, kde osud ľudstva visí na vlásku. Dôkladné prepracovane klasickej hry z 80. rokov, ktorá je určená na NES a arkády, s nadčasovou hrateľnosťou, ikonickými zbraňami, modernou grafikou a zvukom, novými fázami, novými nepriateľmi a bossmi, novými hernými mechanizmami a intenzívnymi kooperatívnymi súbojmi až pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo pre štyroch hráčov v arkádovom režime!
Novinka
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0476
SpellForce: Conquest of EO – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – V tejto ťahovej strategickej hre zasadenej do fantastického sveta SpellForce sa ujmite úlohy svojho majstra ako dedič jeho záhadnej čarodejnej veže. Študujte celý rad kúziel, ktoré môžete zosielať na krajinu okolo seba, vyvolávajte fantastických poskokov a cvičte silných bojovníkov, ktorí sa vydajú do sveta. Bojujte v rýchlych, no taktických ťahových bitkách.
Kúpiť s kódom ALZADNI50 11,45 €
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0451

Hry zo série Call of Duty

Hry zo série Call of Duty

V kategórii Hry zo série Call of Duty máme práve teraz na Alza.sk celkom 93 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Call of Duty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry zo série Call of Duty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hry zo série Call of Duty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hry zo série Call of Duty recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií