F124 F124

Herné predobjednávky recenzie a testy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(20)
PlayStation 5
(104)
PlayStation 4
(28)
Xbox Series X
(58)
Xbox Series S
(2)
Xbox One
(15)
Nintendo Switch
(60)
Licencia
Škatuľová
(250)
Na stiahnutie
(6)
Kľúč pre
Steam
(2)
Xbox Live
(2)
PS Store
(1)
Nintendo eShop
(6)
Žáner
Akčný
(138)
Adventúra
(50)
RPG
(43)
Simulátor
(29)
Strieľačky
(20)
Textová lokalizácia
CS
(15)
SK
(5)
EN
(254)
DE
(111)
FR
(7)
ES
(5)
IT
(6)
JP
(4)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(252)
DE
(65)
FR
(2)
IT
(2)
JP
(6)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Alza Test radí herné predobjednávky na základe používateľských recenzií a ďalších dát

Alza Test Hodnotenie
Alza Test Návštevnosť
Alza Test Reklamovanosť
Alza Test Predajnosť
Alza Test Akciová cena

Herné predobjednávky – výsledok testu

Výsledkom sú herné predobjednávky v niekoľkých cenových hladinách:

Čo je to Alza test

Stovky kategórií, tisíce výrobkov, milióny podrobností a používateľských recenzií na herné predobjednávky. Ako sa v tom všetkom zorientovať? Vyskúšajte náš Alza Test, ktorý zaručuje objektívny výber na základe zákazníckych skúseností. Údaje, na základe ktorých herné predobjednávky radí, vychádzajú čisto z dát a spätnej väzby skutočných ľudí, ktorí produkty zakúpili.

256 položiek
Kingdom Come: Deliverance 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a dobrodružný, – Kingdom Come: Deliverancia II je strhujúce akčné RPG, ktoré sa odohráva počas chaosu občianskej vojny v stredných Čechách v 15. storočí; ste Henrich zo Skalice – obyčajný muž, ktorý robí neobyčajné veci a ocitá sa v podmanivom príbehu o pomste, zrade a objavovaní, zatiaľ čo sa vydáva na epickú výpravu „zo skromnej kováčskej dielne na kráľovský dvor“ a hľadá zmysel života v tomto nádhernom, no krutom stredovekom svete
Novinka
64,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0507
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: NSW1324
Little Nightmares 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0537
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, české titulky, žáner: akčná, adventúra a dobrodružná; objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe; vôbec prvýkrát si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii; vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0689de
ARK: Survival Ascended – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 11. júna 2024
Objednávací kód: PSV0641
Gothic Classic Khorinis Saga – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčné, RPG a dobrodružné. Smrtiaci nepriatelia, ktorých musíte poraziť. Nevýslovné bohatstvo, ktoré musíte objaviť. Nerozlučné vzťahy, ktoré musíte nadviazať. Na výprave Bezmenného hrdinu vás čaká viac ako 100 hodín skvelého fantasy RPG. Objavte Khorinis a jeho banícku kolóniu v tomto kombinovanom majstrovskom diele, ktoré obsahuje Gothic Classic a Gothic II Complete Classic.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: NSW1391
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0107
MADiSON VR Cursed Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti, s rukami od krvi – a vaša sestra a matka boli zmasakrované? MADiSON je pohlcujúca a desivá psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby so nepokojnou hrateľnosťou a nepokojným a presvedčivým rozprávaním.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0573
Morbid: The Lords of Ire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Preklieštite si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
32,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0629
Cat Quest III – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1388
Wrath: Aeon Of Ruin
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky, ste cudzinec; kedysi ste sa plavili po Bezvekom mori a teraz sa ocitáte na brehu umierajúceho sveta; z pohlcujúcej temnoty sa vynorí postava v bielom plášti, Pastier zablúdených duší, ktorý vám uloží ťažkú úlohu uloviť zostávajúcich strážcov Starého sveta; musíte sa vydať do rozľahlého šera a preskúmať starobylé rozvaliny, objaviť zabudnuté tajomstvá a bojovať proti hrôzam, ktoré sa tam skrývajú
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: WG1445
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 26. júna 2024
Objednávací kód: PSV0610
Hoa – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: dobrodružný, – Hoa je krásna puzzle-platformingová hra, ktorá obsahuje dych vyrážajúce ručne maľované umenie, krásnu hudbu a pokojnú, relaxačnú atmosféru; zažite čaro prírody a predstavivosti, keď budete hrať za hlavnú postavu Hoa na jej ceste cez dych vyrážajúce prostredie späť tam, kde to všetko začalo
Novinka
10 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1394
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0689
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400de
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1593
OVRDARK – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, preskúmajte prekliate sídlo, postavte sa svojmu bývalému spoločníkovi, ktorý sa stal neľútostným nepriateľom, a odhaľte temné tajomstvá; dokážete prežiť ultimátny horor vo virtuálnej realite?
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: PSV0688
Core Keeper – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, preskúmajte nekonečnú jaskyňu tvorov, relikvií a zdrojov v ťažobnom sandboxovom dobrodružstve pre 1 – 8 hráčov; ťažte, stavajte, bojujte, vyrábajte a farmárčite, aby ste odhalili tajomstvo starovekého jadra
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0513
Core Keeper – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, preskúmajte nekonečnú jaskyňu tvorov, relikvií a zdrojov v ťažobnom sandboxovom dobrodružstve pre 1 – 8 hráčov; ťažte, stavajte, bojujte, vyrábajte a farmárčite, aby ste odhalili tajomstvo starovekého jadra
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1592
Core Keeper – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Preskúmajte nekonečnú jaskyňu tvorov, relikvií a zdrojov v tesárskom sandboxovém dobrodružstve pre 1 – 8 hráčov. Ťažte, stavajte, bojujte, vyrábajte a formujte, aby ste odhalili tajomstvo starovekého jadra.
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1399
Core Keeper – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Preskúmajte nekonečnú jaskyňu tvorov, relikvií a zdrojov v tesárskom sandboxovom dobrodružstve pre 1 – 8 hráčov. Ťažte, stavajte, bojujte, vyrábajte a formujte, aby ste odhalili tajomstvo starovekého jadra.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0687

Herné predobjednávky recenzie a testy

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné herné predobjednávky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie herné predobjednávky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii herné predobjednávky recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií