Plošinovky a skákačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Hra
(402)
DLC/herný doplnok
(26)
Platforma
PC
(178)
PlayStation 5
(89)
PlayStation 4
(69)
Xbox Series X
(65)
Xbox Series S
(27)
Licencia
Škatuľová
(230)
Na stiahnutie
(202)
Kľúč pre
Steam
(169)
Xbox Live
(28)
PS Store
(4)
Origin
(3)
Uplay
(2)
Nintendo eShop
(19)
Žáner
Arkády
(432)
Akčný
(206)
Detský
(90)
Pretekársky
(50)
Športový
(34)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(29)
PlayStation 5 optimalizácia
(23)
Neoptimalizované pre Next-gen
(12)
Textová lokalizácia
CS
(25)
EN
(431)
DE
(317)
HU
(9)
RU
(97)
PL
(73)
FR
(164)
ES
(152)
IT
(149)
RO
(1)
Zh
(34)
KR
(1)
JP
(5)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(397)
DE
(144)
RU
(6)
PL
(20)
FR
(65)
ES
(56)
IT
(50)
Zh
(5)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Preskúmajte svet plošinoviek a skákačiek, kde každá hra je jedinečným dobrodružstvom! Ponúkame široký výber hier pre všetky populárne platformy –⁠⁠⁠⁠⁠ PC, PlayStation, Xbox a Nintendo. Od arkádových klasík cez akčné dobrodružstvá až po zábavné detské hry, naša kolekcia obsahuje niečo pre každého hráča. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať produkt na mieru.

Pokračovať

Plošinovky a skákačky: zábava pre každého hráča

Plošinovky a skákačky sú ideálnou voľbou pre hráčov, ktorí majú radi dynamickú akciu a zábavu. Ponúkame široký výber hier pre rôzne herné platformy vrátane PC, PlayStation, Xbox a Nintendo. Naše hry sú dostupné ako v krabicových, tak digitálnych verziách na stiahnutie, čo vám umožní vybrať to najlepšie pre vás.

Žánrová rozmanitosť: plošinovky a skákačky ponúkajú niečo pre každého

Náš katalóg zahŕňa širokú škálu žánrov, od arkád cez akčné, detské, pretekárske a športové hry až po logické, párty a strieľačky. Bez ohľadu na vaše herné preferencie tu nájdete hru, ktorá vás osloví a poskytne hodiny zábavy.

i

Preskúmajte našu rozmanitú kolekciu hier a nájdite tú, ktorá vás najviac osloví. Či už hľadáte rýchlu zábavu alebo hru, ktorá vás vtiahne na dlhé hodiny, máme pre vás to pravé.

Aké majú plošinovky a skákačky multiplayer možnosti?

Mnoho našich hier podporuje multiplayer režim, vrátane online hrania a rozdelenej obrazovky pre zdieľané herné zážitky. Niektoré hry podporujú až štyroch hráčov na lokálnej obrazovke, čo z nich robí skvelú voľbu na párty a rodinné stretnutia.

Veková prístupnosť, neškodný obsah a plošinovky a skákačky

Všetky naše hry sú hodnotené podľa systému PEGI, čo vám pomôže vybrať hru vhodnú pre príslušný vek a predchádzať nevhodnému obsahu. Hodnotenie PEGI zahŕňa informácie o vulgárnej reči, strachu, násilí a ďalších aspektoch, ktoré môžu byť citlivé pre niektorých hráčov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
432 položiek
4,9
Mortal Kombat XL – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – najznámejšia bojová séria vstupuje do novej generácie. Mortal Kombat X prináša skvelý filmový štýl s novou hrateľnosťou a ešte brutálnejšími chvatmi.
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO271
4,7
Star Wars Jedi: Fallen Order – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – hra sa odohráva v temnom období pre rytierov Jedi. Sama ich existencia je nelegálna, preto sa lovia a postupne zabíjajú. Verzia s vylepšením pre PS5.
Cenová bomba
19,90 € Ušetríte 10,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0096
5,0
LEGO Worlds – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, arkády a logický, – vytvárajte všetko, čo si len dokážete predstaviť a určite tak podobu svojho dobrodružstva v LEGO Worlds! V hre LEGO Worlds sa vydáte na vzrušujúcu cestu rozľahlým otvoreným svetom stvoreným z LEGO kociek
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW025
5,0
It Takes Two – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – hrajte za rozhádanú manželskú dvojicu Codyho a May, ktorá sa kúzlom premenila na bábiky. Spoločne sú uväznení vo fantastickom svete, v ktorom ich čaká veľa nepredvídateľných situácií. Ak ich majú zvládnuť, musia začať spolupracovať.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0018
4,7 12×
Bayonetta 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Čarodejnica sa vracia a je silnejšia ako kedykoľvek predtým! Bayonetta sa prepletá rôznymi lokáciami v úplne novej akčnej hre. Hlavná čarodejnica Umbra, známa okrem iného svojimi vrkôčikmi, musí čeliť tajomnému zlu pomocou svojich tradičných zbraní aj čas spomaľujúcej schopnosti Witch Time. Tentokrát sa Bayonette ocitnú na muške inváznej biologickej zbrane nazývanej Homunculi.
Zľavnené -6 %
45,90 € 48,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1000
4,7 12×
Assassins Creed The Ezio Collection - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Zažite oceňovanú sériu Assassin's Creed a staňte sa Eziem Auditore da Firenze, najslávnejším a najikonickejším majstrom asasínom v tejto sérii. Spoznajte spôsoby asasínov a snažte sa pomstiť za zradu svojej rodiny.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW995
5,0
Labková patrola: On A Roll – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a arkády, -
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW657
4,2
Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – návrat dvoch nestarnúcich plošinoviek na súčasné konzoly
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX715
3,7
Crash Team Rumble: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus; – ikonickí hrdinovia a zloduchovia tejto série sa ocitajú v tímovej súťaži 4v4; hráči si to budú rozdávať na rozmanitých a nebezpečných mapách, kde oba tímy budú pretekať o to, kto ako prvý nazbiera a uloží dosť ovocia Wumpa; je vyžadované pripojenie k internetu a predplatné PlayStation Plus
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1466
4,4
Disney Illusion Island i Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – behajte, plávajte, hojdajte sa a skáčte pri razení si cesty na tomto krásnom, ale záhadnom ostrove; objavujte rôznorodé biomy, zaujímavé postavy a celý rad tajomstiev; zažite úplne nové dobrodružstvo s Mickeym a jeho priateľmi v tomto ručne kreslenom dobrodružstve
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1207
5,0
Fortnite: Transformers Pack – PS5
Herný doplnok /DLC–PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Vyvaľ sa, vstaň alebo pípni s Transformers Packem! Obsahuje 3 skinov, 3 smerovky na chrbát, 3 krompáče, 2 emotikonov a 1 000 V-Buckov!
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0541
5,0
Tekken 7 Legacy – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1233
4,3
Unravel Two – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – budete rozvíjať vzťahy s ostatnými postavičkami Yarny, utužovať priateľstvá a spoločne riešiť najrôznejšie výzvy. Prebuďte v sebe dobrodružného ducha, vydajte sa na cestu fantastickými krajinami a sledujte, ako vaše okolie rozkvitá novým životom.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW135
5,0
Little Nightmares 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády,
Super cena
21,90 € Ušetríte 2,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX767
3,9
New Super Luckys Tale – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: RPG a arkády, – v krabici sa nachádza kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW806
5,0
Carnival Games – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, arkády a párty, – ktorá prináša zábavu pre celú rodinu. V hre sa stretnete s najpopulárnejšími minihrami z celej série, ale čakajú na vás aj celkom nové hry. Spoločne až s 3 kamarátmi sa tak pripravte na odpaľovanie homerunov, skladanie tort do veží alebo prechádzku na koni. Celkovo je nachystaných 20 minihier, za ktorých hranie dostávate lístky, ktoré možno vymeniť za outfit pre vášho herného avatara.
Zľavnené -16 %
19,90 € 23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX585
5,0
Smurfs Kart – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – kto je najrýchlejší šmolko všetkých čias? To zistíte v tejto dynamickej závodnej hre zo slávneho sveta malých modrých neposedov!
Zľavnené -9 %
29,90 € 32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1477
5,0
Labková patrola: Mighty Pups Save Adventure Bay – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – Po dopade meteoritu získali domáce zvieratá super schopnosti a je iba na nich, aby dostali mesto Adventure Bay z problémov, v ktorých sa nachádza. Preskúmajte Adventure Bay a objavte rôzne minihry, ktoré si môžete užiť spoločne s druhým hráčom v zábavnom kooperatívnom režime.
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX883
4,7
NBA 2K22 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády,
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0124
5,0
Hello Neighbor: Hide and Seek – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Hello Neighbor: Hide and Seek sleduje tragický príbeh susednej rodiny v dramatickom predpokračovaní hry Hello Neighbor. S bratom sa zahrajte hru na schovávačku, počas toho ako sa obaja musíte vyrovnať so stratou člena rodiny. Hra vysvetľuje udalosti, ktoré viedli k originálnemu hororovému hitu Hello Neighbor.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW111
4,2
Carnival Games – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády a logický, – prináša párty pre celú rodinu a teraz prvýkrát na Nintendo Switch. V hre sa stretnete ako s tými najpopulárnejšími mini hrami z celej série, tak s celkom novými. Spoločne až s tromi kamarátmi sa tak pripravte na odpaľovanie home runov, skladanie tort do veží alebo prechádzku na koni. Celkovo je nachystaných 20 mini hier, za ktorých hranie dostávate lístky, ktoré možno vymeniť za outfit pre vášho herného avatara.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW076
Hello Neighbor – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – kškatuľová verzia, žáner: akčná a hororová
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW601
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pokračovanie vynikajúcej zhora videnej akčné kooperatívnej hry Guardian of Light, novo porazte stovky nepriateľov z egyptského podsvetia, vyriešte zapeklité hádanky a vyhnite sa smrtiacim pascám, všetko v nádhernom grafickom háve
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX120
4,5
Fortnite: Anime Legends Bundle – PS5
Herný doplnok /DLC–PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Pripravte sa na ďalšie stretnutie tým, že zhromaždíte svoje vybavenie, vrátane troch oblečení, troch zadných blingov, troch krompáčov a emotov!
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0306

Plošinovky a skákačky

V kategórii Plošinovky a skákačky máme práve teraz na Alza.sk celkom 432 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné plošinovky a skákačky
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií