Doručení zdarma Alzaboxy

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(99)
PlayStation 4
(17)
Žáner
Akčný
(58)
Adventúra
(18)
RPG
(17)
Simulátor
(11)
Strieľačky
(9)
Textová lokalizácia
CS
(4)
EN
(98)
DE
(35)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(99)
DE
(20)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
99 položiek
Terminator: Survivors – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná a dobrodružná,
– odo dňa, keď ľudstvo skoro vyhynulo, uplynuli štyri roky; pravda o tejto udalosti je stále zahalená pod nánosom poloprávd a vy vychádzate z úkrytu, aby ste sa pokúsili znovu založiť aspoň nejakú spoločnosť vo svete, ktorý chce podľa všetkého zničiť vás aj posledné zvyšky ľudstva; máte za úlohu prehľadať okolie a nájsť materiály, informácie, ďalšie preživšie a kľúčové zdroje, aby ste mohli založiť operačnú základňu pre svoju malú skupinu
Novinka
70,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0652
The Smurfs: Village Party – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a párty, – Otec Šmolko sa rozhodol usporiadať v dedine jedinečnú párty plnú hier a súťaženia a všetkých šmolkov požiadal, aby sa zapojili do jej príprav a pomohli ju premeniť na nezabudnuteľnú spoločenskú udalosť! Dávajte si ale pozor na Gargamela, ktorý sa o párty už dopočul a dozaista urobí všetko pre to, aby vám ju prekazil.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0649
Titan Quest 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nemesis, bohyňa odplaty, sa vymkla kontrole. Nakazila Tkanivo osudu a všetkých, ktorí sa jej postavili, odsúdila k večnému utrpeniu – vrátane vás. Popadnite zbraň, bojujte po boku bohov a vyzvite samotný osud, aby ste zastavili Nemesis, oslobodili tých, ktorých potrestala, a uprednostnili si vlastní epický príbeh.
Novinka
71,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0550
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Evotinction – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
57,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0472
ARK: Survival Ascended – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 11. júna 2024
Objednávací kód: PSV0641
Little Nightmares 3 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
53,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0537
Morbid: The Lords of Ire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Preklieštite si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
32,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0629
System Shock – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky;
– system Shock je úplne nové spracovanie prevratného originálu z roku 1994, ktoré oblieka dnes už kultovú hrateľnosť do úplne nového vizuálneho HD kabátu, aktualizuje ovládanie, vylepšuje rozhranie a pridáva úplne nové zvuky a hudbu. Dokonca využíva aj pôvodného dabéra, ktorý nahovoril SHODAN – jedného z najikonickejších záporákov. Staňte sa svedkom znovuzrodenia jednej z najlepších a najvplyvnejších hier, ktoré boli kedy vytvorené.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: PSV0648
Assassins Creed Shadows Special Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Dlho očakávaný nový prírastok do série Assassin's Creed s podtitulom Shadows zavedie hráča do Feudálneho Japonska, ktoré predstavuje vysnívané zasadenie hry pre nespočetné množstvo fanúšikov série. Tešiť sa môžete na 2 hrateľné postavy, dôraz na stealth, väčšiu brutalitu v súbojoch a mnoho ďalšieho.
Novinka
79,90 €
Dátum vydania: 15. novembra 2024
Objednávací kód: PSV0682se
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
24,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0610
Assassins Creed Shadows Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný,
Novinka
109,90 €
Dátum vydania: 12. novembra 2024
Objednávací kód: PSV0682ge
Gigantosaurus: Dino Sports – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: MSX1590
The Smurfs: Dreams – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný, – vydajte sa na snovú výpravu, aby ste prebudili všetkých Šmolkov, než sa zlý Gargamel dostane do dediny! Zažite napínavú, ale nepredvídateľnú cestu: vo svete snov je možné všetko a vzrušenie sa môže rýchlo zmeniť na nočnú moru.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0680
Jurassic Park Classic Games Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Všetky tituly vychádzajú z rovnomenného populárneho filmu, ktorý svojim stvárnením oživenia dinosaurov a posolstvom príroda vs. veda uchvátil milióny ľudí. Toto vydanie obsahuje rad klasických titulov a pridáva do hier nové funkcie, vrátane stavov uložené na každú hru, nových herných máp a rôznych oprav, ktoré tieto tituly prenášajú do modernej éry hrania! Preskúmajte ostrov Isla Nublar v každom z týchto vydaní a znovu si vychutnajte vzrušenie a napätie historickej série. Hrajte za doktora Alana Granta alebo v niektorých vydaniach za veľciraptora, zbierajte vajcia, prežite nebezpečnú miestnu zver, obnovte napájanie parku, zbierajte nové zbrane a nakoniec utečte!
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: PSV0668
Wanderer: The Fragments of Fate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a virtuálna realita, – Vydajte sa po stopách tých, ktorí tu boli pred vami, preskúmajte veky a udalosti dávno stratené rukou času, až sa po hlave vrhnete do napínavých príbehov z histórie v dobrodružstve, aké nemá obdoby. Objavujte bohaté svety, stretávajte sa s akciou, pri ktorej vám srdce búši, a riešte myseľ ohromujúcimi hádankami, zatiaľ čo prepisujete minulosť, aby ste pretvorili budúcnosť.
Predp. cena
60,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0666
Dragon Ball Xenoverse 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite príbeh Dragon Ball, pusťte sa do cestovania časom a ochráňte dôležité okamžiky histórie sveta Dragon Ball.
Novinka
25,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0656
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1583
My Time at Sandrock – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – vydajte sa do púštneho mestečka Sandrock a ujmite sa role začínajúceho staviteľa. S pomocou svojho spoľahlivého náradia zhromažďujte suroviny, stavajte stroje a postupne premeňte svoju schátranú dielňu na dobre fungujúcu výrobňu, s ktorou dokážete zachrániť mestečko pred ekonomickým krachom!
Novinka
39,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: MSX1522
Monster Hunter Stories Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Monster Hunter Stories je RPG, ktoré posúva svet Monster Hunter novým a vzrušujúcim smerom! Už nebudete loviť príšery, ale vychovávať ich! Hlavnými hrdinami tohto bohatého a hlbokého príbehu sú jazdci na príšerách: stanete sa jedným z nich a vytvoríte si s nimi celoživotné puto.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1501
Cat Quest III – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0679
Funko Fusion – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
64,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0678
Demons of Asteborg – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Demons of Asteborg je dvojrozmerná akčná plošinovka s prvkami hier žánru metroidvania, ktorá kombinuje napínavú akciu s nenáročnými hádankami a obratným taktizovaním, vývojári sa pri jej tvorbe inšpirovali tými najlepšími 16-bitovými klasikami minulosti a hra je tak ako stvorená pre každého milovníka pixelových retro titulov
Novinka
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0660
Tour de France 2024 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: PSV0653

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 99 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií