PlayStation 4 – akciové ponuky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PlayStation 4 – akciové ponuky vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať PlayStation 4 – akciové ponuky na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte PlayStation 4 – akciové ponuky?

Ak si chcete zaobstarať PlayStation 4 – akciové ponuky, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: PlayStation 4 – akciové ponuky

Hľadáte najlepšie PlayStation 4 – akciové ponuky? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie PlayStation 4 – akciové ponuky

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie PlayStation 4 – akciové ponuky, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
484 položiek
4,7
Session: Skate Sim – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1331
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing - Herná pretekárska sedačka Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing
Herná pretekárska sedačka – k hernej konzole, s možnosťou pripojenia volantu a pedálov, nosnosť 122 kg, pre osoby s výškou v rozmedzí 120 – 230 cm, montážna súprava súčasťou balenia, červená farba
2 099 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PLAYS27c
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
5,0
My Friend Peppa Pig – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1129
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – s 30 scénami v piatich mestách, ktoré môžete hrať, si čoskoro postavíte svoju vlastnú L.O.L. Surprise! zbierku postavičiek, zberateľských bábik a samolepiek. Vystavte ich na módnych prehliadkach a hudobných koncertoch a pracujte spoločne v kooperatívnom multiplayeri až pre štyroch priateľov.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1338
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX482ae
Fortnite: Transformers Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Vyvaľ sa, vstaň alebo pípni s Transformers Packem! Obsahuje 3 skinov, 3 smerovky na chrbát, 3 krompáče, 2 emotikonov a 1 000 V-Buckov!
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1540
5,0
The Hunter – Call Of The Wild – 2019 Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ponúka najprepracovanejší zážitok z lovu, ktorý bol kedy vytvorený. Vstúpte do nádherného otvoreného sveta hemžiaceho sa životom – od majestátnych jeleňov a veľkolepých bizónov až po nespočetné množstvo vtákov, drobných zvierat a hmyzu.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX605
5,0
Do Not Open – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1214
5,0
Xbox – Gaming Locker
Stojan na herný ovládač – pre fanúšikov Xboxu, na uloženie herného príslušenstva (slúchadlá, ovládače, filmy, hry), dvierka, zásuvka, čierna a zelená farba
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0820
4,8
Dying Light 2: Stay Human – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
69,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541de
5,0
Shadow Warrior 3 – Definitive Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Vydajte sa na nepravdepodobnú misiu s cieľom získať späť starobylého draka, ktorého Lo Wang nevedomky vypustil z jeho večného väzenia, a pomocou dynamického arzenálu čepelí a guľôčok si pripravte cestu rozvrátenou zemou zamorenou démonmi.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1441
5,0
Star Trek – Yellow – Gaming Locker
Stojan na herný ovládač – na slúchadlá, až 4-herné ovládače, 10 hier, káble a ďalšie drobnosti, s motívom Star Trek, uzamykateľný, čierna a žltá farba
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2033b
4,3 10×
Fortnite: The Minty Legends Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Minty Legends Pack prináša nový obsah do obľúbenej third-person online akčnej hry Fortnite. S týmto balíčkom schladíte každého súpera a udržíte si neustále sviežu hru.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1201
Street Fighter 30th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX771
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – zahrajte si niekoľko rôznych verzií obľúbených hier Aladdin, The Lion King a The Jungle Book, ktoré boli vytvorené v priebehu rokov, vrátane verzií pre konzoly aj handheldy. Táto neuveriteľná kompilácia tvorí doteraz najlepšiu edíciu klasických hier Disney.
Zľavnené -7 %
24,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1251
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
82,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137cge
5,0
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Smurftastic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Limitovaná Smurftastic Edition obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom a dva hárky samolepiek.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1203
5,0
Slime Rancher – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Slime Rancher rozpráva príbeh Beatrix LeBauovej – odvážnej mladej farmárky, ktorá sa neváhala vydať tisíc svetelných rokov ďaleko od Zeme na bezmennú cudziu planétu, aby si v neprebádanom, novom svete zarábala na živobytie chovom slizákov.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1274
5,0
Syberia 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a logický, – Ponorte sa do hlbín sveta zaľudneného zmesou pútavých postáv a prežite ďalšie neuveriteľné dobrodružstvo.
Zľavnené -5 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX985
Kao the Kangaroo – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
Zľavnené -3 %
30,90 € 31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298se
5,0
DOOM 3: VR Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – užite si legendárnu hru vo virtuálnej realite, vrátane rozšírenia Resurrection of Evil a The Lost Mission.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX967
4,4
Two Point Hospital: Jumbo Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – vybudujte špičkovú nemocnicu a navrhnite to najkrajšie a najlepšie zariadené zdravotnícke stredisko v celom Two Point County. JUMBO Edition obsahuje základnú hru, štyri rozšírenia a dva balíky predmetov, celkom vás tak čaká 27 nemocníc, 189 chorôb a nepreberné množstvo vybavenia.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX960
LEGO Movie 2: Double Pack – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – získajte v jednom balení hru aj film LEGO Movie 2
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX712

PlayStation 4 – akciové ponuky

PlayStation 4 – akciové ponuky

V kategórii PlayStation 4 – akciové ponuky máme práve teraz na Alza.sk celkom 483 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 – akciové ponuky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 – akciové ponuky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 – akciové ponuky recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií