AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny

Zobraziť katalóg
ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny
Žehlička na vlasy –, analógová regulácia teploty, automatické vypnutie, plávajúce žehliace dosky, svetelná signalizácia, bez displeja, dĺžka prívodného kábla 2,7 m, čierna farba, flexibilný kábel a plávajúce žehliace dosky, sieťové napájanie, olej, ochranný kryt a úložné puzdro súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  GHDZV872 Produktové číslo:  HHWG1031
ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny 437,90 € Momentálne nedostupné

ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny

Prajete si mať vlasy ako od kaderníka? Potom určite využijete žehličku na vlasy GHD. Tajomstvo perfektne upravených vlasov tkvie v analógovej regulácii teploty od 185 °C do 185 °C, vďaka ktorej sa žehlička o vaše vlasy stará úplne individuálne podľa ich kondície. Šetrným zaobchádzaním získajú požadovaný tvar, pevnosť aj lesk.

Žehlička na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny ...
Žehlička na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny ...

Zásadné prednosti žehličky na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny

  • Žehlička na vlasy GHD vám zjednoduší každodenný styling
  • Analógová regulácia teploty
  • Môžete si zvoliť teplotu v rozmedzí od 185 °C do 185 °C
  • Umožňuje použitie na vlhkých vlasoch
  • Vybavená funkciou automatického vypnutia a svetelnou signalizáciou prevádzky
  • Pohodlná manipulácia je zabezpečená flexibilným káblom s dĺžkou 2,7 m
  • Na uskladnenie slúži špeciálne puzdro a ochranný kryt

Žehlička na vlasy GHD a jej vychytávky

Pridané plávajúce pohyblivé dosky upravujú tlak vyvíjaný na vlasy, a tak zamedzujú poškodeniu vlasového vlákna. Zároveň sa nemusíte báť lámania vlasov. Výbornou vlastnosťou je schopnosť použitia na vlhkých vlasoch. Vlasy teda po umytí nie je nutné sušiť, nadbytočná voda vytečie preč špeciálnymi otvormi na žehliacej ploche. Určité percento vody je však počas stylingu uzamknuté vo vlasoch a postará sa tak o silnú ochranu. Vaše vlasy určite ocenia túto príjemnú hydratačnú terapiu. Ak patríte k zábudlivcom, ktorí márne spomínajú, či spotrebič naozaj vypli, iste vám príde vhod automatické vypnutie žehličky a praktická svetelná signalizácia prevádzky. Žehlička na vlasy GHD je vhodná pre všetkých, ktorí chcú mať perfektný účes a volia šetrný styling.

Žehlička na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny ...
Žehlička na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny ...

Určite vás poteší ľahká manipulácia aj obsluha

Žehlička na vlasy GHD zvládne aj nepoddajné vlasy. Žehlička na vlasy má sieťové napájanie, s ktorým nemusíte riešiť nabíjanie. Žehlička na vlasy pracuje na zabudovaný akumulátor, takže sa jej používanie vyznačuje vysokým komfortom. Žehlička na vlasy GHD má tiež veľmi vydarený dizajn. Pekná čierna urobí radosť každému.

Žehlička na vlasy GHD dáva k dispozícii početnú výbavu

V balení je okrem žehličky tiež olej, ochranný kryt a úložné puzdro. Pokiaľ žehličku práve nepotrebujete, je možné ju uložiť do pribaleného puzdra, ktoré sa vám hodí nielen na uskladnenie. Vždy sa budete môcť spoľahnúť na pohodlnú manipuláciu so žehličkou, pretože disponuje 2,7 m dlhým flexibilným káblom. Ten poskytuje priaznivý priestor pri vytváraní vášho účesu a šnúra sa nebude nikde motať.

Žehlička na vlasy ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny ...

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ghd Duet Style 2-in-1 Hot Air Styler Set 2023 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ghd Duet Style 2 az 1-ben Air Styler szett 2023 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií