Stellar Blade Alzaboxy

Nintendo 3DS/2DS

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
už nepredávame

Nintendo 3DS a 2DS sú obľúbené prenosné konzoly s dvoma displejmi a unikátnym dizajnom. Medzi najväčšie výhody konzol Nintendo DS všeobecne patria kompaktné rozmery a veľký výber hier. Aké typy Nintendo DS existujú a ako sa medzi sebou líšia? Poradíme vám.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
370 položiek
Nintendo NEW 2DS XL Animal Crossing Edition + Animal Crossing: Happy Home Designer + Kirby Battle Ro
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom aj NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL. Namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL08b
4,0
Nintendo NEW 2DS XL White & Levander Green + Tomodachi Life + Pokémon Moon + Teddy Together
Herná konzola – obdĺžnikového tvaru so skladacou konštrukciou a dvoma LCD displejmi. Disponuje rovnakým dizajnom, výkonom aj NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL. Namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL07b
5,0
Kirbys Extra Epic Yarn – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: akčný a adventúra – v záplatovej krajine je prakticky všetko z priadze – nepriatelia, prekážky, ba dokonca aj roboti. A aby ste sa dostali cez úrovne z priadze, musíte priadze aj sami používať.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU138
5,0
YO-KAI WATCH 3 – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: RPG – viac Yo-kai, viac záhad! Zombie sa prebúdza z hrobov a Nate od nich musí oslobodiť celé mesto. Ak máte strach zo zombieov, môžete vstúpiť do náhodne generovaných dungeonov, ktoré skrývajú poklady a pravdu o záhadných runách schovaných po celom kontinente.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU137
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jrs Journey – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: RPG – pridajte sa k Mario Bros na ich ďalekých, ale tentoraz aj širokých cestách plných zábavy a akcie. Na rozdiel od predchádzajúcich dielov sa bude Mario & Luigi Bowser Inside Story viac venovať funkciám DS mikrofónu a dotykovému displeju, čo vám zaručí väčšiu mieru zábavy. Teraz ponúka 6 kategórií útokov v priebehu boja. Záleží len od vás, akým štýlom budete bojovať.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU136
Nintendo NEW 2DS XL Minecraft – Creeper Edition
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom i NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok, ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL09
5,0
Luigi's Mansion – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: adventúra – prišiel čas povysávať všetkých darebákov, pretože Luigi sa vracia v prvej prenosnej verzii tejto strašidelnej klasiky. Pre zmenu Luigi zachraňuje Maria – poraďte si so strašidelnými duchmi, komplikovanými hádankami a Luigiho vlastnou nešikovnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU135
5,0
YO-KAI WATCH Blasters Red Cat - Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, krabicová verzia, žáner: RPG – Trénujte so seržantom Burlym, aby ste sa stali tým najsilnejším tímom Blasterov! Plnením úloh získavajte Oni Orby pre zvýšenie vašej úrovne alebo získanie novej výbavy pre zosilnenie vášho tímu. Niektoré misie, bossovia a Yo-kai sú exkluzívne len vo White Dog Squad alebo Red Cat Corps verzii. Obchodujte s Yo-kai medzi oboma verziami, aby ste ich pozbierali všetky! Spriateliť sa môžete s Yo-kai zo všetkých verzií YO-KAI WATCH 2, boss Yo-kai a niektorými novými – napríklad Usapyon, Blizzie a ďalšími. Prepojte sa savami z YO-KAI WATCH 2 a objaví sa špeciálna Yo-kai.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU134
5,0
YO-KAI WATCH Blasters White Dog – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Trénujte so seržantom Burlym, aby ste sa stali tým najsilnejším tímom Blasterov! Plnením úloh získavajte Oni Orby pre zvýšenie vašej úrovne alebo získanie novej výbavy pre zosilnenie vášho tímu. Niektoré misie, bossovia a Yo-kai sú exkluzívne len v White Dog Squad alebo Red Cat Corps verzii. Obchodujte s Yo-kai medzi oboma verziami, aby ste ich pozbierali všetky! Spriateliť sa môžete s Yo-kai zo všetkých verzií YO-KAI WATCH 2, boss Yo-kai a niektorými novými – napríklad Usapyon, Blizzie a ďalší. Prepojte sa savami z YO-KAI WATCH 2 a objaví sa špeciálna Yo-kai.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU133
Nintendo NEW 2DS XL Animal Crossing Edition
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom aj NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok, ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL08
1,0
Dillon's Dead-Heat Breakers – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: akčný – ako jeden muž bráňte postapokalyptický divoký západ pred inváziou transformujúcich sa kamenných monštier. Okrem svojich Mii sa súčasťou vášho tímu stane aj Dillon the armadillo a jeho veverčiak – inžinier, Russ. Zaplaťte žoldnierom, aby vás podporili v bitkách a vrhnite sa do bojov a super rýchlych naháňačiek. Porážajte vlny nepriateľov ako sám Dillon, „Červený Blesk“!
Predaj skončil
Objednávací kód: MU132
5,0
Super Mario Maker Select – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, krabicová verzia, žáner: arkády a logický, – schmatnite svoju čiapku a nechajte svoju predstavivosť utrhnúť sa z reťaze v hre Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Tešiť sa môžete napríklad na 100 nových úrovní navrhnutých spoločnosťou Nintendo v Super Mario Challenge, kde každá obsahuje ďalšie výzvy na prekonanie za bonusové medaily! A čo napríklad ostatnými hráčmi vytvorené úrovne? Stačí naskočiť na internet, vstúpiť do Course Worldu a vybrať si zo záplavy úrovní vytvorených vo Wii U verzii hry Super Mario Maker.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU131
Donkey Kong Country Returns Select – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: adventúra – Donkey Kong a Diddy Kong, dvaja z najobľúbenejších a zaručene aj najchlpatejších videoherných hrdinov, oslavujú svoju premiéru na Nintende 3DS. S remakeom divokej plošinovky Donkey Kong Country Returns, ktorá vyšla pôvodne v roku 2010 pre Wii, začnú vyčíňať už aj v džungli do vrecka!
Predaj skončil
Objednávací kód: MU130
5,0
Animal Crossing New Leaf – Welcome amiibo – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: simulátor – simulácia života očami Nintenda, v ktorej vás cesta osudu zavedie do mladého mestečka plného rozkošných zvieratiek, ktoré tu žijú, pracujú a užívajú si. Vy budete jediným ľudským obyvateľom tohto mesta, ale nebojte sa, tieto zvieratká nehryzú.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU129
Nintendo NEW 2DS XL White & Levander + Tomodachi Life
Herná konzola – do ruky, 4.88 " displej, Slot na pamäťové karty, možnosť hrania v 4K, predinštalované hry, kapacita batérie 1300 mAh, biela farba
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL07
4,7 13×
Nintendo NEW 2DS XL Black & Lime Green + Mario Kart 7
Herná konzola – do ruky, 4.88 " displej, Slot na pamäťové karty, predinštalované hry –Mario Kart 7, kapacita batérie 1300 mAh, čierna farba – obdĺžnikového tvaru so skladacou konštrukciou s dvoma LCD displejmi a s predinštalovanou hrou Mario Kart 7. Disponuje rovnakým dizajnom, výkonom aj NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL06
4,5
Captain Toad: Treasure Tracker – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: logická – ktorá pôvodne vyšla na Wii U, teraz prichádza na Nintendo 3DS. Nová verzia navyše obsahuje miniatúrne úrovne inšpirované kráľovstvami zo Super Mario Odyssey. Je tu tiež možnosť hrať s rodinou alebo priateľmi – jeden hrá za Kapitána Toada a druhý mu môže pomáhať, napríklad kvakovou krycou paľbou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU128
Nintendo NEW 3DS XL
Herná konzola 1x 4,88 palcov 3D Super Stable displej, 1x dotykový displej 4,18 palcov, výkonnejšia CPU oproti 3DS, vylepšené ovládacie prvky, fotoaparát 0,3 Mpix, WiFi, novo podpora NFC pre Amiibo figúrky
Predaj skončil
Objednávací kód: MU001hnad
Nintendo NEW 2DS XL
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom i NFC čítačkou pre podporu amiibo figúrok, ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XLnad
Nintendo NEW 2DS XL White & Orange+ Pokémon Ultra Sun + YO-KAI WATCH 2
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom i NFC čítačkou pre podporu amiibo figúrok, ako jeho najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou.
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL02B2
5,0
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls – Nintendo 3DS
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: RPG – pripravte sa cestovať časom, preskúmavať detailne spracované prostredie, priateliť sa so svojráznymi a často nezbedným Yo-kai a objaviť pôvod vôbec prvých Yo-kai Watch. No a vôbec po prvýkrát budú môcť hráči vziať svoje obľúbené Yo-kai a postaviť sa s nimi svojim kamarátom v rade herných módov
Predaj skončil
Objednávací kód: MU127
Nintendo NEW 2DS XL White & Orange + Kirby Battle Royale + Mario & Luigi: Superstar Saga
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom a NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jej najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL02B1
Nintendo NEW 2DS XL Black & Turquoise + Pokémon Ultra Moon + Mario Sports Superstars
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom a NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jej najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL01B01
Nintendo NEW 2DS XL Pokéball Edition + Pokémon Ultra Sun
Herná konzola – disponuje rovnakým dizajnom, výkonom a NFC čítačkou na podporu amiibo figúrok ako jej najvýkonnejší súrodenec New Nintendo 3DS XL a namiesto 3D efektu sa môže pochváliť nižšou hmotnosťou
Predaj skončil
Objednávací kód: MU002XL03B2
E3 2020Herná výstava E3 2020 oficiálne zrušená, v hre je online variant (NOVINKA) Už v dopoludňajších hodinách sme vás informovali o tom, že herná výstava E3 v Los Angeles bude podľa hneď niekoľkých rešpektovaných zdrojov zrušená. K tomu nakoniec naozaj došlo, usporiadateľ výstavy asociácie ESA podľa oficiálneho oznámenia výstavu zrušil z dôvodu...
Uhlíkovo neutrálny Xbox, alebo PlayStation 5 s výrazne nižšou spotrebou elektriny. To sú len dva plány novovzniknutej aliancie Playing fot the Planet, združujúcej spoločnosti ako Microsoft, Google alebo Sony. Hranie hier na prvý pohľad nevyzerá ako aktivita, pri ktorej...
Od skončenia veľtrhu E3 už ubehlo niekoľko dní, nastáva teda vhodná chvíľa celé to herné šialenstvo analyzovať, teraz už s chladnou hlavou a patričným odstupom nezaťaženým momentálnym hypom (teda, s výnimkou Cyberpunku a Keana Reevesa, pochopiteľne). Rovnako ako vlani...
Filip NěmecMad Box (PREVIEW) – autori Project CARS oznamujú novú hernú konzolu Rozvíriť stojaté vody konzolového sveta plánujú Slightly Mad Studios so svojou novou hernou krabičkou s názvom Mad Box. Tá by mala byť najvýkonnejšou konzolou sveta, avšak jej vydanie je zatiaľ v nedohľadne. Vo vnútri článku sme zhromaždili všetky dostupné informácie o...
Hry a konzoly od firmy Nintendo môžete na krátku dobu zakúpiť vo výhodných balíkoch. Ak pokukujete po konzolách Nintendo NEW 2DS XL alebo Nintendo Switch, tak práve teraz je tá správna doba na kúpu. Tipy sa týkajú aj hier a konzol jednotlivo, takže ak už konzolu...
Veletrh E3 2017 je síce u konca, ale dojmy z tradične veľkého množstva predstavených hier zostavajú. Čo nás na tohtoročnom veletrhu E3 najviac zaujalo? A čo nám naopak chýbalo? Dočítate sa v našom záverečnom zhrnutí.
Viac článkov Všetky články

Nintendo 3DS/2DS

Dlhé chvíle pri jazde vlakom či autobusom vám pomôže prekonať Nintendo 3ds alebo jeho väčší braček Nintendo 3DS XL. Na jedno nabitie vydržia obe zariadenia niekoľko hodinové intenzívne hranie. Odporúčame zaobstarať si aj puzdro pre Nintendo 3DS a 3DS XL, ktoré zabráni nechcenému poškodeniu.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií