AlzaBoxy Q1 Aplikace

Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks)

Zobraziť katalóg
Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks)
4,4 3 hodnotení
Jednorazové rukavice – Sú tenké, ale veľmi pevné a pružné. Ideálne do nemocníc, sociálnych služieb, priemyslu, kaderníctva a potravinárstva. Rukavice sú vyrobené zo syntetického akrylonitril-butadiénového kaučuku (NBR), predstavujú alternatívu latexových rukavíc. Neobsahujú latexové proteíny vedúce k alergickým reakciám typu I a obsah chemických akcelerátorov je minimalizovaný, takže sú šetrné k pokožke. Sú charakteristické vysokou mechanickou pevnosťou (tiež proti prebodnutiu), chemickou a biologickou odolnosťou (predstavujú bariéru proti vírusom a baktériám), flexibilitou, vďaka ktorej sa prispôsobia ruke a poskytujú používateľovi pohodlie. Tenké steny a textúrovaný povrch prstov zlepšujú uchopenie a zaručujú excelentnú taktilnú senzitivitu.
Variant
5,20 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CXSruk05 Produktové číslo:  5907996878307
Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks) 5,20 € Momentálne nedostupné

Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks)

Parametre a špecifikácia

Účel
Pracovný Hotovo!
Veľkosť
XL Hotovo!

Vlastnosti

Účel
Pracovný Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
XL Hotovo!

Varianty Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks):

Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré M (balenie – 100 ks)

Jednorazové rukavice – sú tenké, ale veľmi pevné a pružné; ideálne do nemocníc, sociálnych služieb, priemyslu, kaderníctva a potravinárstva; rukavice sú vyrobené zo syntetického akrylonitril-butadiénového kaučuku (NBR), predstavujú alternatívu latexových rukavíc; neobsahujú latexové proteíny vedúce k alergickým reakciám typu I a obsah chemických akcelerátorov je minimalizovaný, takže sú šetrné voči pokožke; sú charakteristické vysokou mechanickou pevnosťou (tiež voči prebodnutiu), chemickou a biologickou odolnosťou (predstavujú bariéru voči vírusom a baktériám), flexibilitou, vďaka ktorej sa prispôsobia ruky a poskytujú používateľovi pohodlie; tenké steny a textúrovaný povrch prstov zlepšujú úchop a zaisťujú excelentnú taktilnú senzitivitu
Info 5,20 €
Momentálne nedostupné
 
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez púdru – modré XL (balenie – 100 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitrilové rukavice ZARYS easyCARE, bez pudru - modré XL (balení - 100 ks).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií