AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Zobraziť katalóg
HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S
5 2 hodnotení
Úzka práčka - s predným plnením, energetická trieda A, kapacita práčky 7 kg, váž. spotreba energie 38 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 41 l, odložený štart, rýchly program, displej, ovládanie mobilom a detská poistka, 1351 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 59,5 × 85 × 45 cm (Š×V×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HOOVPR053 Produktové číslo:  31019847 Informačný list Stránky výrobcu

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .
Haier
Candy
Hoover
HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Úzka práčka s predným plnením
HOOVER
HWP4 47AMBC7/1-S

Úzka práčka s predným plnením HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S vám zaručí dokonalé výsledky pri praní vašej bielizne. Je vybavená modernými technológiami a invertorovým motorom Eco-Power, vďaka čomu dosahuje o 15 % nižšiu energetickú spotrebu. Určite vás poteší široká škála programov a funkcií, ku ktorým patrí starostlivosť na oživenie bielizne, dezinfekcia, alebo odstránenie zápachu. Dosiahnete skvelé výsledky aj pri praní bielizne na 30 °C. Práčka spredu plnená HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S sa dá ovládať prostredníctvom šesťmiestneho digitálneho displeja alebo aj cez aplikáciu hOn, ku ktorej ju pripojíte prostredníctvom WiFi, alebo Bluetoooth.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Kľúčové vlastnosti práčky s predným plnením HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Práčka s predným plnením HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S dosiahne perfektné výsledky aj pri praní na 30 °C

Spredu plnená práčka HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S je vybavená výkonným invertorovým motorom

Funkcia Active Wash sa stará o optimalizáciu spotreby

Hĺbková hygiena parou vám uľahčí žehlenie

Vďaka zníženej hlučnosti môžete prať aj v noci

Úsporné pranie aj pri nízkych teplotách

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Úspora energie s triedou A

Vzhľadom na zníženú spotrebu energie je práčka HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S o 15 % účinnejšia ako štandardná práčka triedy A. Vďaka moderným technológiám a kvalitnému spracovaniu dosahuje skvelé výsledky. To v praxi znamená, že v porovnaní s práčkami triedy D môžete spustiť o 234 cyklov ročne viac pri spotrebe rovnakého množstva energie.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Auto Care

Aj keď potrebujete vyprať bielizeň na nízkej teplote, úzka práčka HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S to zvládne s gráciou. Dosiahnete tie najlepšie výsledky aj pri praní na 30 °C a bez plytvania vody, či energie. Pokročilý algoritmus presne nastaví najvhodnejší program, prispôsobí prací prostriedok, vodu aj čas podľa typu vlákien a množstva bielizne v bubne.

Úsporné dávkovanie pracieho prostriedku a kvalitný invertorový motor

Nechajte práčku vypočítať množstvo pracieho prostriedku za vás. O spoľahlivú prevádzku sa postará kvalitný invertorový motor.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Spoľahlivý a výkonný invertorový motor

Práčka spredu plnená HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S je vybavená najvýkonnejším motorom na trhu ECO-POWER INVERTER MOTOR. Tento bezkefový motor znižuje vibrácie a trenie a počas odstreďovania dokonale rozmiestni bielizeň v bubne, čo prináša menej pokrčenú bielizeň a zároveň tichší chod.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Spotreba vody aj energie sa prispôsobí každej náplni

Motor práčky HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S je veľmi citlivý. Prispôsobí každému praniu ako spotrebu vody, tak energie. K tomuto slúži technológia Kg Mode Plus. Získate tak najlepšie výsledky a až o 60% vyššiu účinnosť.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

So zníženou hlučnosťou môžete prať aj v noci

Teraz si môžete dovoliť zapnúť práčku napríklad v noci a využívať tak lacnejšiu elektrinu. Práčka plnená spredu HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S totiž dosahuje zníženú hlučnosť pre nerušený pokoj domova. Funkcia Nočné pranie automaticky nastaví plynulý a tichší pohyb bubna, ktorý nebude nikoho rušiť.

Optimalizácia spotreby a štýlové dotykové ovládanie

Funkcia Active Wash sa postará, aby sa neplytvalo s vodou ani energiou. Práčku budete prehľadne a štýlovo ovládať pomocou šesťmiestneho dotykového displeja.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Active Wash

S funkciou Active Wash nikdy nedôjde k plytvaniu vody ani energie. Dokáže optimalizovať spotrebu aj pri malých náplniach so slabým znečistením. S práčkou HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S nedôjde k žiadnemu plytvaniu.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Intuitívny šesťmiestny displej

Intuitívny dotykový šesťmiestny displej s textovým ovládaním umožňuje nastavenie češtiny aj slovenčiny.Vďaka tomu si hravo navolíte program a funkcie, aké práve potrebujete. Moderný ovládací panel sa navyše vyníma na prémiovom čiernom paneli.

Spredu plnená práčka HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S sa zaraďuje medzi inteligentné spotrebiče

Prepojte svoju práčku s mobilnou aplikáciou vďaka konektivite WiFi aj Bluetooth. Naskenujte štítky do aplikácie a vytvorte si virtuálny šatník. Potom zadajte hlasový povel a bielizeň sa začne prať.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

WiFi + Bluetooth

Pomocou bezdrôtového prepojenia WiFi, alebo Bluetooth môžete ovládať práčku na diaľku. Skontrolujete tak jej stav, získate údaje o spotrebe v reálnom čase, povie vám niečo o údržbe a tiež ponúkne návrhy na nastavenie pracieho prostriedku pre konkrétnu náplň práčky.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Mobilná aplikácia hOn

Pomocou skenovania štítkov vášho oblečenia si môžete vytvoriť virtuálny šatník a z oblečenia môžete štítok nadobro odstrániť. Aplikácia hOn vám potom podľa náplne práčky navrhne ten správny cyklus.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hlasoví asistenti

Ovládajte svoju práčku HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S pomocou jednoduchých hlasových povelov. Komunikuje s Google Assistant a Amazon Alexa. Hlasové ovládanie je dostupné v jazykoch EN, IT, FR, ES, DE a RU.

HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ošetrujúce cykly

Pracie cykly na všetky druhy tkanín

V systéme práčky HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S nájdete veľké množstvo ošetrujúcich cyklov na všetky druhy tkanín. Na výber máte celkom 16 základných programov: Biele, Eco 40 – 60 °C, Vlna/Ručné pranie, 20 °C – znížená teplota prania s rovnakým výsledkom ako pri praní na 40 °C so 60 % úsporou energie, Syntetika a farebné, Odčerpanie + Odstreďovanie, Plákanie, Fitness starostlivosť, Jemná starostlivosť, Starostlivosť pri osviežení, Antialergénna starostlivosť, Rýchla starostlivosť 14, 30, 44 min, All In One 59 min, Auto Care. Pomocou aplikácie však získate ďalšie prídavné programy.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 351 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
38 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
7 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
38 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
7 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
41 l Hotovo!
Doba trvania (pranie)
208 min (3,47 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
C Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 351 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Kompatibilita
Google, Amazon Alexa, hOn Hotovo!
Inteligentné funkcie spotrebiča
Diaľkové ovládanie, Mobilná aplikácia Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
59 kg Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela, Čierna, Chrómová Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, platí + 5 rokov záruka po registrácii + 11 rokov záruka na invertorový motor po registrácii aj pri tejto práčke HWP4 47AMBC7/1-S? Ďakujem

Príslušenstvo pre HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií