AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP Elite x3

Zobraziť katalóg
HP Elite x3
4,8 4 hodnotení
Mobilný telefón 5,96" AMOLED 2048x1440, procesor Qualcomm Snapdragon 820 Octu Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 2TB, fotoaparát 16 Mpx + 8 Mpx, WiFi, bluetooth, NFC, 3G/LTE, USB Type-C (USB-C), USB 3.1, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, batéria 4150mAh, Windows 10
Kód:  HPCT1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Elite x3

vlastnosti telefónu

161,8 mm

vypnuté
HP Elite x3

83,5 mm

vypnuté
HP Elite x3

7,8 mm

Hmotnosť telefónu: 195 g

Úhlopříčka displeje

5,96"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Microsoft Windows 10

typ operačného systému

Výdrž baterie

nie je známy

(Parameter nebol vyhľadaný)

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

83,5 × 161,8 × 7,8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDXC

slot na pamäťové karty

Váha

195 g

hmotnosť telefónu

Revolučný nový tablet od HP ponúkne viac, ako si mnohí z vás vôbec dokážu predstaviť. Hardvérový základ tvorí to najvýkonnejšie, čo je v súčasnej dobe k dispozícii. Či už ide o procesor Qualcomm Snapdragon 820, grafický čip Adreno 530, 4 GB operačnej pamäte a 64 GB úložného priestoru s možnosťou jeho ďalšieho rozšírenia kartami micro SDXC. Tromfom je takisto nadštandardná kvalita spracovania, vďaka ktorej telefón spĺňa certifikácie IP67 a MIL-STD-810G. Poskytne tak zvýšenú odolnosť voči otrasom aj nárazom, je rezistentný voči prachu a môžete ho na 30 minút ponoriť do vody metrovej hĺbky. Zabezpečenie je taktiež na vysokej úrovni a k dispozícii je skener očnej dúhovky aj čítačka odtlačkov prstov. Hlavným tromfom je možnosť premeniť tablet na plnohodnotnú pracovnú stanicu či notebook.


Bezchybné zobrazenie

Na rozmernom 5,96" displeji AMOLED a rozlíšením Quad HD zobrazíte bez problémov ľubovoľný obsah s dostatočne jemným rastrom (približne 493 bodov na palec). Spoľahnúť sa môžete taktiež na excelentné podanie farieb a viditeľnosť na priamom slnečnom svetle. To všetko navyše pokrýva moderné krycie sklo Gorilla Glass 4 s výrazne nadštandardnou pevnosťou pri pádoch, tenkým profilom a odolnosťou proti poškriabaniu.

vypnuté
HP Elite x3

5,96" displej AMOLED


Kľúčové vlastnosti

  • konvertibilné riešenie pre stolový PC aj notebook
  • 5,96" displej AMOLED, s rozlíšením 2560 × 1440 bodov a krytím Gorilla Glass 4
  • špičkový procesor Qualcomm Snapdragon 820 Octa Core
  • 4 GB operačnej pamäte LPDDR4
  • 64 GB úložného priestoru, rozšíriteľné až na 2 TB s micro SDXC
  • konektor 3in2 - nano SIM + micro SDXC, alebo 2× nano SIM
  • 16 MPx foťák s LED bleskom a autofokusom + 8 Mpx predná kamera
  • čítačka odtlačkov prstov a skenovanie očnej dúhovky
  • zvýšená odolnosť, podložená štandardmi IP67 a MIL-STD-810G
  • kvalitné ozvučenie od spoločnosti Bang & Olufsen
  • dvojpásmová WiFi a/b/g/n/ac, bluetooth 4.0 LE, NFC a LTE so všetkými pásmami
  • moderné USB 3.1 s obojstranným konektorom typu C

vypnuté
HP Elite x3

špičkový fotoaparát

Snímajte svet okolo

S vysokou svetelnosťou zadného 16 MPx fotoaparátu f/2,2 pre vás nebude problémom fotografovanie rýchlo sa pohybujúcich objektov, ani snímanie za šera, u ktorého bude navyše nápomocný LED blesk. Ak patríte k fanúšikom záznamu videa, je vám k dispozícii nahrávanie v rozlíšení Full HD 1080p s frekvenciou 30 snímok za sekundu. Na videohovor a robenie populárnych selfies poslúži predná 8 Mpx kamerka. Zabezpečeniu zasa napomáha zabudovaný snímač očnej dúhovky.


Dokonale konvertibilný

S moderným operačným systémom Windows 10 a dokovacou stanicou HP Desk Dock, môžete ľahko prepnúť do režimu Continuum a používať HP Elite x3 s externou klávesnicou a veľkým displejom, rovnako ako bežný stolový počítač. Dok rozširuje telefón o dve klasické USB, jedno obojstranné USB-C, DisplayPort a ethernet. Druhým variantom, ako navýšiť výkonnosť, je pripojenie telefónu k ekvivalentu bežného notebooku s 12,5" uhlopriečkou. Ide o displej s klávesnicou, ktorý vám významne uľahčí prácu.

Parametre a špecifikácia

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz na výkon. Rozjede tento telefon World of Tanks Blitz na maximální detaily bez jediného záseku? Děkuji.

Jaký je očekávaný cenový rozptyl? Tohle je pro mě jasný náhradník mé Lumie 830 :D

Dobrý deň, no je to uz dlho, kedy prídu do predaja prosim? Výrobca uz odstranil problemy? Kedy sa začnú predavat?

Kedy sa bude dať objednať?

Tak na jednu stranu ctu octacore a o kousek dal pocet jader: 4 Z toho jsom volaký zmetený.. Jinak by me zajimalo zda, a za kolik bude dostupný ten 12palcu dock s klávesnicí, bude se prodávat jako set? ..něco podobného totiž nabizela pred 4 lety motorola (xt910) ale nakonec se to tady stejne nedalo sehnat a z USA to vyslo cenove draz nez klasický NTB.. na to, ze v tom byla vyctem: baterie, lcd, klavesnice s touchpadem, konektor par drátků a hodne plastu, byla cena pres 6000 docela premrstena.. ale věřím že zde to bude s tou cenou obdobné

Diskusia a poradňa k HP Elite x3
Príslušenstvo pre HP Elite x3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Elite x3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Elite x3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Elite x3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Elite x3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií