Maľovanie a kreslenie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Maľovanie a kreslenie je obľúbenou aktivitou detí aj dospelých. Táto kreatívna činnosť ponúka skvelú možnosť sebarealizácie a rozvoja. V ponuke nájdete mnoho produktov, s ktorými môžete vytvoriť osobité umelecké dielo. Maľovanie na hrnčeky či kreslenie ceruzkou? Výtvarných techník je naozaj veľa a vybrať si môžu ako úplní začiatočníci, tak aj tí pokročilí. Pokiaľ hľadáte inšpiráciu, do akej výtvarnej činnosti sa práve pustiť, radi vám poradíme.

Pokračovať

Maľovanie a kreslenie pre začiatočníkov aj pokročilých

Maľovanie a kreslenie sú činnosti, ktoré ľudstvo sprevádza od nepamäti. Dnes už nemusíte kresliť po stenách jaskynných príbytkov, na trhu totiž nájdete rad možností, ako túto umeleckú činnosť vykonávať. Pokiaľ vám práve chýbajú nápady na kreslenie, môžete skúsiť diamantové maľovanie, vyškrabávacie obrázky alebo prstové farby, ktoré sú ideálnou formou maľovania pre deti už od 1 roka.

  • Maľovanie či kreslenie pre deti prináša ideálnu formu sebavyjadrenia.
  • Trénujú jemnú motoriku a schopnosť priestorového vnímania.
  • Podľa druhu sú vhodné pre každý vek, od batoľaťa po seniorov.

i

Maľovanie alebo kreslenie?

Viete ako sa líši maľovanie a kreslenie? Zatiaľ čo základným prvkom kresby sú body, línie a zatienené plochy, maľovanie je systematické nanášanie farieb v súvislej vrstve. Začiatočníkom na učenie základov slúži kreslenie ceruzkou, ľahké maľovanie potom zastanete s obyčajnými pastelkami alebo napríklad vodovými farbami.

Kreslenie pre deti môže byť zábavné aj poučné

Kreslenie pre deti je skvelou formou, ako sa realizovať a zároveň vyjadriť svoje myšlienky a emócie. Či už zvolíte pre svoje ratolesti pečiatkovanie, maľovanky či kresliace a magnetické tabuľky, vaše dieťa v umeleckej tvorbe určite nájde zaľúbenie. Nechajte ich vybrať aktivitu, ktorá ich bude najviac baviť. Maľovanie pre deti navyše môže byť aj edukatívnou činnosťou, deti sa učia rozpoznávať farby, tvary a zároveň vnímať okolitý priestor.

Maľovanie na tvár je medzi deťmi obzvlášť obľúbené. Premeňte svoje dieťa na mačku, motýľa alebo strašidelnú zombie. Uistite sa však, že na túto činnosť zvolíte vhodné farby, ktoré sú prispôsobené kontaktu s pokožkou.

Maľovanie podľa čísel pre deti aj dospelých

Maľovanie podľa čísel pre deti aj dospelých je ideálnou činnosťou. Môžete si zvoliť najrôznejšiu obťažnosť a motív. Pre malé deti je k dispozícii veľa roztomilých obrázkov, tie staršie potešia napríklad motívy obľúbených hrdinov. Maľovanie podľa čísiel pre deti Harry Potter alebo Iron Man zabaví na dlhé hodiny aj znudených tínedžerov. Dospelí potom môžu voliť motívy ako kvety, zvieratá či najrôznejšie abstrakcie s vyššou obťažnosťou.

i

Kreslenie či maľovanie na plátno podľa čísel z vás urobí skutočných maliarov

Existuje detské kreslenie či maľovanie podľa čísel s rámom, alebo bez rámu. Obvykle sú súčasťou balenia aj štetce, farby a stojan na tégliky. A ak si chcete pripadať ako skutočný maliar, môžete si na maľovanie pre deti zaobstarať aj maliarsky stojan, s ktorým bude táto aktivita zároveň veľmi pohodlná.

Čo je diamantové maľovanie? 3D obraz a množstvo zábavy

Diamantové maľovanie je technika, pri ktorej sa vsádzajú malé umelé diamanty na lepivý podklad. Výsledkom je 3D obraz, ktorý môže slúžiť ako krásna dekorácia. Táto kreatívna technika je skvelá na trénovanie motoriky a predovšetkým na precvičenie vašej trpezlivosti. Skladanie malých, plastových kamienkov však môže byť tiež veľmi upokojujúce. Diamantové maľovanie je vhodné aj pre začiatočníkov a môže ho tak vyskúšať skutočne každý.


Diamantové maľovanie pre deti
Diamantové maľovanie

Maľovanie podľa čísel pre deti
Maľovanie podľa čísel

Vyškrabávacie kreslenie pre deti
Vyškrabávací obraz

Ak máte nabitý program, maľovanie diamantmi vám pomôže spomaliť a upokojiť vašu myseľ.

Kreslenie pre deti bude ľahké so správnymi výtvarnými potrebami

Výtvarné potreby sú základným prvkom každej umeleckej tvorby. Kreslenie pre deti bude jednoduchšie, pokiaľ budú mať správnu ceruzku či grafit, na maľovanie si potom môžu vybrať z veľkého množstva najrôznejších druhov farieb. V ponuke nájdete aj rozličné ochranné pomôcky, nožnice, perá, stojany na štetce, maliarske potreby – jednoducho všetko, čo na maľovanie alebo kreslenie pre deti budete vy či vaše ratolesti potrebovať.

Hľadáte vhodnú formu pre maľovanie pre deti? Prstové farby zvládnu aj tí najmenší

Prstové farby sú špeciálne prispôsobené na maľovanie pre deti. Sú vytvorené tak, aby nedráždili jemnú detskú pokožku, hodia sa teda už pre deti od 1 roka. Nechajte svoje ratolesti spoznávať kúzelný svet farieb aj hmatom a vytvárať ich prvé veľké umelecké diela. Farby sa dajú obvykle ľahko vyprať aj umyť z najrôznejších povrchov. Obsahujú zhorčovadlá, aby ani tie najzvedavejšie deti nemali snahu ich zjesť.

i

Bavia vaše deti rôzne hry? Maľovanie a kreslenie pre deti ponúka mnoho možností zábavy

Ak potrebujete vaše dieťa zabaviť formou hry, maľovanie a kreslenie pre deti vám v tom môže pomôcť. Skúste napríklad použiť prstové farby na chodidlá a vytvárať farebné chodníčky na rozmotaný hárok papiera, alebo vytvárajte rôzne výtvarné stanovištia, aby bola činnosť interaktívnejšia. Vaše ratolesti sa tak do výtvarnej činnosti dostanú oveľa ľahšie.

Maľovanie vodou je jednoduché a bezpečné

Maľovanie vodou je ideálna forma maľovania pre malé deti, spoľahlivo však zabaví aj tie staršie. Ide o špeciálne navrhnuté podložky, alebo vopred pripravené maľovanky, ktoré sa sfarbia po kontakte s vodou. Nemusíte sa tak báť, že pri tvorení urobia vaše deti neporiadok. Pre tých najmenších sú tu maľovanky s vodou naplniteľným štetcom, pri ktorom nehrozí nechcené vyliatie vody. Staršie deti si potom pri vodnom maľovaní vystačia s obyčajnými štetcami a vodou.

Vytvorte darček na mieru – maľovanie na hrnčeky pomôže

Maľovanie na hrnčeky je ďalšou jednoduchou technikou, ktorá bude baviť deti aj dospelých. V ponuke nájdete celé súpravy, ktoré obsahujú farby aj hrnčeky s predpripravenými motívmi, ktoré len jednoducho vyfarbíte podľa predlohy. Kreatívnejší jedinci si potom môžu zaobstarať špeciálne farby na keramiku, ktorými si môžu ozdobiť hrnček podľa svojej vlastnej fantázie. Ten potom stačí jednoducho nechať uschnúť, alebo vypáliť v rúre.

Baví vás hudba aj kreslenie? Akordy svojej obľúbenej pesničky môžete namaľovať na svoj hrnček, a vytvoriť si tak jedinečný predmet, z ktorého bude pitie rannej kávy či čaju radosť. Alebo môžete hrnček venovať a urobiť tak radosť vašim najbližším.

Maľovanie kamienkov, ktoré môžu precestovať celý svet

Maľovanie a kreslenie na kamienky je v posledných rokoch veľmi obľúbenou činnosťou. Po namaľovaní sa totiž mnohé kúsky stávajú putovnými kamienkami, dekoráciami záhrad alebo ich deti môžu vymieňať medzi sebou. K dispozícii sú celé súpravy na maľovanie na kamene, z ktorých mnohé obsahujú aj šablóny či obrázkové inšpirácie na vymaľovanie. Niektoré maľované kamienky môžu mať dokonca smiešne oči či vlasy.

i

Kreslenie pravou hemisférou zvyšuje vašu kreativitu

Kreslenie pravou mozgovou hemisférou je metóda, ktorá vám pomôže rozvíjať vaše vnímanie sveta, a tým zlepšiť vašu umeleckú tvorbu. Odmalička je v nás pravá mozgová hemisféra potlačovaná a je nahradzovaná ľavou hemisférou, ktorá je zodpovedná za logické myslenie. Kreslenie dokáže obe hemisféry prepojiť, a tým odblokovať vaše umelecké videnie sveta.

Vyškrabávacie obrázky ako odpočinkové kreslenie pre deti

Vyškrabávacie obrázky na detské kreslenie sú zvláštne maľovanie pre deti, pri ktorom nemusia vymýšľať žiadne vzory. Motív je totiž už vopred pripravený, stačí ho len vyškriabať špeciálnou špajľou alebo perom. Ide tak o veľmi relaxačnú umeleckú techniku aj pre dospelých, pri ktorej nemusíte vôbec premýšľať a len si užívate veselé farby, ktoré sa objavujú pod zoškriabanou vrstvou. Táto činnosť je skvelá ako na doma, tak aj na cesty.


Maľovanie vodou pre deti
Maľovanie vodou

Maľovanie kamienkov pre deti
Maľovanie kamienkov

Maľovanie na hrnčeky pre deti
Maľovanie na hrnčeky

Pečiatky pre deti
Pečiatky

Hľadáte kreslenie pre deti bez neporiadku? Skúste kresliace a magnetické tabuľky

Kresliace a magnetické tabuľky slúžia deťom na maľovanie, alebo skôr kreslenie na znovu zmazateľnú tabuľku, ktorú môžu pohodlne nosiť všade so sebou. Nebudú tak potrebovať stohy papierov ani plné puzdrá pasteliek. Ceruzka na maľovanie býva priamo súčasťou tabuľky, často aj so zábavnými pečiatkami. Nejedna tabuľa na kreslenie môže obsahovať aj špeciálne efekty, ako je svietenie v tme alebo 3D efekty.

  • Kresliaca tabuľka slúži deťom na kreslenie ľubovoľných motívov, ktoré vyzerajú ako nakreslené pastelkami.
  • Magnetická tabuľa na kreslenie je špeciálna tabuľka, ktorá obsahuje malé kovové guličky, ktoré pomocou magnetického pera vyťahujete do pripravených dierok, čím vytvárate obraz, ktorý potom jednoducho môžete vymazať zatrasením tabuľkou.

Magnetická tabuľka na kreslenie je ideálna na maľovanie s deťmi bez neporiadku a ďalších pomôcok. Pokiaľ svojim deťom chcete poskytnúť väčší priestor pre ich kreativitu, prezrite si magnetické tabule. Tie slúžia na detské kreslenie a zároveň na ne môžu deti umiestňovať magnetky.

Nedarí sa vám ani ľahké kreslenie pre začiatočníkov? Skúste pečiatky

Pečiatky pre deti síce nie sú kreslenie ani maľovanie, ale zvládne ich používať naozaj každý. Ide o zábavnú kreatívnu formu tvorenia, ktorá je vhodná pre deti už od 2 rokov. Pečiatky sú k dispozícii v najrôznejších podobách, od jednoduchých tvarov po obľúbených hrdinov detí, ako je Prasiatko Peppa alebo psíci z Labkovej patroly. Pečiatky môžu byť napustené atramentom priamo, alebo ich deti môžu namáčať do atramentových kaziet.

i

Spojte kreslenie pre deti so zábavnými pečiatkami

Kreslenie pre deti môžete spojiť s pečiatkou napríklad tak, že s dieťaťom nakreslíte na papier jednoduchý tvar domčeka, a deti môžu pomocou pečiatok dotvoriť obraz. Môžete sa potom spoločne rozprávať o tom, čo sa v domčeku deje.

Maľovanky – zábava pre celú rodinu

Maľovanky sú zábavou, ktorú pozná z detstva snáď každý. Môžu byť buď s predlohou, podľa ktorej sa jednotlivé časti predtlačeného obrázka vyfarbia, alebo sa dajú vyfarbiť podľa vlastnej fantázie. Pokiaľ si predstavujete maľovanky ako zábavu iba pre deti, opak je pravdou. V posledných rokoch sa maľovanky pre dospelých tešia veľkej obľube. Toto kreslenie sa tak môže stať skutočnou zábavou pre celú rodinu.

  • Maľovanky pre deti sú obvykle tlačené s motívom rozprávkových postáv, zvieratiek alebo napríklad autíčok. Niektoré môžu obsahovať aj samolepky či najrôznejšie interaktívne úlohy, čo z nich robí ešte zábavnejšiu aktivitu.
  • Antistresové maľovanky sú určené predovšetkým pre dospelých. Regulujú stres a pomôžu vám zlepšiť vašu náladu. Tieto maľovanky sú dokonca používané aj v rámci arteterapie pre ľudí trpiacich depresiou alebo posttraumatickým syndrómom.

U nás zoženiete lacné maľovanie a kreslenie pre deti. Pozrite sa na naše produkty, ktoré sme pre vás zoradili od najnižšej ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
12 991 položiek
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 202249 CreArt Pestrofarebný lev s kvetinami
Maľovanie podľa čísel – tematika abstraktný obraz, stredná náročnosť, plátno, štetec, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia, rozmery 30 × 24 cm (V׊)
26,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc01625
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 201921 CreArt Šteniatka Jack Russella
Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, plátno, štetec, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia, s rámom, rozmery 18 × 24 cm (V׊)
Super cena
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00287
4,9 31×
Maped Color´Peps Monster bezdrevné 18 farieb
Pastelky Maped – trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, plastové, mäkká tuha s priemerom 2,9 mm, papierové balenie, 18 pasteliek v balení
Od  6,27 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MPD052a
STABILO Trio, silné 24 ks puzdro so strúhadlom - Pastelky
Varianty
5,0
STABILO Trio, silné 24 ks puzdro so strúhadlom
Pastelky STABILO – umývateľné, trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, tvrdá tuha s priemerom 4,2 mm, papierové balenie, strúhadlo a 24 pasteliek v balení
13,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz16530
Centropen fúkacie fixky Air Pens 1500 Rainbow 10 ks - Fixky
Varianty
4,7 13×
Centropen fúkacie fixky Air Pens 1500 Rainbow 10 ks
Fixky – na papier, fúkacie, atrament na vodnej báze, okrúhly úchop, vyprateľné, šablóna, škatuľka a 10 fixiek v balení
Od  5,55 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CEN019
5,0
Kamienky svietiace v tme
Maľovanie na kamene – súčasťou balenia štetec, samolepky, 4 kamienky, 4 farby, vhodné od 5 rokov
8,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3212
4,9 31×
Maped Color´Peps Monster bezdrevné 12 farieb
Pastelky Maped – trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, plastové, mäkká tuha s priemerom 2,9 mm, papierové balenie, 12 pasteliek v balení
Od  2,81 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MPD051a
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 201969 CreArt Najlepší priatelia
Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, plátno, štetec, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia, s rámom, rozmery 24 × 18 cm (V׊)
Zľavnené -12 %
13,90 € 15,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00292
4,5
Maped Wax JUMBO 12 farieb
Voskovky Maped – umývateľné, trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, zosilnený úchop, na papier, klasické farby, mäkká tuha s priemerom 13 mm, papierové balenie, 12 pasteliek v balení
Od  2,63 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MPD059a
STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom ružové - Strúhadlo na ceruzky
Varianty
4,6 10×
STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom ružové
Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, farba – ružová
Od  5,37 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15762
4,7
CENTROPEN 9550 12 ks 12 ml
Temperové farby – v tube, vhodné od 3 rokov, mix farieb, objem jednej farby 12 ml, v balení 12 tempier
Od  4,26 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CEN064
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 202034 CreArt Vtipný slon
Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, plátno, štetec, farby a stojanček na tégliky s farbami súčasťou balenia, s rámom
22,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00299
5,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 201945 CreArt Dve maznavé mačiatka
Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, plátno, štetec, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia, s rámom, rozmery 18 × 24 cm (V׊)
Super cena
16,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00290
STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom modré - Strúhadlo na ceruzky
Varianty
4,6 10×
STABILO EASYsharpener R Strúhadlo so zásobníkom modré
Strúhadlo na ceruzky ručné, 3 otvory, farba – modrá
Od  5,37 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15763
5,0
Teddies Sada na maľovanie – Art box 91 ks
Výtvarné potreby – v drevenom kufríku, kreatívna sada, sada na maľovanie, obsahuje pastelky, strúhadlo, gumu a vodové farby so štetcom, celkom 91 ks, rozmer boxu: 29,5 × 38,5 × 5 cm
Zľavnené -4 %
21,90 € 22,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2592
3,0
Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 202003 CreArt Spiaca sova
Maľovanie podľa čísel – tematika zvieratá, plátno, štetec, farby a vymaľovaný vzor súčasťou balenia, s rámom, rozmery 30 × 24 cm (V׊)
24,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00296
CENTROPEN pastelky 9522 Jumbo trojhranné 12 ks - Pastelky
Varianty
5,0
CENTROPEN pastelky 9522 Jumbo trojhranné 12 ks
Pastelky Centropen – trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, mäkká tuha, papierové balenie, 12 pasteliek v balení
Od  2,85 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAmi135
4,8
CENTROPEN 9540 30 mm 12 ks
Vodové farby – 12 farieb s priemerom 30 mm, vhodné od 3 rokov, štetec v balení
Od  1,91 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CEN061
Teddies Pečiatky samotlačné Moje prvé zvieratká - Pečiatky pre deti Varianty
4,5
Teddies Pečiatky samotlačné Moje prvé zvieratká
Pečiatky pre deti od 3 rokov – plastové, samoobtláčacie, vhodné na papier, téma zvieratká, 10 pečiatok v balení
3,29 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls1352
4,7
MAPED Harry Potter, 12 farieb
Pastelky Maped – trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, mäkká tuha s priemerom 2,9 mm, papierové balenie, 12 pasteliek v balení
3,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MPD118a
5,0
Stabilo Woody ARTY 3 in 1 18 rôznych farieb
Pastelky STABILO – umývateľné a nelámavé, guľaté, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, sklo, kov a drevo, klasické farby, s certifikáciou PEFC, papierové balenie, strúhadlo, štetec a 18 pasteliek v balení
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz00554
5,0
#COOL BY VICTORIA Pastelky, voskovky, fixky + DARČEK Omaľovanky
Školská súprava vhodná pre dievčatá aj chlapcov
4,79 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CBV017a
5,0
Lexibook Miraculous Viacfarebná kresliaca magnetická tabuľa formát A5 s príslušenstvom
Magnetická tabuľa na kreslenie pre deti – plastová, na kreslenie, zmazávanie posuvníkom, s držadlom na prenášanie, s odkladacím priestorom pre ceruzku, s ceruzkou na lanku, ceruzka/pero a pečiatky súčasťou balenia, červená farba, rozmery 23,5 × 32 × 2,5 cm (V׊×H), vhodná od 3 rokov
19,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz24805
4,5
Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb
Pastelky Maped – grafitové, trojhranné, pre pravákov aj ľavákov, ergonomický úchop, na papier, klasické farby, plastové, mäkká tuha, papierové balenie, guma a 24 pasteliek v balení
Od  4,91 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MPD050a

Maľovanie a kreslenie

Maľovanie a kreslenie

V kategórii Maľovanie a kreslenie máme práve teraz na Alza.sk celkom 12991 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné maľovanie a kreslenie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií