Rainbow High Fashion bábika – Mint

Zobraziť katalóg
Rainbow High Fashion bábika – Mint
Bábika – výška 28 cm, vhodná pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAbz30044 Produktové číslo:  0035051575764

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rainbow High Fashion bábika – Mint

Mätovú bábiku Rainbow High Daphne Mintonn Mint zdobia dlhé kučery v odtieňoch svetlo zelenej farby, ktoré sú navyše česateľné, čo ocení každé dievčatko. Pred prvým česaním treba vlasy bábike dôkladne umyť, aby ste odstránili stylingový prípravok, a nechať ich vyschnúť. S priloženým hrebeňom potom možno vykonávať hotové vlasové kreácie. Kĺbová a polohovateľná bábika Rainbow High Fashion Mint z 3. série tiežočarí svojím jedinečným štýlom a dokonale farebne zladenou výbavou. Bábika pre deti od 3 rokov má dva otufity v mätovej farbe s krásnymi detailmi a zaujme sklenenými očami aj dlhými riasami. Súčasťou balenia je množstvo skvelých doplnkov.

Kľúčové vlastnosti bábiky Rainbow High Fashion Mint

  • Mätovo svetlo zelená módna bábika s 2 outfitmi
  • Daphne Mintonn je vhodná pre dievčatká od 3 rokov
  • Bábika má dlhé kučery v odtieňoch svetlo zelenej
  • Vďaka priloženému hrebienku možno bábiku po prvom dôkladnom umytí vlasov česať
  • Daphne Mintonn – Series 3 Mint očarí svojím jedinečným štýlom
  • S detailnými módnymi doplnkami v balení
  • Rainbow High Fashion Mint zaujme sklenenými očami aj dlhými riasami
  • Nazbierajte všetkých 6 bábik pre dokonalú kolekciu
  • Keď postavíte všetky Rainbow High Series 3 vedľa seba, spoločne vytvoria ohromujúcu dúhu
  • Daphne Mintonn je plne kĺbová a pohyblivá
  • Bábiku môžete vystaviť na priloženom stojane
  • Rainbow High podnecuje fantáziu a podporuje kreativitu

Daphne Mintonn miluje mätovo zelenú

Rainbow High Daphne Mintonn – Series 3 Mint má dva skvelé oblečky. Môže si vziať štýlový saténový kabátik s grafickou potlačou, pletený top, tvídovú sukňu so sieťotlačou z organzy a páskové črievičky na podpätkoch. Alebo sa môže rozhodnúť pre 2-dielnu semišovú súpravu, tričko s grafikou a páskové topánočky. Oba outfity sa dajú samozrejme skvele kombinovať. Daphne Mintonn má jedinečný cit pre dizajn, je od hlavy ažpo päty oblečená v mätovo zelenej farbe a k dispozícii má ďalšie skvelé doplnky. Svetlo zelenú bábiku môžete štylizovať do okúzľujúcich póz alebo vystaviť na priloženom stojane pre bábiky.

Sledujte bábiky Rainbow v seriáli

Rainbow High je moderná módna značka bábik, ktorá podnecuje fantáziu a podporuje kreativitu. Všetkých 6 bábik z kolekcie Rainbow High Fashion – Series 3 môžete sledovať v seriáli na YouTube a Netflixe! Stačí vyhľadať „Rainbow High Dolls“. Nazbierajte všetkých 6 módnych bábik radu 3 – Daria Roselyn, Georgia Bloom, Sheryl Meyer, Daphne Minton, Gabriella Icely a Emi Vanda. Keď ich postavíte vedľa seba, spoločnevytvoria ohromujúcu dúhu!

Obsah balenia:
Módna bábika, 2 kompletné oblečenie pre bábiky, 2 páry topánok a doplnky pre bábiky – hrebeň pre bábiky, náušnice, organzová šatka, 2 vešiaky a stojanček pre bábiky

Výška:
28 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
28 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Výška hračky
28 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky Rainbow High bábiky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rainbow High Fashion bábika – Mint Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rainbow High Fashion panenka - Mint.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií