Hudobný lapač snov Lišák

Zobraziť katalóg
Hudobný lapač snov Lišák
Hračka na kočík – rozmery: 35cm, vyrobené z biobavlny a recyklovaného polyesteru, vhodné od narodenia
Kód:  HRAif8923 Produktové číslo:  4260486842693

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hudobný lapač snov Lišák Predaj skončil

Hudobný lapač snov Lišák

Závesná hračka Hudobný lapač snov spríjemní všetkým bábätkám od narodenia zaspávanie a všetkým starostlivým rodičom tak zaistí lepší spánok. Lapač snov lišiak je vyrobený zo 100 % indickej biobavlny, ktorá je trhaná a spracovávaná z prírodného kaučuku na Srí Lanke. Pochytá všetky zlé sny a zahrá upokojujúcu uspávanku Johannesa Brahmsa. Výplň pozostáva z recyklovaných PET fliaš a výrobky Kikadu tak pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov. Na rozdiel od prírodných výplní nemajú tieto plastové pri nedostatočnom vysušení tendenciu k tvoreniu plesní. 

Kľúčové vlastnosti závesnej hračky Hudobný lapač snov lišiak

  • Veľkosť 35 cm
  • Vyrobené z biobavlny
  • Prateľné
  • Vhodné od narodenia
  • Pre pokojné zaspávanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hudobný lapač snov Lišák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hudební lapač snů Lišák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Musikalische Trap-Falle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Musikalische Trap-Falle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zenélő álomfogó.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií