Fujitsu Lifebook E547

Zobraziť katalóg
Fujitsu Lifebook E547
Notebook - procesor Intel, 14 "LED na 1920x1080 antireflekcia, RAM na 8GB DDR4, Intel HD Graphics 620, SSD na 512GB, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, DisplayPort, USB 3.0, čítačka odtlačkov prstov, TPM, Windows 10
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  ND510d0NAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook E547

Hľadáte spoľahlivý a výkonný stroj pre vašu náročnú prácu? Nenechajte si ujsť tento vzrušujúci notebook Fujitsu Lifebook E547. Jeho moderný dizajn, kompaktné rozmery a nízka hmotnosť z neho robia vrchol popularity. Skrýva najmodernejšiu technológiu sama o sebe , prináša neuveriteľne rýchlu manipuláciu a dlhú životnosť batérie. Je tiež vybavený jasným systémom Windows 10. To je váš obľúbený spoločník pre každodennú prácu a cestovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor Intel Core
  • 14 "Full HD displej
  • Integrovaná grafická karta
  • čítačka odtlačkov prstov
  • Bluetooth 4.1
  • Predinštalovaný systém Windows 10

Ideálny spoločník pre zábavu

Pre najpriaznivejšie pracovné skúsenosti je prenosný počítač vybavený diagonálnou uhlopriečkou 14 "a rozlíšením Full HD. Aby bolo možné bez problémov a istoty pracovať, je základná doska vybavená silným procesorom INTEL. Pracuje s až 8 GB DDR4 DDR4. Vylepšený grafický čip Intel HD Graphics 620 zvládne ešte náročnejšie grafické úlohy vrátane multimediálneho prostredia. Úložný priestor poskytuje extra rýchle SSD až do 512 GB. Integrovaná zvuková karta v kombinácii s vysokokvalitnými stereofónnymi reproduktormi vytvára pôsobivý zvuk, ktorý je skvelý pre počúvanie hudby, prehrávanie hier alebo sledovanie filmov. 

Široké pripojenie a vybavenie

S USB 3.0, až desaťkrát rýchlejší ako predchádzajúce generácie, môžete ľahko pripojiť externé zariadenie a jeden port je vždy k dispozícii na nabíjanie.Pripojené k internetovej sieti a komunikácia s inými zariadeniami sú bežné technológie ako WiFi alebo Bluetooth. Samozrejmosťou je aj webová kamera s vysokým rozlíšením, ktorá umožňuje online konferencie alebo videohovory. Stojí za zmienku čítačka odtlačkov prstov, ktorá poskytuje bezpečný prístup k súborom uloženým v notebooku. Celé zariadenie je napájané 6-článkovou batériou, ktorá udržuje jeho prevádzku až 12 hodín.  

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujitsu Lifebook E547 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook E547. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook E547. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Lifebook E547.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií