Rapture AlzaBoxy Q1

Kensington ClickSafe kombinačný

Zobraziť katalóg
Kensington ClickSafe kombinačný
Zámok pre notebook kombinačný, kompatibilný so slotom Standard Kensington slot (T-Bar)
55,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NX507a Produktové číslo:  K64697EU Stránky výrobcu
Kensington ClickSafe kombinačný 55,90 € Rozbalené

Kensington ClickSafe kombinačný

Kensington ClickSafe kombinačný je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

So špeciálnym kombinačným zámkom jednoducho ochránite na cestách svoj prenosný počítač, a najmä citlivé osobné informácie v ňom. Kompaktný dizajn tlačidiel zámku umožňuje pohodlné ovládanie jednou rukou. Rovnako jednoducho prebieha aj samotné zamykanie počítača. Zámok umožňuje nastaviť ako kód ľubovoľnú kombináciu štyroch čísiel. To znamená viac ako 10 tisíc možných kombinácií. Samonavíjacie lanko možno natiahnuť až na dĺžku 1,5 m a ukotviť k ľubovoľnému pevnému podkladu, napríklad stolu alebo pomocou patentovaného systému ClickSafe k bezpečnostnému stolu Kensington.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezkľúčová štvorčíselná kombinácia
  • Možnosť jednoduchého pripojenia k bezpečnostnému stolu Kensington
  • Dlhé bezpečnostné lanko
 

Parametre a špecifikácia

Typ zámku
Kombinačný Hotovo!
Kompatibilné so slotom
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Typ zámku

Typ zámku
Kombinačný Hotovo!

Kompatibilné so slotom

Kompatibilné so slotom
Standard Kensington slot (T-Bar) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, půjde tento zámek k novým Notebookům DELL řad Latitude 5430, 5420, 7330, 7310 a 7390 Popřípadě jaká je kódová alternativa? Děkuji za info

Dobrý den, kdo tuto "inovaci" vymyslel? A kdo k produktům připojuje obrázky - ani z jednoho není zřejmé, že nejde o starý dobrý zámek, který chytnu, zacvaknu, otočím a případně snadno použiji na jiném notebooku. Při objednání jsem předpokládal, že jde o starou dobrou verzi, k jejímuž použití stačí nastavit kód. Nechci nic nosit s sebou, zejména nic takového, co se může ztratit! A co mi přijde? Tělo zámku s lankem - OK, ale k tomu přibalený jakýsi "čípek", který mám nejdřív připevnit k notebooku S POMOCÍ DODANÉHO IMBUS KLÍČE a pak jej teprve můžu použít s tělem (zámkem)!!! Takže když zrovna nechci mít uzamčený notebook, tak mám ten "čípek" zase odmontovat? Protože: a) je ohavný, b) překáží, c) je nebezpečný (při přejetí notebooku rukou předpokládáte hladkost), za d) nemáte zrovna čím a za e) se ten pidišroubek, který to celé jistí, pravděpodobně vibracemi uvolní a ztratí. Kdyby aspoň těch "čípků" bylo přibaleno víc... Prodává se ještě původní verze?

Príslušenstvo pre Kensington ClickSafe kombinačný
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií