Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Lacné pohybové senzory Homematic IP

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné pohybové senzory Homematic IP, respektíve všetky pohybové senzory Homematic IP zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2, ktorý stojí 61,86 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
4 položky
Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2
Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, otvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR (HmIP-SMI55-2), určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel.
Super cena
61,86 € Ušetríte 3,14 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_28
Homematic IP Senzor prítomnosti – vnútorný – HmIP-SPI
Pohybový senzor s detekciou pohybu kompatibilný so systémami Google Home, oblasť využitia – osvetlenie, napájanie Na batérie, – bezdrôtový, snímač prítomnosti (HmIP-SPI) na stropnú montáž, určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Zariadenie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia.
62,45 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_29
PIR detektor pohybu – na 55 mm rámček, vnútorný, antracit – HmIP-SMI55-A
Pohybový senzor , pripojenie cez Rádiové vlny, uzatvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie V angličtine, V češtine a V nemčine, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR detektor pohybu v antracitovej farbe (HmIP-SMI55-A) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel; farba antracitová; pripojenie cez rádiové vlny, uzavretý systém s detekciou pohybu kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie – v angličtine, v češtine, v nemčine a v poľštine;
72,56 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_40
Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2
Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Na batérie, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia.
83,10 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_25

Lacné pohybové senzory Homematic IP

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pohybové senzory Homematic IP Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pohybové senzory Homematic IP
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií