PET AlzaBoxy Q1

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2

Zobraziť katalóg
Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2
Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, otvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR (HmIP-SMI55-2), určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel.
Super cena
61,48 € Ušetríte 3,52 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  Home22_28 Produktové číslo:  HmIP-SMI55-2 Stránky výrobcu
Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2 61,48 € Momentálne nedostupné

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2

Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Multifunkčný bezdrôtový PIR pohybový senzor (HmIP-SMI55-2) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel. 

Kľúčové vlastnosti a vybavenie senzora pohybu Homematic IP PIR detektor pohybu

  • Detekcia pohybu s dosahom senzora až 6 m
  • Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii
  • Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol
  • Podpora Google Home a Home Connect Plus
  • Rad: Homematic IP
  • Autonómny: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3)
  • Napájací zdroj: 2× 1,5 V LR03/mikro/AAA
  • Prúdový odber: 50 mA max.
  • Životnosť batérií: 4 roky (bežne)
  • Stupeň krytia: IP20
  • Prevádzková teplota: 5 až 35 °C
  • Dosah snímania: 6 m
  • Rozmery (Š × V × H): bez rámčeka: 55 × 55 × 20 mm
  • S rámčekom: 86 × 86 × 21,5 mm
  • Hmotnosť: 90 g (vrátane batérií)
  • Pracovná frekvencia: 868,0 – 868,6 MHz, 869,4 – 869,65 MHz
  • Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 150 m

Použitie Homematic IP PIR senzora

Malý nástenný bezdrôtový PIR senzor pohybu (HmIP-SMI55-2) ponúka možnosti flexibilnej inštalácie a širokú modularitu využitia. Môže pracovať ako poplachový senzor pohybu (pokrýva dosah až 6 metrov), spínač automatizácie osvetlenia v závislosti od hodnoty jasu alebo ako manuálny dvojtlačítkový ovládač s pestrou škálou riešení od jednoduchých príkazov až po zložité scenáre riadenia smart domácnosti prepojením s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácia Homematic IP. Vďaka batériovej prevádzke je zariadenie možné nenápadne voľne umiestniť alebo nainštalovať na požadované miesto. 

Funkcia detektora pohybu Homematic IP PIR

Poplachové funkcie
PIR detektor pohybu (HmIP-SMI55-2) je aktivovaný, akonáhle senzor zachytí počas aktívnej ochrany pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje používateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia Siréna vnútorná (HmIP-ASIR-2) alebo Siréna vonkajšia (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. 

Senzor jasu
Automatické ovládanie osvetlenia pri detekcii pohybu alebo pre vyšší komfort a maximálnu úsporu elektrickej energie je v závislosti od prednastavenej hodnoty jasu a svetelných podmienok v miestnosti aktivované osvetlenie iba v prípade potreby. Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. 

Manuálne tlačidlá
Poskytujú dva kanály, ktoré dokážu rozlíšiť medzi dlhým a krátkym stlačením tlačidla. To umožňuje napríklad zapínať alebo vypínať svetelné zdroje alebo aktivovať či deaktivovať EKO režim vykurovania. Jednotlivé tlačidlá sa dajú prostredníctvom mobilnej aplikácie Homematic IP prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. V závislosti od priradeného programu môže každé z tlačidiel ovládať viacero zariadení a funkcií smart domácnosti Homematic IP. Každé z tlačidiel je možné, nezávisle od seba, samostatne konfigurovať, a tak pohodlne ovládať už pripojené (naprogramované) zariadenia. 

Napájanie
2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AAA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až 4-ročnú extra dlhú prevádzku. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom používateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Alternatívne k batériovej prevádzke je možné PIR pohybový senzor (HmIP-SMI55-2) napájať tiež priamo zo siete 230 V pomocou Napájacieho zdroja batériových komponentov 55 mm (HmIP-BPS-2). 

Jednoduchá montáž
Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. To znamená, že bezdrôtový multifunkčný PIR senzor pohybu je možné variabilne umiestniť kdekoľvek v miestnosti a objekte. Uchytenie pomocou montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) alebo fixácia prostredníctvom dodávaných lepiacich pásikov. Detektor pohybu je možné integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55 mm (HmIP-DS55) pre dlhšiu výdrž na batérie. Otvorená konštrukcia pre integráciu do viacerých typov rámčekov výrobcov tretích strán (napr. Berker, Elso, Gira, Merten, Jung, atď.). 

Široký rozsah využitia
Ideálny na všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. 

Obsah balenia

  • 1× PIR senzor – pre 55 mm rámček, vnútorný
  • 1× výmenný rámček
  • 1× montážna doska (držiak na stenu)
  • 2× alkalická AAA batéria
  • montážny materiál
  • slovenský návod


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
6 m Hotovo!
Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!
Funkcie
Bez detekcie zvierat, Indikácia batérie Hotovo!

Typ detekcie

Typ detekcie
pohybu Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Umiestnenie

Určenie
Vnútorné Hotovo!

Použitie

Použitie
k alarmu Hotovo!

Vstupné napätie

Vstupné napätie
3 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky detektory pohybu s alarmom
» Všetky vnútorné pohybové senzory
» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homematic IP PIR detektor pohybu - pro 55 mm rámeček, vnitřní - HmIP-SMI55-2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homematic IP PIR mozgásérzékelő - 55 mm-es kerethez, beltéri - HmIP-SMI55-2.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií