Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Najdrahšie pohybové senzory Homematic IP

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie pohybové senzory Homematic IP, respektíve všetky produkty z kategórie pohybové senzory Homematic IP zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky.
4 položky
Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2
Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Na batérie, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia.
83,10 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_25
PIR detektor pohybu – na 55 mm rámček, vnútorný, antracit – HmIP-SMI55-A
Pohybový senzor , pripojenie cez Rádiové vlny, uzatvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie V angličtine, V češtine a V nemčine, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR detektor pohybu v antracitovej farbe (HmIP-SMI55-A) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel; farba antracitová; pripojenie cez rádiové vlny, uzavretý systém s detekciou pohybu kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, oblasť využitia – zabezpečenie a ovládanie domácnosti, jazyk aplikácie – v angličtine, v češtine, v nemčine a v poľštine;
72,56 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home23_40
Homematic IP Senzor prítomnosti – vnútorný – HmIP-SPI
Pohybový senzor s detekciou pohybu kompatibilný so systémami Google Home, oblasť využitia – osvetlenie, napájanie Na batérie, – bezdrôtový, snímač prítomnosti (HmIP-SPI) na stropnú montáž, určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Zariadenie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia.
62,45 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_29
Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2
Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, otvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, napájanie Na batérie, – multifunkčný bezdrôtový PIR (HmIP-SMI55-2), určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel.
Super cena
61,86 € Ušetríte 3,14 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: Home22_28

Najdrahšie pohybové senzory Homematic IP

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pohybové senzory Homematic IP Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pohybové senzory Homematic IP
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií