AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo Smart Paper

Zobraziť katalóg
Lenovo Smart Paper
4,2 7 hodnotení
Elektronická čítačka kníh – 10,3" podsvietený dotykový E Ink displej, rozlíšenie QHD 1872 × 1404, vnútorná pamäť 64 GB, WiFi a Bluetooth, bez pamäťovej karty, konektor USB-C, 3550mAh batéria, mikrofón a stylus súčasťou
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NT213a1b Produktové číslo:  ZAC00003CZ Stránky výrobcu

Lenovo Smart Paper

Lenovo Smart Paper je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Prichádza revolúcia v písaní poznámok

Robte si ručne písané poznámky perom, čítajte si svoje knihy, pridávajte anotácie do dokumentov, kreslite a skicujte na inovatívnom zariadení Lenovo Smart Paper. Tento unikátny 10,3“ tablet s antireflexným e-ink displejom s dvojfarebným podsvietením na čítanie pri slabom okolitom svetle vám umožní mať celú knižnicu a všetky vaše poznámky, zápisky a skice kedykoľvek so sebou – na jediné nabitie navyše vydrží týždne používania a je tiež extrémne ľahký!

 
Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


E-ink obrazovka

Čítajte svoje knižky, zapisujte poznámky a kreslite ako na papier na úžasnom 10,3“ matnom displeji typu e-ink. S dvojfarebným podsvietením, ktoré je možné nastaviť v 24 úrovniach, môžete pohodlne čítať aj pri slabom osvetlení alebo v noci. A nastaviteľná veľkosť textu spolu s funkciou zoom zaistí dokonalú čitateľnosť akéhokoľvek textu.

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Plynulý chod

Vo vnútri zariadenia Lenovo Smart Paper sa skrýva výkonný procesor Rockchip, 4 GB RAM pamäte a operačný systém Android pre plynulý chod systému, aplikácií a hladké vykresľovanie obrazu. Vaše dáta budú v bezpečí synchronizované v cloude*, kam môžete pristupovať cez aplikáciu Lenovo Smart Paper odkiaľkoľvek. Navyše ich môžete ochrániť heslom a zabrániť tak ich zneužitiu.

*Funkční s předplatným Lenovo Smart Paper Premium services

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Stylus na písanie

Zapisujte svoje poznámky s úplnou ľahkosťou vďaka pribalenému stylusu s podporou 4096 stupňov prítlaku, funkciou palm rejection a detekciou náklonu. Stylus nepotrebuje nabíjanie ani synchronizovanie, takže je jeho používanie neuveriteľne pohodlné. A v balení sa nachádza aj obal s magnetickým uzatváraním a držiakom pre stylus!

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Smart Paper?


Ako skutočný papier

Veľký 10,3" displej s elektronickým atramentom je na prvý pohľad na nerozoznanie od bežného papiera, k tomu má ale navyše aj dvojfarebné podsvietenie pre ľahké čítanie za slabého svetla.

Z analógu do digitálnej podoby

Okamžité prevedenie ručne písaného textu do digitálneho s možnosťou prekladu do ľubovoľného jazyka a vyhľadávania naprieč všetkými poznámkami.

Stylus a obal v balení

V balení tohto zariadenia nájdete aj stylus pre ručné písanie poznámok, kreslenie a písanie. Okrem toho obsahuje aj obal na ochranu tabletu na cestách.

Dlhá výdrž

Na jediné nabitie vydrží Lenovo Smart Paper fungovať dlhé týždne. Navyše je ľahký, takže ho môžete mať vždy so sebou. A jeho stylus nevyžaduje nabíjanie!

Široká škála aplikácií

Tablet obsahuje širokú škálu predinštalovaných aplikácií, aby ste mohli využiť jeho potenciál naplno - vrátane elektronickej knižnice s ponukou kníh z ebooks.com

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Dlhá výdrž batérie

Zásluhou veľkej batérie s kapacitou 3550 mAh a displeja s elektronickým atramentom, ktorý je mimoriadne úsporný, vydrží Lenovo Smart Paper fungovať neuveriteľne dlho – až 8500 prekreslení stránok! Dostane vás aj jeho originálny dizajn s celokovovým telom a hrúbkou iba 5,5mm! A hmotnosť len 408 gramov ho predurčuje na časté prenášanie.

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Inteligentné funkcie

Lenovo Smart Paper obsahuje 75 šablón poznámkových blokov a dostatok priestoru pre prakticky neobmedzený počet stránok. Nie je to len tak obyčajný zápisník, vami ručne napísané poznámky dokonca dokáže previesť do digitálneho textu! S predplatným Lenovo Smart Paper premium services navyše dokáže prevádzať hlasový vstup na text a preložiť ručne písané poznámky do ľubovoľného jazyka!

Vypnuto

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Predinštalované aplikácie

Lenovo Smart Paper obsahuje všetky aplikácie, ktoré budete potrebovať - od aplikácií nakreslenie a záznam poznámok až po kalendár, emailového klienta, čítačku elektronických kníh (formáty Epub, PDF, TXT a dokumenty MS Office) až po prevod ručne písaného textu do digitálnej podoby a diktafón. Umožní vám tiež vyhľadávať text vo všetkých ručne písaných poznámkach!



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,3" (26,16 cm) Hotovo!
podsvietenie displeja
Áno Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 1872 × 1404 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,3" (26,16 cm) Hotovo!
podsvietenie displeja
Áno Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 1872 × 1404 Hotovo!
Typ displeja
Čiernobiely Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, EPUB, DOC, DOCX Hotovo!

Jazyk

Jazyk používateľského prostredia
Čeština Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej, Senzor pohybu, Mikrofón, Stylus (dotykové pero) Hotovo!
Kapacita batérie
3 550 mAh Hotovo!

Pamäť

Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Bez pamäťovej karty Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
Konektory
USB-C Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Sivá Hotovo!
Šírka
195 mm (19,5 cm) Hotovo!
Výška
5,5 mm (0,55 cm) Hotovo!
Hĺbka
226 mm (22,6 cm) Hotovo!
Hmotnosť
408 g Hotovo!

Značka/model

Značka
Lenovo Hotovo!
Model
Smart paper Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,3" (26,16 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 1872 × 1404 Hotovo!
Technológia displeja
E-ink Hotovo!
Jemnosť displeja
227 PPI Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!

Konektory a senzory

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
3 550 mAh Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz Hotovo!
Model procesora
Rockchip RK3566 Hotovo!
Grafický čip
ARM Mali-G52 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
226 mm (22,6 cm) Hotovo!
Šírka
195 mm (19,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
5,5 mm (0,55 cm) Hotovo!
Hmotnosť
408 g (0,41 kg) Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Obal, Stylus Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Lenovo Tab Hotovo!

Značka/modely

Značka tabletu
Lenovo Hotovo!
Model tabletu
Smart paper Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám několik dotazy. 1) mám Samsung Galaxy Tab S6 Lite a dost mě štve, že při psaní se čára nedělá tam kde je hrot, ale kousek vedle. Nejde pak na čáry navazovat a je to nepoužitelné. Teblet nepodporuje kalibraci a tak propisku (obvykle používané slovo je tu zakázané) nepoužívám i když bych rád. Jak je na tom s přesností a možností kalibrace vaše zařízení? 2) zajímá mě, zda jde dělat poznámky do pdf? Rád bych to primárně používal jako čtečku not, ale je nezbytné možnost si k nim dopisovat poznámky. (šablona v podobě notové osnovy by také nebyla k zahození). 3) třetí dotaz souvisí s druhým. Jaká je podpora obracečů not, jako je třeba (Odkaz do neznáma popř. je k dispozici nějaká profi čtečka not pro muzikanty pro live hraní? 4) je podporována synchronizace s dropboxem? Ideální by byla možnost nainstalovat Dropsync Ultimate pro Andriod, ta je velmi spolehlivá aplikace a mám s ní skvělé zkušenosti. Děkuji za odpověď Petr Mach

dobrý den, na všech obrázcích je použití pro praváky, je SW možné otočit tablet o 180 pro leváky?

Dobry den, vcera som daval recenziu na Lenovo smart paper. Avsak, objavil som jednu KRITICKU CHYBU. V pripade ak sa prihlasite na LENOVO ID prestava fungovat hierarchicke radenie zositov v zapisniku a aj delete uz vytvorených zositov pripadne aj folderov!!!! Cize mate vytvoreny folder v zapisniku s nazvom napr. A a pod nim vytvorene zosity a nasledne sa prihlasite do Lenovo ID nedokazete vytvorit pod foldrom A dalsi zosit ale ten vam system vytvori v roote. Tak isto v ten moment prestane fungovat delete jednotlivych folderov alebo zositov. Ak sa odhlasite z LENOVO ID vsetko ide OK.

Dobrý deň, pracuje toto zariadenie so súbormi epub? Ďakujem za odpoveď

funguje prosim druhy konec pera jako guma? dekuji!

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda toto zařízení může nahradit klasický papírový diář, kde jsou jednotlivé dny s časy - je tam taková šablona nebo se dá stáhnout? Děkuji za odpověď

Dobrý den, dají se koupit náhradní hroty do popisovače , nebo celý popisovač ? Děkuji

Príslušenstvo pre Lenovo Smart Paper
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií