AlzaBoxy Q1 PET

LG FH6296WDS

Zobraziť katalóg
LG FH6296WDS
4,6 5 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, parná, A +++ / A / B, 1200ot./min, náplň 6.5kg, hlučnosť 55 / 76dB, 13 programov, Rýchly 30, 3 parné programy, 11 prídavných možností, čistenie bubna, Fuzzy logic, Direct Drive invertorový motor, smart Diagnosis 3.0, odložený štart 3-19hod., 85x60x44cm
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FAP155b Produktové číslo:  FH6296WDS Stránky výrobcu

LG FH6296WDS

LG FH6296WDS je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Spredu plnená práčka svetoznámeho výrobcu LG vsádza na pokročilé moderné technológie a mimoriadne dlhú životnosť. Ušetrí vám veľa času a vďaka svojej energetickej triede A +++ sa 3 parnými programy zníži aj vaše účty za energie. Maximálne pojme práčka až 6,5 kg bielizne, ktoré efektívne vyperie so svojimi 1200 otáčkami za minútu.Invertorový motor Direct Drive s funkciou automatického váženia spolu s výkonným procesorom zhodnotí množstvo bielizne a podľa toho vyhodnotí optimálnu dobu prania, počet cyklov plákania a spotrebu vody. 

Dokonalé výsledky prania vám zaistí špeciálna čidlá, ktorá počas chodu detekujú a prípadne upraví nadmernú tvorbu peny. Navyše môžete pokojne prať aj cez noc vďaka inovačnému tlmiacemu systému, s ktorým práčka vydáva hluk len 55 dB pri praní a 76 dB pri odstreďovaní. Ohromí vás tiež technológia Smart Diagnosis verzia 3.0 schopná rozpoznať medzi 78 problémy počas iba 20 sekúnd. Voliť môžete zo 13 programov a 11 prídavných možností typu predpierka či antialergické pláchanie. Práčka so svojimi rozmermi 85 × 60 × 44 cm ani nezaberie príliš veľa miesta.

Kúpte si inovatívne LG práčku

  • 6 prácach pohybov pre efektívne pranie
  • Spa Steam - 3 parné programy
  • Fuzzy logic - výkonný procesor s motorom
  • Spoľahlivý Direct Drive motor s priamym pohonom
  • Menšie vibrácie a nižšia hlučnosť pouhých 55/76 dB
  • Podľa váhy bielizne určí optimálny čas a spotrebu vody
  • Vyššia kontakt bubna s bielizňou vďaka textúre povrchu
  • Nastaviteľná teplota - studená / 20/40/60/95 ° C
  • Rýchlosť odstreďovania - 1200/800/400 otáčok za min.
  • Smart Diagnosis rozozná na 78 problémov za 20 sekúnd
  • Čidla regulujú pri prevádzke tvorbu peny
  • Moderné dotykový LED displej

6 MOTION - prať kvalitne a efektívne

Šesť prácach pohybov bubna vám rovnomerne rozloží prací prášok a celý proces prania zefektívni na maximum. S bezkonkurenční technologií LG Direct DriveTM využijete všechny výhody patentovaného motoru s přímým pohonem. Medzi tieto vlastnosti patrí dokonalá ovládateľnosť, ktorá umožňuje práve vytvorenie 6 rôznych pohybov pri praní.

Konkrétne je to klasický pohyb s pádom a ďalej intenzívne drhnutie, s ktorým sa prací prášok rozpúšťa oveľa lepšie a rýchlejšie. Tretím pohybom je filtrácia, zložená z odstreďovania a sprchovanie vodou. Funguje tak, že sa bielizeň vplyvom rýchlych otáčok pritlačí na stenu bubna, do ktorého je zároveň vstrekovaná voda. Ďalšou fázou je tichý valivý pohyb, pri ktorom sa bielizeň valí pod vodnou hladinou. Nasleduje voľný pád, vďaka ktorému sa bielizeň po odstredení skoro nepokrčí, ako sa často stáva u klasického cyklu prania. Zakončuje pohyb hojdavý - určený pre jemnú bielizeň. S ním zostáva účinnosť prania rovnaká ako pri cykle pre obyčajných bielizeň.

13 rôznych programov pre akékoľvek bielizeň

Vyberte si program presne podľa vašich potrieb pre bezchybné výsledky prania. Okrem klasickým máte k dispozícii aj 3 programy parné - Pre alergikov, Bavlna a Detská starostlivosť. Rýchly 30 je určený pre menej špinavé prádlo a zvládne vyprať v rekordnom čase. Ďalšie dôležitý je Intenzívne 60 pre pranie bežne špinavej bielizne. Bavlna je program vhodný na stálofarebné odevy a bežne zašpinené bavlnené prádlo. Ďalej môžete zvoliť Bavlna Smart alebo Jemná starostlivosť či Vlna. Program Zmiešané bielizeň predchádza poškodeniu odevov a bije s rôznymi pohybmi bubna. Syntetiku využijete na prádlo z polyamidu, silonu a iných syntetických látok. Pre funkčné, športové a outdoorové bielizeň je pridaný program Športové oblečenie a hodiť sa môže aj Plákanie s odstreďovaním. 

Využite 11 prídavných možností

Práčka LG ponúka aj rad bonusov navyše. Pre veľmi zašpinenú bielizeň sa vám bude hodiť prídavná voľba Predpierka. Alergici ocenia Antialergické plákanie, ktoré ku štandardnému praciemu programu pridá antialergický cyklus. Pre menej pokrčené bielizeň je tu funkcia Jednoduché žehlenie a skvelým vylepšením je i Odložený štart, na 3 až 19 hodín. Ďalej potom možnosti Intenzívne, Len odstredenie, Detská poistka a zapnutá alebo vypnutá Zvuková signalizácia. Praktické je Čistenie bubna s použitím horúcej vody a roztočením bubna na vysoké otáčky. Normal vám zase pomocou kontrolky ukáže klasický program bez pridanej funkcie. Nakoniec je tu Normal s pridržaním zaisťujúce, že bielizeň zostane po plákanie namočené vo vode do doby, než sami spustíte odstreďovania.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
59 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
13 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
59 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
13 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
44 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je aj pri tomto type pracky 10 rocna zaruka na motor priamo od vyrobcu? Dakujem.

Dobrý den, dá se odmontovat horní deska? děkuji

Dobrý den, má tato pračka program na samočištění bubnu? Děkuji

Dobrý den, jaká je prosím hloubka této pračky včetně presahů?

Príslušenstvo pre LG FH6296WDS
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií