Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

LG GML916NSHV

Zobraziť katalóg
LG GML916NSHV
Doručenie na
predajňu zadarmo
Americká chladnička – A +, objem chladnička/mraznička 371/200l, hlučnosť 40dB, Multi Air Flow, Total No Frost, Pure N Fresh ™, Smart Diagnosis ™, mraziaci výkon 10 kg/deň
1 270,44 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LGCHL010 Produktové číslo:  GML916NSHV Stránky výrobcu

LG GML916NSHV

LG GML916NSHV je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Firma LG opäť potvrdzuje, že patrí medzi tých najlepších výrobcov elektroniky a prináša na trh novú chladničku, ktorá patrí na špičku vo svojej kategórii. Máte viacčlennú rodinu a potrebujete dostatočný priestor pre potraviny? Neváhajte a kúpte si túto chladničku v americkom štýle. Perfektný dizajn zapadne do každej kuchyne. Pevná konštrukcia, antikorové dvere, skryté pánty a luxusné držadlá dodajú ten pravý šmrnc, ktorý len tak nezovšednie. Pritom je úsporná a patrí do energetickej triedy A+. Vyspelá technológia Total No Frost sa postará o odvetranie teplého vzduchu a vlhkosti, a preto nemusíte chladničku už nikdy ručne odmrazovať.

Kľúčové vlastnosti americkej chladničky LG GML916NSHV

  • Americká chladnička v luxusnom antikorovom vyhotovení
  • Energetická trieda A+
  • Funkcia Smart Diagnostic
  • Pure N Fresh/deodorizér – pohlcuje zápach
  • Vysoký dávkovač na vodu i ľad
  • Skrytý vodný filter
  • Oddelená regulácia teploty (chladnička/mraznička)
  • LED osvetlenie
  • Detský zámok – uzamkne ovládanie displeja
  • Alarm otvorených dverí

Inteligentná diagnostika LG Smart Diagnosis

Výrobcovia do tohto modelu aplikovali moderný lineárny kompresor, ktorý pomocou vychyľovania piestu v magnetickom poli vytvára priamočiary pohyb bez potreby transformácie krútiaceho pohybu. Hlavným prínosom je o 20 % nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a väčšia spoľahlivosť. Určite oceníte aj nízku hlučnosť iba 40 dB, takže nebude problém chladničku použiť v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou. Inteligentná diagnostika rýchlo a ľahko rieši problémy. Jednoducho zavolajte zákaznícku linku spoločnosti LG a položte telefón na spotrebič. Ten potom bude komunikovať s počítačom, ktorý počas niekoľkých sekúnd stanoví diagnózu a okamžite ponúkne riešenie.

Dostatok miesta v chladničke i mrazničke

Chladnička ponúka úžitkový objem až 571 litrov. V chladiacej časti (371 litrov) sa nachádzajú štyri police pre uloženie potravín. V priestore dverí sa nachádzajú priehradky, do ktorých možno uložiť aj väčšie fľaše a mnoho ďalších potravín. Mraziaca časť (200 litrov) je vybavená štyrmi veľkými policami s tvrdeného skla. Má aj dve transparentné zásuvky, takže presne uvidíte, čo sa v nich nachádza. Ďalších šesť menších priehradiek je umiestnených na dverách, takže o miesto pre mrazené potraviny nebude núdza.

Nápojový automat aj výrobník ľadu

Z vonkajšej strany je chladnička vybavená dotykovým minibarom s automatickým výrobníkom ľadu a vody. Jedným dotykom si môžete napustiť chladnú vodu alebo pridať kockový či drvený ľad, kedykoľvek sa vám zapáči. Nie je to skvelé? Používateľa určite poteší aj Technológia Multi Air Flow, ktorá zabezpečuje rozšírené prúdenie chladného vzduchu. Ten cirkuluje cez niekoľko otvorov, čo zaručuje účinné a rovnomerné chladenie. Ochrana dverového tesnenia bráni šíreniu plesní a baktérií. 

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Celkový úžitkový objem chladničky
571 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super mrazenie Hotovo!
Funkcie chladničky pre vodu a ľad
Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, S pripojením na vodu Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Nie Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
N, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
571 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
10 kg Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
180 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
140 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim. Jak je to s dopravou? Bydlim v Mlade Boleslavi v 6 patře. Do vytahu se bohuzel lednice nevejde. Jak se to ma resit? Diky

Je možné připojení na vodovod nebo jen nádoba v lednici?dekuji

Dobrý den, dle návodu se musí vyměňovat vodní filtr každých 6 měsíců. Máte tento vodní filtr v nabídce? Nebo kde je možno jej koupit? Děkuji

Príslušenstvo pre LG GML916NSHV
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií