AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená)

Zobraziť katalóg
LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená)
3,7 7 hodnotení
Vákuová zváračka fólií – fólie, na rýchle, vzduchotesné a vodotesné zváranie vreciek, so zabudovaným rychlo-otváračom, s ktorým pohodlne otvoríte takmer čokoľvek, potraviny zostanú dlhšie čerstvé-už žiadne plytvanie a žiadne vyschnuté potraviny, praktická, kompaktná a príručná, použiteľná: v kuchyni, v záhrade, v domácnosti, či na cestách, batéria nie je súčasťou balenia
9,79 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ZIPP001 Produktové číslo:  9010041003176 Stránky výrobcu
LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená) 9,79 € Zánovné

LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená)

LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená) je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Zváračka LIVINGTON ZippZapp je určená na rýchle, vzduchotesné a vodotesné zváranie prakticky každého vrecka. Určite pre ňu teda nájdete pestré využitie v kuchyni. Možno ju totiž použiť na bezpečné skladovanie potravín, ktoré zostanú dlhšie čerstvé. Vy tak môžete výrazne ušetriť. Zváranie je pritom veľmi jednoduché, a to vďaka mikro-tepelnej technológii. K dispozícii máte navyše rýchlo-otvárač, takže ani otvorenie zvarených vreciek nepredstavuje žiadny problém. 

Kľúčové vlastnosti

  • Zváračka do domácnosti, na záhradu, do dielne aj na cesty
  • Umožňuje rýchle, vzduchotesné a vodotesné zváranie
  • Spoľahlivá mikro-tepelná technológia
  • Na druhej strane vybavená praktickým rýchlo-otváračom
  • Nízka obstarávacia cena
  • K dipozícii v troch farebných vyhotoveniach

Zváračku LIVINGTON ZippZapp nevyužijete len v kuchyni

Túto zváračku môžete využiť aj inde v domácnosti, alebo tiež v dielni či na záhrade. Pokiaľ chcete prakticky skladovať menšie detské hračky, ako napr. stavebnice či puzzle, ale aj drobnejšie súčiastky, ide opäť o vynikajúce riešenie. Okrem toho pre ňu nepochybne nájdete uplatnenie aj na cestách, čomu je prispôsobená aj svojimi menšími rozmermi. Napriek tomu všetkému ju zakúpite veľmi lacno, takže vám nič nebráni v nákupe. Veríme, že si ju okamžite obľúbite. 

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak to funguje jestli to je na baterie ?

Príslušenstvo pre LIVINGTON ZippZapp zváračka fólie (červená)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií