Ludi Skladací stan s tunelom

Zobraziť katalóg
Ludi Skladací stan s tunelom
Detský stan – so vstupným otvorom so sieťovanými dvierkami na zatváranie, skladacím periskopom na streche a tunelom v zadnej časti
Kód:  HRAkn0914 Produktové číslo:  3550839952096 Stránky výrobcu
Ludi Skladací stan s tunelom Predaj skončil

Ludi Skladací stan s tunelom

Ponorka kapitána Nema, podmorské laboratórium alebo napríklad kozmická loď. Na to všetko a ešte na oveľa viac sa môže vo fantázii vašich detí premeniť tento atypicky riešený detský skladací stan Ludi. Hlavnú miestnosť stanu je možné uzavrieť sieťovanými dvierkami. O bezpečnosť a zároveň prísun životne dôležitého vzduchu má tak posádka postarané. Vďaka veľkému oknu má zabezpečený veľký rozhľad. Ak by to však pre potreby posádky nestačilo, môže rozložiť skladací periskop umiestnený na streche a okolie podrobiť naozaj dôkladnému prieskumu. Vďaka periskopu už žiaden votrelec prieskumníkov neprekvapí.    

Kľúčové vlastnosti stanu

  • Prenosný, vzdušný a ľahký
  • Vyrobený z priedušnej sieťoviny
  • Premyslená, pevná konštrukcia
  • Na hranie doma aj vonku
  • Jednoduché rozloženie a zloženie
  • Vhodné pre deti od 12 mesiacov

Nič vás nezaskočí

Jemné pastelové sfarbenie stanu umožní perfektne splynúť s okolitým prostredím. Ak by sa náhodou stalo, že blížiace sa nebezpečenstvo bude predsa len nad sily detskej posádky, môže takticky ustúpiť do bezpečia. K tomu poslúži tunel v zadnej časti stanu. Ak by to ešte stále nestačilo, stan je možné jednoducho zložiť, dať do prenosnej tašky a znovu rýchlo rozložiť na bezpečnejšom mieste. Expedícia tak môže pokračovať!    

Rozmery stanu:
100 × 84 × 149 cm

Priemer prenosnej tašky:
85 cm

Odporúčaný vek:
Vhodný od 12 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Skladací stan s tunelom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Skládací stan s tunelem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Klappzelt mit Tunnel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Klappzelt mit Tunnel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi összerakható sátor alagúttal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií