Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa

Zobraziť katalóg
Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa
Detský stan prenosný univerzálny pre ochranu pred slnkom a vetrom a hmyzom, s UV faktorom 50+, dno s mäkkým polstrovaním, vhodné od narodenia
Kód:  HRAkn0916 Produktové číslo:  3550839000025 Stránky výrobcu
Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa Predaj skončil

Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa

Prenosná detská stolička LUDI Nomad sa môže stať nepostrádateľným pomocníkom pre každého, kto je narodený dieťaťu. Svetlý a vzdušný stan je univerzálny v pravom zmysle slova . Môžete ju použiť ako spací gauč alebo ako bezpečný tieň na prehrávanie dieťaťa po prebudení. Bez ohľadu na to, kde ste a čo chcete robiť - či už pracujete doma s počítačom, opaľujte sa na terase, rastte kvety v záhrade, cestujte alebo choďte na piknik na vidieku. Dieťa môže byť stále s vami. Vďaka premýšľavému dizajnu je stan jednoducho a rýchlo rozobraný a podlaha je vyložená mäkkou podložkou a v prípade potreby sklonené stany.   

Kľúčové vlastnosti stanu

  • Prenosný, vzdušný a ľahký
  • Vyrobené z priedušnej sieťoviny
  • Ochranný UV faktor 50+
  • Universal - pre spanie a hranie
  • Pohodlné dno s mäkkým polstrovaním
  • 4 stojace kolíky pre ukotvenie
  • Jednoduché usporiadanie a zloženie
  • Vhodné pre deti od narodenia

Cvičenie v prvom rade

Rozložením stanu dostanete veľký a pohodlný vnútorný priestor pre váš chrobák, ktorý ho spoľahlivo ochráni pred ostrým slnkom a vetrom . Prakticky tvarované okná, tvorené vonkajšou krycou textíliou a vnútornou priehľadnou sieťkou, vám umožňujú úplne uzavrieť stan, ale dajte dieťaťu prívod čerstvého vzduchu. Toto dieťa môže poskytnúť 100% ochranu proti hmyzu a nestratíte vizuálnu kontrolu sami. Môžete tiež oceniť dizajn pre jeho príjemný dizajn - prevládajúci pastelový odtieň modrej farby príjemne oživuje kontrastné farby a detský žirafový motív.  

Rozmer stanu:
112 × 77 × 49 cm

Priemer prenosného vreca:
45 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko anti-UV Nomad Žirafa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi Nomad Zsiráf babáknak anti-UV védelemmel.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií