AlzaBoxy Q1 MS hokej

Najdrahšie chladničky No Frost SNAIGE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete najdrahšie chladničky No Frost SNAIGE, respektíve všetky produkty z kategórie chladničky No Frost SNAIGE zoradené od najdrahšieho po najlacnejší. Len tak lepšie vyniknú tie najluxusnejšie kúsky z našej ponuky.
1 položka
SNAIGE SRF40FB-P5CB2E + 5 rokov záruka po registrácii
Americká chladnička – dvojdverová, energetická trieda E, objem chladničky 291 l, objem mrazničky 151 l, smer otvárania voliteľný, 6 políc, 6 priehradiek v mrazničke, 1 chladiaci okruh, displej, prázdninový režim a nulový nábeh dverí, rozmery 177 × 91 × 59 cm (V׊×H)
689,78 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SNGCHL122
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné chladničky No Frost SNAIGE Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie chladničky No Frost SNAIGE
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií